Εκφράζουμε τα συναισθήματα των ημερών με τον πιο όμορφο τρόπο, εφαρμόζοντας μεικτές τεχνικές για να δημιουργήσουμε τη δική μας καρδιά! Τη χαρίζουμε με αγάπη ή την κρεμάμε για να διακοσμήσουμε το χώρο μας! 

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι: 

Βήμα - βήμα: 

 1. Περνάμε μια στρώση GESSO σε όλη την επιφάνεια της καρδιάς και το αφήνουμε να στεγνώσει.   Μικρό μυστικό: Το GESSO είναι ένα είδος πάστας, που έχει την ιδιότητα να κλείνει τους πόρους του ξύλου, διευκολύνοντας την ομοιόμορφη εφαρμογή του χρώματος, πάνω στην επιφάνεια που δουλεύουμε. Το απλώνουμε  για να δημιουργήσουμε το κατάλληλο υπόστρωμα, που θα μας επιτρέψει να δουλέψουμε διάφορες τεχνικές όπως ζωγραφική, decoupage κ. ά. 

 2. Με τη βοήθεια του μεταλλικού χάρακα, χαράζουμε με το κοπίδι οριζόντιες γραμμές, σε ίσες αποστάσεις,  σε όλη την επιφάνεια της καρδιάς.  3. Βρέχουμε το πλακέ πινέλο που έχουμε κόψει λοξά και αφού ακουμπήσουμε μόνο την μακρύτερη άκρη του στο γκρι χρώμα, περνάμε με προσοχή το πινέλο πάνω από τις οριζόντιες γραμμές που έχουμε χαράξει, σχηματίζοντας μια σκιά πάνω τους.  4. Παίρνουμε χρώμα κιμωλίας Camel με τον σταμπαδόρο (χωρίς καθόλου νερό) και κάνουμε οριζόντιες πινελιές.  5. Τοποθετούμε το 3D Stencil και με τη βοήθεια της σπάτουλας το γεμίζουμε με CRES DECO. Ανασηκώνουμε με προσοχή το stencil (για να μη χαλάσουμε το σχέδιο) και το πλένουμε καλά με νερό. Στη συνέχεια απλώνουμε με την σπάτουλα λίγο ακόμα από το CRES DECO σε διάφορα σημεία της καρδιάς και αφήνουμε να στεγνώσει καλά. 

  Μικρό μυστικό: Το Cres Deco είναι μία ανάγλυφη πάστα σε λευκό χρώμα, που δίνει την αίσθηση του χιονιού. Εάν θέλουμε μπορούμε να την αναμείξουμε με ακρυλικό χρώμα. 

 6. Εκτυπώνουμε το πατρόν 

  και με το καρμπόν, αντιγράφουμε τα λουλούδια πάνω στο STONE PAPER. Τα κόβουμε με το ψαλιδάκι και τα συναρμολογούμε, εφαρμόζοντας λίγη κόλλα ανάμεσα τους. Τα βάφουμε και βάζουμε στο κέντρο τους λίγο από το Pearl Pen και στη συνέχεια τα κολλάμε πάνω στην καρδιά.   Μικρό μυστικό: Το STONE PAPER είναι το επαναστατικό χαρτί της Stamperia, το οποίο μπορούμε να κόψουμε, να βάψουμε, να ράψουμε ή ακόμα και να το πλύνουμε στο πλυντήριο ρούχων! Μοιάζει με δέρμα και αφήνει απεριόριστες δυνατότητες για δημιουργία. 

 7. Βγάζουμε τα ξύλινα διακοσμητικά από την καρτέλα. Μπορούμε να τα βάψουμε με τα Pearl Pen ή να εφαρμόσουμε πάνω τους λίγη πάστα CRES DECO για να φαίνονται χιονισμένα! Στη συνέχεια τα κολλάμε και αυτά πάνω στην καρδιά.  Η εικόνα που έχουμε κολλήσει πίσω από το χιονισμένο παράθυρο, είναι ένα από τα μοτίβα του χαρτιού scrapbooking.   Για να ολοκληρώσουμε την κατασκευή μας, κόβουμε καρτελάκια από το χαρτί srapbooking, περνάμε ταμποναριστά στις άκρες πατίνα ή καφέ ακρυλικό χρώμα και τις γυρνάμε ελαφρά εφαρμόζοντας την κόλλα Extra Forte στην εσωτερική πλευρά του γυρίσματος για να το κάνουμε να φαίνεται σαν παλιός πάπυρος. Τα κολλάμε μαζί με όποια άλλα διακοσμητικά στοιχεία θέλουμε, τονίζουμε μερικές λεπτομέρειες με Pearl Pen σε χρώματα της αρεσκείας μας, περνάμε και μία κορδέλα για να μπορούμε να την κρεμάσουμε και έτοιμο το μικρό έργο τέχνης μας!