PDA

Επιστροφή στο Forum : ΥΓΕΙΑ ,ΟΜΟΡΦΙΑ...ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

Σελίδες : [1] 2

ANGBO
05-06-08, 13:33
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΥΓΕΙΑ Κ ΟΜΟΡΦΙΑ... ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ... ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Κ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ Κ ΛΥΣΕΙΣ.... ΤΙ ΛΕΤΕ; ΞΕΚΙΝΑΩ ΠΡΩΤΗ..:kisses:.

Roula14
05-06-08, 13:41
ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ.. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

rosi
05-06-08, 13:46
Ωραίο θέμα! Να προτείνω κάτι για αρχή; Χειροποίητο πήλινγκ: ελαιόλαδο με ζάχαρη, τα ανακατεύεις μέχρι να γίνουν πηχτά και να μπορείς να τα δουλέψεις και μετά τρίβεσαι με αυτό... Οι κόκκοι της ζάχαρης κάνουν θαύματα... Θέλει βέβαια πολύ πλύσιμο μετά για να απαλλαγείς από τα λάδια :grin:

Roula14
05-06-08, 13:50
ΡΟΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΠΧ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΝΕΙ?

ANGBO
05-06-08, 13:59
ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ...
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΒΕΡΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ;ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ...ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ 20.000 ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΘΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ...ΑΛΛΟΙ 1.000 ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ... ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ 1.000 ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ...ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΖΟΥΝ 13-14 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ...
ΟΙ 7 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ:
1)ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑ ΝΟΣΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
(στηθάγχη-¨εμφραγμα)
2) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΓΓΕΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ
(διαλειπουσα χωλότητα ,γαγγραινα)
3)ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ(προκαλει το 25% των θανατων από όλους τους καρκίνους)
4)ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΡΥΓΓΑ
5)ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΟΙΣΟΦΑΓΟΥ
6)ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ
7)ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ
ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ 50 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΧΗΜΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ(νέφος)
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΡΙΝ Ή ΕΣΤΩ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΣΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΉΌΧΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΝΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΠΝΟΥ ΜΕΣΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΟ....:confused1::confused1:

rosi
05-06-08, 13:59
ΡΟΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΠΧ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΝΕΙ?

μωρέ...δεν ξέρω...:embarassed::embarassed::embarassed: κι εγώ ξηρό έχω, το έχω κάνει μια φορά, με τραβούσε βέβαια λίγο μετά, αλλά με ενυδατική κρεμούλα έφτιαξε. Άστο να το ξανακάνω και θα σου πω...

ANGBO
05-06-08, 14:18
10 ΤΡΟΦΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ:
1)ΑΒΟΚΑΝΤΟ
2)ΑΓΓΟΥΡΙ
3)ΑΝΑΝΑΣ
4)ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
5)ΚΑΡΟΤΟ
6)ΚΑΡΥΔΙΑ
7)ΝΤΟΜΑΤΑ
8)ΣΟΓΙΑ
9)ΣΟΛΟΜΟΣ
10)ΣΤΑΦΥΛΙΑ
Τροφές πλούσιες σε απαραιτητα συστατικα για την θρέψη του δέρματος υην προστασια έναντι των ελεύθερων ριζών και την ταχύτερη επισκευή και αναδόμηση του.

ΑΡΓΥΡΩ4
05-06-08, 16:12
Ωραίο θέμα! Να προτείνω κάτι για αρχή; Χειροποίητο πήλινγκ: ελαιόλαδο με ζάχαρη, τα ανακατεύεις μέχρι να γίνουν πηχτά και να μπορείς να τα δουλέψεις και μετά τρίβεσαι με αυτό... Οι κόκκοι της ζάχαρης κάνουν θαύματα... Θέλει βέβαια πολύ πλύσιμο μετά για να απαλλαγείς από τα λάδια :grin:

ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!:afro:

ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΛΑΔΑΚΙ ....:lipsrsealed:

