Μενού
Your Cart

Αποστολή Προϊόντων

Ο χρόνος παράδοσης στον μεταφορέα κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα που έχουν ζητηθεί είναι διαθέσιμα.

Αυθημερόν Παράδοση

Την ίδια ημέρα μπορούν να παραδοθούν παραγγελίες που θα λάβουμε μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Παραγγελίες που θα λάβουμε αργότερα ενδέχεται να παραδοθούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η αυθημερόν παράδοση ενδέχεται να μην είναι δυνατή για ογκώδεις αποστολές καθώς και για είδη που δεν είναι διαθέσιμα στην κεντρική αποθήκη. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη για τις εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το κόστος των μεταφορικών για αυθημερόν παραδόσεις είναι € 15,00.
Για πληρωμή με την παραλαβή (Αντικαταβολή) υπάρχει επιβάρυνση €2,00.


Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier)

Η αποστολή των παραγγελιών στον χώρο σας γίνεται με   elta courier   και Στον Όμιλο Σφακιανάκη το 49,55% της Speedex - emeagr

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ € 45

Η αποστολή παραγγελιών για παραγγελίες άνω των € 45 με βάρος (πραγματικό ή ογκομετρικό*) έως 3 κιλά, είναι δωρεάν, για όλους τους προορισμούς εντός της χώρας.


ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ € 45 Η ΑΝΩ ΤΩΝ 3 ΚΙΛΩΝ
Παραγγελίες κάτω των € 45, ή παραγγελίες με βάρος (πραγματικό ή ογκομετρικό*) άνω των 3 κιλών - ανεξαρτήτως αξίας - επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής , το ύψος των οποίων προσδιορίζεται με ακρίβεια κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
Το κόστος των μεταφορικών είναι € 2,70 για δέματα μέχρι 3 κιλά (πραγματικό ή ογκομετρικό βάρους*), ενώ το κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται € 0,80.
Για πληρωμή με την παραλαβή (Αντικαταβολή) υπάρχει επιβάρυνση €2,00.
* Το ογκομετρικό βάρος (σε κιλά) υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις διαστάσεις του δέματος (μήκος Χ πλάτος Χ ύψος) σε cm και διαιρώντας δια 5.000.


ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Το κόστος των παραδόσεων εκτός Ελλάδος υπολογίζεται ανάλογα με την περίπτωση. θα σας ενημερώσουμε σχετικά αφού λάβουμε και επεξεργαστούμε την παραγγελία σας. Για αποστολές εκτός Ελλάδος δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή.


Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών
Αποστολές παραγγελιών με ογκώδη ή βαριά αντικείμενα που διεκπεραιώνονται με πρακτορείο μεταφορών. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή.


Παραλαβή της παραγγελίας σας από κατάστημα Art & Hobby
Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημά μας, επιλέξτε ως "Τρόπο Αποστολής" το "Παραλαβή από το Κατάστημα". Κατόπιν διαλέξτε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Επιλέξτε τον Τρόπο Πληρωμής και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.
Παρακαλούμε, σημειώστε πως για να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημά μας, πρέπει να έχετε προηγουμένως ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με email πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή στο κατάστημα που έχετε επιλέξει.
Το ωράριο που ισχύει για τις παραλαβές από τα καταστήματα είναι ίδιο με τις ώρες λειτουργίας τους και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Website Design by AiOWeb