Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι,

Στο Art & Hobby πιστεύουμε πάνω από όλα στη δύναμη του ανθρώπου να δημιουργεί, να βρίσκει λύσεις, να ξεπερνά τις δυσκολίες και να βγαίνει στο φως.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της Ελληνικής Δημοκρατίας και του ΕΟΔΥ και κλείνουμε τα καταστήματά μας για 15 μέρες ή όσο περισσότερο χρειαστεί, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία των ανθρώπων μας, των πελατών μας, της κοινότητάς μας.

Θα μας λείψει η φυσική παρουσία όλων αυτών των ανθρώπων που καθημερινά μοιράζονται μαζί μας τη δημιουργικότητά τους και την τέχνη τους.

Προσαρμόζουμε όμως τη λειτουργία μας, ώστε να μπορούμε με ασφάλεια να σας εξυπηρετούμε από απόσταση μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, που θα παραμείνει σε πλήρη λειτουργία.

Μπορούμε να εξυπηρετούμε τις παραγγελίες σας:

Ελπίζουμε τα υλικά μας να σας κρατήσουν συντροφιά, να γίνουν εργαλεία για δημιουργική έκφραση και την ευεργετική επίδραση που αυτή έχει στη διάθεσή μας.

Μέσα από τις σελίδες μας στο social media θα επικοινωνούμε μαζί σας προτείνοντάς σας ιδέες για χειροτεχνίες, παρουσιάζοντας έργα καλλιτεχνών και νέα υλικά. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνείτε και εσείς μαζί μας, στέλνοντάς μας φωτογραφίες από τα έργα σας! 

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την πραγματικά δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε με αλληλεγγύη, ανθρωπιά και ευρηματικότητα, ακολουθώντας τις επίσημες οδηγίες υγείας και φροντίζοντας εμάς και τους γύρω μας.

#μένουμε_σπίτι

#δημιουργούμε

#ΘαΤαΚαταφέρουμε