ΑΡΓΥΡΩ4
05-06-08, 16:12
10 ΤΡΟΦΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ:
1)ΑΒΟΚΑΝΤΟ
2)ΑΓΓΟΥΡΙ
3)ΑΝΑΝΑΣ
4)ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
5)ΚΑΡΟΤΟ
6)ΚΑΡΥΔΙΑ
7)ΝΤΟΜΑΤΑ
8)ΣΟΓΙΑ
9)ΣΟΛΟΜΟΣ
10)ΣΤΑΦΥΛΙΑ
Τροφές πλούσιες σε απαραιτητα συστατικα για την θρέψη του δέρματος υην προστασια έναντι των ελεύθερων ριζών και την ταχύτερη επισκευή και αναδόμηση του.

:hug:ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:hug:

eleni
05-06-08, 16:36
ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!:afro:

ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΛΑΔΑΚΙ ....:lipsrsealed:ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...:wink: ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ...

ANGBO
05-06-08, 17:01
ΓΙΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ:
ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΓΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΨΕΚΑΣΕΙ ΜΕ ΚΡΥΟ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΦΕΤΕΣ ΑΠΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ
ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ:
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΦΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ
ΓΙΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ:
ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ Ή ΤΗΛΙΟ ΣΕ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΕΨΗΜΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΧΛΙΑΡΟ,ΒΡΕΞΕ ΔΥΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΑ ΣΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ:
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΡΥΕΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΕ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ.

ANGBO
05-06-08, 17:01
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...:wink: ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:afro:

Νατάσα
05-06-08, 22:10
ΤΟ ΠΗΛΙΓΚ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΙ....ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ,ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ...ΠΛΕΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΜΑΣ ...ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙςΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

stavroula1
05-06-08, 22:16
ΤΟ ΠΗΛΙΓΚ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΙ....ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ,ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ...ΠΛΕΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΜΑΣ ...ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙςΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
Το αλάτι δεν ερεθίζει το δέρμα;:unsure:

ΑΡΓΥΡΩ4
05-06-08, 22:18

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ!!:wave:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ TO SABBATO ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ SPA!!

ANASTASENIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΩΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΠΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΒΡΕΕ:lipsrsealed:

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΑΑΑΑΑ:boxing:

:kissed: :kissed: :kissed: :kissed:

:kissed: :kissed: :kissed:

Νατάσα
05-06-08, 22:20
ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ,ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Roula14
06-06-08, 07:52
ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΝΤΙ ΑΛΑΤΙ Ε?? ΚΑΝΕΙ??

roula
06-06-08, 08:08
αααααα πολύ ωραίο θέμα ανοίξατε!!!!!! μπράβο αγγελική!!!
εγώ να σας πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου με την επιδερμίδα μου. ένα πλύσιμο κάνω κάθε πρωί με ένα κλιν εν κλίαρ που είναι και πίλινγκ μαζί και μετά βάζω μια απλή υδατική

roula
06-06-08, 08:09
αχ για πείτε εσείς που ξέρετε και για καμιά χειροποίητη μάσκα ομορφιάς

ANGBO
06-06-08, 08:25
αχ για πείτε εσείς που ξέρετε και για καμιά χειροποίητη μάσκα ομορφιάς
ΓΙΑΟΥΡΤΙ...... ΤΑΣ Κ ΜΠΑΠ Κ ΜΠΑΠ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΤΣΙΖ Κ ΜΠΑΠ Κ ΜΠΑΠ ΝΤΟΝΕΡ ( ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ) ΘΑ ΒΡΩ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ....:kisses::slider:

Νατάσα
06-06-08, 08:43
ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΝΤΙ ΑΛΑΤΙ Ε?? ΚΑΝΕΙ??
κανει και η ζαχαρη πιστευω...

