Κλείστε ραντεβού για αγορές ONLINE!

 

Τα καταστήματά μας άνοιξαν για αγορές με την μέθοδο του click in shop!

click in shop

Πως γίνεται;

Πολύ απλά!

Συμπληρώνετε την ηλεκτρονική φόρμα ή μας καλείτε στα παρακάτω τηλέφωνα για να ορίσουμε την ώρα που σας εξυπηρετεί να έρθετε στα κατάστημά μας.

Εμείς επιβεβαιώνουμε το ραντεβού με SMS ή email.

Πρίν ξεκινήσετε από το σπίτι σας στέλνετε SMS με το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνσή σας στο 13032. Η μετακίνηση ισχύει για 3 ώρες.

Άλλοι τρόποι να κάνετε τις αγορές σας από το Art & Hobby:

 1. Ηλεκτρονικές παραγγελίες
  1. Καταχωρείτε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά επιλέγοντας παραλαβή από το κατάστημα που προτιμάτε.
  2. Επιλέγετε τρόπο πληρωμής:
   • Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας – αυτό θα διευκολύνει την διαδικασία της παραλαβής: Το σύστημά μας δεν χρεώνει την κάρτα σας πριν ετοιμαστεί η παραγγελία σας, η χρέωση γίνεται με την έκδοση της τελικής απόδειξης.
   • Κατά την παραλαβή από το κατάστημα –  Με αυτή την μέθοδο πληρωμής θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο παραπάνω διότι η τελική απόδειξη εκδίδεται κατά την παραλαβή.
  3. Επικοινωνούμε μαζί σας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Προσπαθούμε να ετοιμάζουμε τις παραγγελίες την ίδια ή την επόμενη ημέρα. Ενδεχομένως να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση μιας επιπλέον ημέρας σε περίπτωση που κάποιο από τα προιόντα που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμο στο συγκεκριμένο κατάστημα και θα πρέπει να το φέρουμε από την αποθήκη μας.
  4. Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το κατάστημα που επιλέξατε.
   • Για την μετακίνησή σας θα πρέπει να στείλετε SMS με το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνσή σας στο 13032 και να έχετε μαζί σας (εκτυπωμένο ή στο τηλέφωνό σας) το email που λάβατε από εμάς με την υποβολή της παραγγελίας σας.
 2. Τηλεφωνικές παραγγελίες
  1. Μας καλείτε στο τηλέφωνο του καταστήματος από το οποίο θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας:
  2. Επικοινωνούμε μαζί σας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη και ορίζουμε ημερομηνία και ώρα παράδοσης που σας εξηπυρετεί ώστε να σας στείλουμε το sms που απατίεται για την μετακίνησή σας.
  3. Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το κατάστημα. Πληρώνετε την παραγγελία κατά την παραλαβή.
   • Για την μετακίνησή σας θα πρέπει να στείλετε SMS με το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνσή σας στο 13032 και να έχετε κρατήσει το sms που σας στείλαμε.

 

Τι ορίζει η νομοθεσία:

                                   

Για την μετακίνησή σας θα πρέπει να στείλετε sms με το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνσή σας στο 13032 και να έχετε μαζί σας το email ή το sms που σας στείλαμε για το ραντεβού. 

Το χρονικό περιθώριο που έχετε για την μετακίνηση σας είναι τρείς ώρες από την στιγμή που θα στείλετε το sms.Στις ουρές έξω από τα καταστήματα επιτρέπονται μέχρι εννεά άτομα, με τήρηση απόστασης δύο μέρτων τουλάχιστον.