Μενού
Your Cart

Art & Hobby Blog - pouring RSS Feed

12 Jan2022 Η τεχνική του Pouring
Φένια 0 847
Το Pouring είναι η τεχνική όπου τα ακρυλικά χρώματα “χύνονται” πάνω στον καμβά και δημιουργούνται ακανόνιστα εφέ καθώς τα χρώματα αναμιγνύονται μεταξύ τους.Εάν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, ήρθε η..
02 Jun2020 Διακοσμητικά για ποτήρια κρασιού
Πόπη 0 773
Μαθαίνουμε πώς να δημιουργήσουμε μια συλλογή από χρωματιστά διακοσμητικά για κολονάτα ποτήρια κρασιού, που μοιάζουν με βιτρό, χρησιμοποιώντας ακρυλικά φύλλα. Το Pouring Medium είναι ένα μοναδικό υλικό..
14 Jan2020 KREUL Solo Goya Pouring Fluid
Πόπη 0 671
Συνδετικό μέσο που κάνει πιο υδαρή τα ακρυλικά χρώματα, χωρίς να αλλοιώνει τις αποχρώσεις και την καλυπτικότητά τους. Ιδανικό για την τεχνική του pouring medium. Βελτιστοποιεί τα χαρακτηριστικά ροής τ..
30 Aug2019 Liquitex Mediums
Πόπη 0 464
Χρησιμοποιήστε τα εξαιρετικά mediums της Liquitex για να προσαρμόσετε την υφή, τη λάμψη και την διαφάνεια των ακρυλικών σας ή να προσθέσετε ειδικά εφέ στο χρώμα. Σε συνδυασμό με τα ακρυλικά χρώματα Ba..
20 Jan2018 Stamperia Pouring Medium
Πόπη 0 281
Ανήκει στις λεγόμενες τεχνικές "fluid painting" – ζωγραφικής με λεπτόρευστα ακρυλικά χρώματα. Κάνει πιο υδαρή τα ακρυλικά χρώματα χωρίς να αλλοιώνει τις αποχρώσεις και την καλυπτικότητά τους. Η προσθή..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Website Design by AiOWeb