Νατάσα
06-06-08, 08:55
μια μασκα αντιρυτιδικη ....χυμος ροδιου με ελαιολαδο σε αναλογια
1 προς 2
αντιγηραντικη μασκα ...ασπραδι χτυπημενο σε σφικτη μαρεγκα και 1 κουταλακι λεμονι

anastasiaadam
06-06-08, 17:32
Το αλάτι δεν ερεθίζει το δέρμα;:unsure:

Αν δεν τριφτείς βίαια δεν το ερεθίζει Σταυρούλα,
εκτός αν έχεις πάρα πολύ ευαισθησία πράγμα το οποίο θα ξέρεις εκ των προτέρων και θα προσέξεις ιδιαίτερα.......

anastasiaadam
06-06-08, 20:24
ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ!!:wave:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ TO SABBATO ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ SPA!!

ANASTASENIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΩΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΠΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΒΡΕΕ:lipsrsealed:

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΑΑΑΑΑ
Η Κρήτη άναψε παιδιά και δεν με παίρνει να μην πω μυστικά μωρέ στα παρεάκια μου...

Μυστικά αισθητικής ΧΟΜΠΥ

Τα μυστικά αυτά δεν θα τα πείτε πουθενά θα τα ξέρουμε εσείς , εγώ κι όλος ο κόσμος.....
Άλλα είναι μυστικά απο πάντα και άλλα είναι δικά μου.....:dances::dances::dances:

1) Όταν καθαρίζεται ένα φρούτο ή ένα αγούρι πέρνεται κάποια κομμάτια φλούδας και αλοίφεται το προσωπό σας αλλά και το λαιμό (πάντα). Τώρα που είναι καλοκαίρι είναι πολύ ευκολότερο γιατί δεν φοράμε πολλά ρούχα αλλά και γιατί έχουμε ποικιλία φρούτων.
Δεν μένουμε μόνο στη φλούδα όμως αν θέλουμε περνάμε το δέρμα μας και με ένα κομμάτι φρούτου.
Αυτό κάνει καλό στο δέρμα για τις βιταμίνες που έχει η φετούλα μας ή φλουδίτσα μας αλλά και τα οξέα που δίνουν λάμψη και ανανέωση στην επιδερμίδα.

2)Σχετικά με τον καθαρισμό του προσώπου έχω να σας πω ότι είναι το Α και το Ω για τη πρόληψη στην γήρανση μαζί με το θέμα της προστασίας απο τον ήλιο.
Θα σας αναφέρω μια επόμενη φορά μια συνταγή να φτιάξετε μόνες γαλάκτωμα καθαρισμού και κρέμα να μοιράσεται και στις φίλες σας με πολύ λίγα χρήματα......
Τόσα φτιάχνουμε στο γαλάκτωμα και τις κρέμες θα κολλήσουμε.....:tongue1:

Καθαρίζουμε λοιπόν το δέρμα μας κάθε φορά που γυρίζουμε απ' έξω για να μείνουμε σπίτι.
Αν θέλουμε και περισσότερες φορές ακόμη καλύτερα.

Πάντως ποτέ δεν κοιμόμαστε με ακαθάριστο δέρμα ότι ώρα και να είναι :sleep::sleep::sleep::sleep::sleep::sleep::sleep:: sleep:

:hysteria::hysteria::hysteria::hysteria::hysteria: :hysteria::hysteria::hysteria::hysteria:

