Το Halloween πλησιάζει! Και είμαστε αποφασισμένοι να το ζήσουμε, μικροί και μεγάλοι, με φοβερές μεταμφιέσεις που θα φέρουν πολλά κεράσματα στο δίλημμα trick or treat! Μεταμορφωθείτε, λοιπόν, με τα κορυφαίας ποιότητας χρώματα προσώπου και σώματος Snazaroo για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Τα χρώματα Snazaroo

  • Εφαρμόζονται εύκολα με υγρό πινέλο ή σφουγγάρι.

  • Αφαιρούνται πολύ εύκολα με σαπούνι και νερό ή με υγρά μαντηλάκια.

  • Eίναι υδατοδιαλυτά, κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες και δεν περιέχουν αρώματα και parabens.

  • Είναι ίσως τα μοναδικά χρώματα face painting στην Ελλάδα που είναι απόλυτα συμβατά με τους κανονισμούς περί παιχνιδιών και καλλυντικών της Ε.Ε και των ΗΠΑ. (Cruelty free)

  • Κατασκεύαζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  • Με κάθε συσκευασία των 18ml μπορείτε να ζωγραφίσετε έως και 50 πρόσωπα


Μπορείτε, λοιπόν, να είστε σίγουροι ότι έχετε τα καλύτερα, ασφαλέστερα και φιλικά προς το περιβάλλον χρώματα προσώπου και σώματος και – αν είναι η πρώτη σας φορά ή χρειάζεστε λίγη έμπνευση, δείτε παρακάτω μερικές πρωτότυπες μεταμφιέσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

 

ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΜΕ GLITTER

 

 

 

Βήμα 1

Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας το Classic Sky Blue  για την βάση απλώνοντας το με ένα σφουγγάρι. Έπειτα με ένα πινέλο δημιουργήστε γωνίες στον λαιμό. Απαλύνετε σιγά σιγά το χρώμα γύρω από την περιοχή των ματιών.


 

Βήμα 2

Με ένα  λεπτό πινέλο, σχηματίστε το σχήμα μιας νυχτερίδας γύρω από τα μάτια με μαύρο χρώμα. Στην συνέχεια δημιουργήστε και ένα περίγραμμα γύρω από το στόμα. Συμπληρώστε τα περιγράμματα χρησιμοποιώντας το  Classic Royal Blue  με ένα πιο παχύ πινέλο. Περιγράψετε τις γραμμές του λαιμού χρησιμοποιώντας το σκούρο μπλε και σχεδιάστε ρωγμές ανάμεσα στα περιγράμματα και μερικές κάθετες τελείες.


 

Βήμα 3

Τέλος, με ένα λεπτό πινέλο δημιουργήστε ανταύγειες με το κλασσικό λευκό χρώμα. Για περισσότερη λάμψη, ταμπονάρετε πάνω από τις μπλε γραμμές λίγο μεταλλικό ηλεκτρικό μπλε χρώμα.


 

Tutorial by @brookellismakeup

 

ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΡΑΧΝΗ

 

 

 

Βήμα 1

Χρωματίστε με μωβ χρώμα την πάνω πλευρά του προσώπου και στην συνέχεια το κάτω μέρος της απέναντι πλευράς.


Βήμα 2

Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο και μαύρο χρώμα σχεδιάστε στροβιλιστές γραμμές στις μωβ περιοχές του προσώπου.


Βήμα 3

Τέλος, μετατρέψτε τις γραμμές σε σχήμα «ιστού αράχνης». Προσθέστε λεπτομέρειες και κουκκίδες. Τονίστε με λευκό χρώμα.


 

FRANKENSTEIN

 

 

Βήμα 1

Με ένα σφουγγάρι  ταμπονάρετε σκούρο πράσινο χρώμα σε όλο το πρόσωπο και μαύρο χρώμα στα φρύδια.


Βήμα 2

Με  λευκό χρώμα σχεδιάστε τις ουλές και τα ράμματα στις πλευρές κάθε ματιού, στα μάγουλα, το μέτωπο και τις πλευρές του στόματος.


Βήμα 3

Τέλος, με ένα  πινέλο και έντονο κόκκινο, περάστε τα σημάδια και τις ουλές. Κάντε το ίδιο με μαύρο χρώμα στο πλάι του στόματος. Προσθέστε μια μαύρη φράντζα μαλλιών στο μέτωπο.


 

Χαρούμενο Halloween!