Μενού
Your Cart

Art & Hobby Blog - ζωγραφική σε ύφασμα RSS Feed

19 May2022 Τεχνική Tie Dye
Παναγιώτης 0 601
Μεταμορφώστε και δώστε νέα πνοή σε T – Shirts, ρούχα, υφασμάτινες τσάντες, καπέλα, κάλτσες & παπούτσια, με τον πιο εύκολο, διακοσμητικό και trendy τρόπο! Η τεχνική Tie Dye με τα ολοκληρωμένα Tie Dye..
18 May2022 Μεταμορφώστε μια απλή λευκή τσάντα, με την τεχνική decoupage
Φένια 0 1
 Η τεχνική του Decoupage μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και σε υφάσματα και να ομορφύνει αντικείμενα με την δική σας πινελιά. Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να κάνετε decoupage σε πάνινη τσ..
19 May2020 Μεταμόρφωση υφασμάτινης τσάντας με Xρώματα σε Spray
Πόπη 0 872
Μία υφασμάτινη τσάντα είναι πάντα χρήσιμη και φιλική προς το περιβάλλον! Με τα spray για ύφασμα της Ghiant μπορούμε πολύ εύκολα να τη διακοσμήσουμε σύμφωνα με το γούστο μας! Επιπλέον, θα μπορούμε και ..
12 Jul2017 Ζωγραφική σε υφασμάτινη τσάντα
Πόπη 0 1720
Αποκτήστε το δικό σας απόλυτα καλοκαιρινό αξεσουάρ, πλημμυρίζοντας με χρώμα μια απλή λευκή υφασμάτινη τσάντα. Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι: Υφασμάτινη τσάνταΧρώματα για ύφασμαΧαρτοταινία Πινέλο μ..
16 Jul2015 Ζωγραφική σε ύφασμα
Πόπη 0 217
Μεταμορφώνουμε ένα απλό βαμβακερό μπλουζάκι ή μία πάνινη τσάντα! Δείτε πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσουμε κάτι εντελώς ξεχωριστό, όπως ακριβώς το θέλουμε!Μεταμορφώνουμε ένα απλό βαμβακερό μπλουζάκι ή..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Website Design by AiOWeb