Στο πρώτο μας live διαδικτυακό μάθημα χειροτεχνίας μαθαίνουμε, με την καθοδήγηση της δασκάλας μας κας Άννας Δενεσίδου, να εφαρμόζουμε τεχνικές decoupage, παλαίωσης και γλυπτικής για να διακοσμήσουμε με μοναδικό τρόπο ένα υπέροχο κουτί! Δηλώστε συμμετοχή για να λάβετε εγκαίρως τα υλικά στο σπίτι σας και ετοιμαστείτε για μια ηλεκτρονική διαδραστική συνάντηση έμπνευσης και δημιουργίας, όπου η δασκάλα μας θα δείξει βήμα βήμα τις τεχνικές, θα καθοδηγήσει κάθε συμμετέχοντα και θα απαντήσει σε όλες τις απορίες σας. 

 

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 10 ευρώ. Τα υλικά μπορείτε να τα δείτε παρακάτω και μπορείτε να τα παραγγείλετε ως πακέτο με δωρεάν αποστολή και δωρεάν συμμετοχή στο webinar (προσφορά γνωριμίας)! Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά που έχετε σπίτι σας και να παραγγείλετε μόνο όσα χρειάζεστε!

 

Εκδηλώση Ενδιαφέροντος

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το εργαστήριο ή για το πρόγραμμα εργαστηρίων του Art & Hobby, μπορείτε να μας δώστετε τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα.

 

Θα χρειαστείτε:

 Craftistico 250ml Κόλλα Decoupage
 Craftistico 60ml Ακρυλικό Χρώμα 01 White
 Craftistico 60ml Ακρυλικό Χρώμα 39 Blue
 Darwi 500gr Παιδικός Αυτοξηραινόμενος Πηλός
 Liquitex Basics 118ml Acrylic 224 Hooker's Green Hue
 Stamperia 150ml Προετοιμασία Gesso
 Stamperia Ριζόχαρτο Decoupage A4 Fairy In The Snow
 Stamperia Χονδρό Στένσιλ 0,5mm 18x18cm Stars
 Stamperia Χονδρό Στένσιλ 0,5mm 20x25cm Svirgolo
 Ξύλινο κουτί μεγάλο 34x25x10,6cm (ΜXΠXΥ) με Κούμπωμα

 Συμμετοχή σε Live Μάθημα Χειροτεχνίας

ή

 Πλήρες Πακέτο Υλικών με Δωρεάν Αποστολή και Δωρεάν Συμμετοχή

 

Σας περιμενούμε