Τα ακρυλικά μελάνια είναι ένας διασκεδαστικός και ευέλικτος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα σε ένα ολοκληρωμένο έργο τέχνης ή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνα τους για τη δημιουργία ενός πίνακα.

Τα ανεξίτηλα, επαγγελματικά ακρυλικά μελάνια του Αμερικανικού οίκου Liquitex, διαθέτουν εξαιρετικά ρευστό ακρυλικό μελάνι, με ανθεκτικότητα στο φως, υψηλής ποιότητας χρωστικές ουσίες. Δεν ξεθωριάζει και προσφέρει καθαρό και μόνιμο χρώμα. Και όπως όλα τα ακρυλικά, στεγνώνει γρήγορα και μόνιμα.

Είναι ιδανικά για σχέδιο, σκίτσο, καλλιγραφία, εικονογράφηση και μεταξοτυπία.

 

 

ΑΓΝΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ

Κατασκευασμένα με υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Μπορείτε να βασιστείτε στις υψηλής ποιότητας χρωστικές με έντονα χρώματα όταν χρησιμοποιείτε τα ακρυλικά μελάνια της Liquitex. Οι χρωστικές επεξεργάζονται χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία.

 

ΧΡΗΣΕΙΣ

Τα ακρυλικά μελάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους.

 • Στον αερογράφo:

  Tο ακρυλικό μελάνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον αερογράφο. Συνίσταται να το χρησιμοποιήσετε με το Liquitex Airbrush Medium για βέλτιστο ψεκασμό. Να θυμάστε πάντα να το καθαρίζετε αμέσως μετά τη χρήση, όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο ακρυλικό μέσο.

 • Για την τεχνική του pouring: 

  Χρησιμοποιήστε ακρυλικά μελάνια αντί για ακρυλικά χρώματα, ριξ΄τε μερικές σταγόνες στο pouring medium και ξεκινήστε να “ρίχνετε” το χρώμα πάνω στον καμβά.

 • Ζωγραφική:

  Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο και ζωγραφίστε με τα ακρυλικά μελάνια.

 • Ως ακουαρέλα:

  Ρίξτε νερό σε ένα απορροφητικό χαρτί ακουαρέλας, έπειτα ζωγραφίστε με τα ακρυλικά μελάνια και το χρώμα θα απλωθεί όπως τα χρώματα της ακουαρέλας.

 • Είναι ιδανικά επίσης για τεχνικές mix media.

 • Είναι τέλεια για χρήση απευθείας από το μπουκάλι χάρη στον σχεδιασμό τους,αφού διαθέτουν σταγονόμετρο προκειμένου να παίρνετε την ποσότητα που επιθυμείτε.

 

ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Κάθε χρωστική ουσία έχει το δικό της μοναδικό φυσικό χαρακτηριστικό και αυτό υπαγορεύει την αδιαφάνειά της. Ανάμεσα στα 55 χρώματα μελανιού θα βρείτε μια επιλογή από αδιαφανή, ημι-αδιαφανή και διαφανή χρώματα - όλα φαίνονται στην ετικέτα - για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια σειρά εφέ.

 

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Δοκιμάστε τα ακρυλικά μελάνια σε:

τεντωμένο καμβά

χαρτί & χαρτόνι

ξύλο

γύψο

ύφασμα

 

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η δουλειά σας πρέπει να παραμείνει αναλλοίωτη. Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα Liquitex, οι χρωστικές των ακρυλικών μελανιών έχουν περάσει εκτενείς δοκιμές για ανθεκτικότητα στο φως. Κάθε χρωστική έχει βαθμολογηθεί σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Δοκιμών & Υλικών (ASTM) και χρησιμοποιούνται μόνο χρωστικές με βαθμολογία ASTM I ή II*. Αυτό σημαίνει ότι το έργο σας θα έχει τη μεγαλύτερη δυνατή μονιμότητα – τουλάχιστον 50 χρόνια σε συνθήκες μουσείου – χωρίς να αλλάξει ή να ξεθωριάσει το χρώμα, αντιθέτως παραμένει ζωντανό και αληθινό.

FAQ’s:

 • Αν αναμίξω τα φωσφορίζοντα χρώματα, θα εξακολουθούν να είναι φωσφορίζοντα;

  Τα φωσφορίζοντα έχουν μεγάλη οπτική επίδραση όταν συνδυάζονται, επομένως θα χάσουν αυτή τους την ιδιότητα.

 • Τα φωσφορίζοντα χρώματα Liquitex λάμπουν;

  Ναι, κάτω από το υπεριώδες φως και το μαύρο φως, τα φωσφορίζοντα χρώματα Liquitex θα λάμπουν

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποία τεχνική προτιμάτε; Δείτε παρακάτω πώς να χρησιμοποιήσετε τα ακρυλικά μελάνια για να δημιουργήσετε πολλαπλά εφέ: