Οι  μαρκαδόροι Ακουαρέλας “Watercolor της Winsor & Newton διατίθενται σε 36 χρώματα και προσφέρουν όλα τα χαρακτηριστικά της ακουαρέλας, αλλά αλλά σε μαρκαδόρο με δύο μύτες: μία λεπτή και μία με εύκαμπτη άκρη (πινέλο)
Δημιουργήστε όμορφα  εφέ με μια σειρά αποχρώσεων με αυτούς τους υπέροχα ευέλικτους μαρκαδόρους ακουαρέλας. Χρησιμοποιήστε τους  όπως είναι ή πειραματιστείτε με ένα βρεγμένο πινέλο για να μετατρέψετε το χρώμα σε μπογιά. Ιδανικό και βολικό για τη δημιουργία υπέροχων, εκφραστικών έργων τέχνης εν κινήσει.

Χαρακτηριστικά


Διπλή μύτη

Κάθε μαρκαδόρος έχει μία λεπτή μύτη στο ένα άκρο και μία εύκαμπτη (πινέλο) στο άλλο, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε μια ποικιλία εκπληκτικών γραμμών και λεπτομερειών.

Μελάνι με βάση το νερό

Το μελάνι με βάση το νερό σας επιτρέπει να έχετε την ευελιξία να επιστρέψετε στο έργο σας ανά πάσα στιγμή, καθώς μπορείτε να προσθέσετε νερό στο μελάνι, ακόμη και όταν στεγνώσει. Χάρη στις χρωστικές υψηλής ποιότητας, το έργο σας δεν θα ξεθωριάσει.

Πολλαπλές ιδιότητες

Πειραματιστείτε με τους μαρκαδόρους ακουαρέλας, οι οποίοι φέρνουν τόσο τις τολμηρές και ευκρινείς ιδιότητες ενός μαρκαδόρου όσο και τη λεπτότητα των χρωμάτων και των αποτελεσμάτων του χρώματος ακουαρέλας.
 
Υψηλή διαλυτότητα
Διαθέτουν υψηλή διαλυτότητα σε νερό που επιτρέπει τη δημιουργία εφέ και πολλαπλών στρώσεων χρωμάτων. Εξερευνήστε το εύρος των χρωμάτων ακουαρέλας προσθέτοντας απλά νερό.
 
Εύκολη μεταφορά
Ιδανικοί για σκίτσα και ζωγραφική εν κινήσει καθώς είναι πολύ εύκολοι στην μεταφορά.