Μενού
Your Cart

Κρακελέ

Μάρκα: Kreul Κωδικός: KR079420
Βερνίκι νερού για κρακελέ αποτέλεσμα για όλες τις επιφάνειες (πέτρα, ξύλο, κεραμικά κ.α.) Εφαρμόστε πρώτα ένα στρώμα ακρυλικού και μόλις στεγνώσει περάστε το βερνίκι προς μία κατεύθυνση. Αφήστε το να στεγνώσει για 1-2 ώρες. Μετά περάστε μια ελαφριά στρώση από το δεύτερο χρώμα ακρυλικού προς μια κατε..
8.95€
Χωρίς ΦΠΑ:8.95€
Μάρκα: Kreul Κωδικός: KR079419
Βερνίκι νερού για κρακελέ αποτέλεσμα για όλες τις επιφάνειες (πέτρα, ξύλο, κεραμικά κ.α.) Εφαρμόστε πρώτα ένα στρώμα ακρυλικού και μόλις στεγνώσει περάστε το βερνίκι προς μία κατεύθυνση. Αφήστε το να στεγνώσει για 1-2 ώρες. Μετά περάστε μια ελαφριά στρώση από το δεύτερο χρώμα ακρυλικού προς μια κατε..
5.30€
Χωρίς ΦΠΑ:5.30€
Μάρκα: Stamperia Κωδικός: K3P56000
Ασημί πάστα κρακελέ ενός συστατικού με βάση το νερό για όλες τις επιφάνειες. Εφαρμόζεται με σπάτουλα και μπορεί να χρωματιστεί με ακρυλικά χρώματα πριν στεγνώσει ή μετά. Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται απ’ την υγρασία και την θερμοκρασία. Το μέγεθος των “σπασιμάτων” που θα πετύχετε εξαρτάται από την ..
7.80€
Χωρίς ΦΠΑ:7.80€
Μάρκα: Stamperia Κωδικός: K3P55000
Χρυσή πάστα κρακελέ ενός συστατικού με βάση το νερό για όλες τις επιφάνειες. Εφαρμόζεται με σπάτουλα και μπορεί να χρωματιστεί με ακρυλικά χρώματα πριν στεγνώσει ή μετά. Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται απ’ την υγρασία και την θερμοκρασία. Το μέγεθος των “σπασιμάτων” που θα πετύχετε εξαρτάται από την ..
7.80€
Χωρίς ΦΠΑ:7.80€
Μάρκα: Stamperia Κωδικός: K3P50000
Διαφανή πάστα κρακελέ ενός συστατικού με βάση το νερό για όλες τις επιφάνειες. Εφαρμόζεται με σπάτουλα και μπορεί να χρωματιστεί με ακρυλικά χρώματα πριν στεγνώσει ή μετά. Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται απ’ την υγρασία και την θερμοκρασία. Το μέγεθος των “σπασιμάτων” που θα πετύχετε εξαρτάται από τη..
8.80€
Χωρίς ΦΠΑ:8.80€
Μάρκα: Stamperia Κωδικός: K3P37000
Λευκή πάστα κρακελέ ενός συστατικού με βάση το νερό για όλες τις επιφάνειες. Εφαρμόζεται με σπάτουλα και μπορεί να χρωματιστεί με ακρυλικά χρώματα πριν στεγνώσει ή μετά. Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται απ’ την υγρασία και την θερμοκρασία. Το μέγεθος των “σπασιμάτων” που θα πετύχετε εξαρτάται από την ..
7.30€
Χωρίς ΦΠΑ:7.30€
Μάρκα: Stamperia Κωδικός: KE35M000
Το Shabby Medium σας επιτρέπει να επιτύχετε μια παλαιωμένη επιφάνεια με ακρυλικά χρώματα. Απλώστε το πρώτο ακρυλικό χρώμα (κατά προτίμηση σκούρο) μετά το Shabby Medium και στη συνέχεια το δεύτερο ακρυλικό χρώμα (κατά προτίμηση ανοιχτόχρωμο). Μόλις στεγνώσουν τα χρώματα τρίβετε με ένα λεπτό γυαλόχαρτ..
3.20€
Χωρίς ΦΠΑ:3.20€
Stamperia Κρακελέ 2 Συστατικών 80ml
Προσωρινά Εξαντλημένο
Μάρκα: Stamperia Κωδικός: KE02M000
Κρακελέ 2 συστατικών για όλες τις επιφάνειες (πέτρα, ξύλο, κεραμικό, κ.α.) Πρώτα περνάτε στο step 1 στην επιφάνεια και το αφήνετε 1-2 ώρες μέχρι να στεγνώσει. Περνάτε το step 2 και μετά από 1 ώρα θα αρχίσουν τα κρακελαρίσματα να εμφανίζονται στην επιφάνεια σας. (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπιστο..
9.20€
Χωρίς ΦΠΑ:9.20€
Μάρκα: Stamperia Κωδικός: KE18M000
Κρακελέ 2 συστατικών για γυαλί. Πρώτα περνάτε στο step 1 στην επιφάνεια και το αφήνετε 1-2 ώρες μέχρι να στεγνώσει. Περνάτε το step 2 και μετά από 1 ώρα θα αρχίσουν τα κρακελαρίσματα να εμφανίζονται στην επιφάνεια σας. (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπιστολάκι για πιο γρήγορα αποτέλεσμα.) . Ο χρόνο..
9.90€
Χωρίς ΦΠΑ:9.90€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)
Website Design by AiOWeb