Τα καταστήματά μας είναι και πάλι ανοιχτά για αγορές με την μέθοδο του click away!

Πως γίνεται;

Πολύ απλά!

Εσείς χαζεύετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή στις βιτρίνες μας και παραγγείλετε τηλεφωνικά ή online επιλέγοντας παράδοση από συγκεκριμένο κατάστημα.

Εμείς επικοινωνούμε τηλεφωνικά μαζί σας μόλις είναι έτοιμη η παραγγγελία σας για να συμφωνήσουμε την ώρα παραλαβής από το καταστημά μας.

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας ανέπαφα, σύντομα και με ασφάλεια.

Αναλυτικές οδηγίες:

 1. Ηλεκτρονικές παραγγελίες
  1. Καταχωρείτε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά επιλέγοντας παραλαβή click away επιλέγοντας το κατάστημα που προτιμάτε.
  2. Επιλέγετε τρόπο πληρωμής:
   • Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας – αυτό θα διευκολύνει την διαδικασία της παραλαβής: Το σύστημά μας δεν χρεώνει την κάρτα σας πριν ετοιμαστεί η παραγγελία σας, η χρέωση γίνεται με την έκδοση της τελικής απόδειξης.
   • Με πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή από το κατάστημα – Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα καθώς οι συναλαγές με μετρητά απαγορεύονται. Με αυτή την μέθοδο πληρωμής θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο παραπάνω διότι η τελική απόδειξη εκδίδεται μετά την καταχώρηση της κάρτας σας.
  3. Επικοινωνούμε μαζί σας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Προσπαθούμε να ετοιμάζουμε τις παραγγελίες την ίδια ή την επόμενη ημέρα. Ενδεχομένως να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση μιας επιπλέον ημέρας σε περίπτωση που κάποιο από τα προιόντα που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμο στο συγκεκριμένο κατάστημα και θα πρέπει να το φέρουμε από την αποθήκη μας.
  4. Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το κατάστημα που επιλέξατε.
   • Για την μετακίνησή σας θα πρέπει να στείλετε sms “μετακίνηση 2” στο 13033 και να έχετε μαζί σας (εκτυπωμένο ή στο τηλέφωνό σας) το email που λάβατε από εμάς με την υποβολή της παραγγελίας σας.
 2. Τηλεφωνικές παραγγελίες
  1. Μας καλείτε στο τηλέφωνο του καταστήματος από το οποίο θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας:
  2. Επικοινωνούμε μαζί σας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη και ορίζουμε ημερομηνία και ώρα παράδοσης που σας εξηπυρετεί ώστε να σας στείλουμε το sms που απατίεται για την μετακίνησή σας.
  3. Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το κατάστημα. Πληρώνετε την παραγγελία κατά την παραλαβή. Μην ξεχάστε να έχετε μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα καθώς οι συναλαγές με μετρητά απαγορεύονται.
   • Για την μετακίνησή σας θα πρέπει να στείλετε sms “μετακίνηση 2” στο 13033 και να έχετε κρατήσει το sms που σας στείλαμε.

 

Τι ορίζει η νομοθεσία:

                                   

Για την μετακίνησή σας θα πρέπει να στείλετε sms “μετακίνηση 2” στο 13033 και να έχετε μαζί σας το email που παραλάβετε με την υποβολή της παραγγελίας σας ή το sms που σας στείλαμε σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας.Το χρονικό περιθώριο που έχετε για μετακίνηση σας είναι μια ώρα πριν και μια ώρα μετά την αναγραφόμενη ώρα στο sms (σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας).Δεν επιτρέπεται συνοδός κατά την παραλαβή της παραγγελίας. Μόνο ένα άτομο πειτρέπεται να περιμένει έξω από το κατάστημα.Στις ουρές έξω από τα καταστήματα επιτρέπονται μέχρι εννεά άτομα, με τήρηση απόστασης δύο μέρτων τουλάχιστον.