Η ιστορία της Lefranc & Bourgeois ξεκίνησε το 1720 όταν ο Charles Lefranc, ένας πρόγονος της οικογένειας Lefranc, άρχισε να παράγει χρώματα σχεδόν κατά τύχη. Ο Chardin, ένας καλλιτέχνης που ζούσε πάνω από τη μικρή φαρμακαποθήκη του Charles, τα δοκίμασε και ξεκίνησε να τα χρησιμοποιεί στα έργα του.


Περνώντας αδιάκοπα από πατέρα σε γιο για σχεδόν 300 χρόνια, το πάθος της οικογένειας Lefranc ακολουθεί την εξέλιξη της ζωγραφικής τέχνης. Μια ιστορία που εδώ και 300 χρόνια γράφεται ουσιαστικά από τα χέρια χιλιάδων καλλιτεχνών μέσα από τα υλικά της οικογένειας Lefranc. Μια ιστορία που συνεχίζεται σήμερα με κάθε πινελιά και πάντα με το «πάντρεμα» του πάθους και της επιστήμης.


Cezanne, Klasen, Matisse, Picasso, Vasarely, Braque, Corot, Dellacroix, Courbet τίμησαν τη Lefranc Bourgeois χρησιμοποιώντας τα δικά της χρώματα για να μεγαλουργήσουν.


Είμαστε τόσο περήφανοι που συνοδεύουμε αυτή την ακούραστα καινοτόμα και ταγμένη στην ποιότητα εταιρεία στο μακρύ ταξίδι της στην υποστήριξη της τέχνης. Δείτε την πλούσια γκάμα προϊόντων ΕΔΩ