Σαπουνίζουμε τα χιέρια μας καλά τα ξεβγάζουμε και όπως είναι βρεγμένα παίρνουμε ένα πλατύ κομμάτι βαμβάκι (όχι χαρτομάντηλο) και το πιέζουμε σαν να θέλουμε να σκουπίσουμε τα χιέρια μας μ΄αυτό έτσι ώστε να καθήσουν οι ίνες του και να μην είναι τελείως στεγνό για μην τραβά το δέρμα και το αφίνουμε στη άκρη....Ρίχνουμε λίγη ποσότητα γαλακτώματος στη χούφτα μας.
Απλώνουμε με τα δάκτυλα σε όλο το πρόσωπο, μάτια, λαιμό με απαλές κινήσεις και μετά σκουπίζουμε με το βαμβάκι που περίμενε :wink:.
Προσοχή επαναλαμβάνουμε τόσες φορές μέχρι το βαμβάκι να είναι αστραφτερό. Μετά πλενόμαστε με νεράκι ή πλενόμαστε με σαπούνι αν το θεωρούμε απαραίτητο (εγώ δεν το συνιστώ γιατί τις περισσότερες φορές κάνει ζημιά αν και το κάνουν πολλές για ευκολία.....)
και τέλος σκουπιζόμαστε ταμπονάροντσας ή με χαρτομάντηλο για να πεταχτεί (καθαριότητα λέμε.....)ή με καθαρή πετσέτα.
Ύστερα ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ:
Βάζουμε λοσιόν (εγώ το θεωρώ περιττό)
Κάνουμε πήλινκ
Βάζουμε μάσκα
Βάζουμε την κατάλληλη κρεμούλα ημέρας ή νύχτας σε όλο το πρόσωπο, μάτια, λαιμό.
Μπορείτε να τα κάνετε όλα με αυτή την σειρά ή κάποια επιλέγοντας.

Δεν πάμε για ύπνο με τις κρέμες μόνο και μόνο για να μην σκουπιστεί στα σεντόνια και δεν μείνει τίποτα επάνω μας ή μας σκουπίσουν άλλοι...:dances::dances::dances:

Αν απλώσουμε την κρεμούλα μας την αφίνουνε για μισή ώρα ή και περισσότερο και μετά όνειρα γλυκά..... ή αν νυστάζουμε πολύ βάζουμε "ελάχιστη" ποσότητα στα μάτια και ύπνο..... ότι μείνει έμεινε. Σας συνιστώ αν γίνεται σπάνιως βέβαια να μην βάζεται τίποτε.

3)Η κρέμα ημέρας είναι η κρέμα "ΥΔΡΑΤΑΝΤ "που περιέχει περισσότερο "νερό" και πολύ λίγο λιπαρές ουσίες. Την κρέμα αυτή λοιπόν την απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο και στα καλά μας τα ματάκια πάντααααα!!!!! όχι μέσα :grin::grin: αλλά και στον λαιμό πάντα. Αν αυτό γίνεται με συνέπεια και καθημερινά τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να βάζουμε κρέμα ματιών εκτός εξαιρέσεων.

Τα είδη των κρεμών είναι ένα θέμα που παίζει πολύ στο εμπόριο φιλενάδες ...... :wink:
Όμως θα πάρεται κάποιες πληροφορίες απο μένα την μαρτυριάρα.:evil:

Την κρέμα ημέρας μπορουμε να την φοράμε όλο το 24ωρο έξω απο το σπίτι άσχετα αν είναι πρωί-μεσημέρι- βράδυ. Επίσης την φοράμε και κάτω απο το μακιγιάζ ώς βάση. Μετά κάνουμε απο πάνω τα κόλπα μας τα μπογιατιστικά......:evil: :grin: :whistle:

Συμπέρασμα να έχουμε στο μυαλό μας ότι η κρέμα ημέρας είναι η κρέμα εκτός σπιτιού άσχετα αν έχει φεγγάρι ή ήλιο έξω......

3)Στην ίδια κατηγορία κρέμα ημέρας ΥΔΡΑΤΑΝΤ είναι και η κρέμα η λεγόμενη 24ωρη. Αυτή έχει κάποιες φορές ελάχιστα λιπαρά παραπάνω, ανάλογα για το ποιά επιδερμίδα προορίζεται. Η κρέμα αυτή μπορεί να αντικαταστήσει την κρέμα ημέρας αλλά και την κρέμα νύχτας που θα σας αναφέρω στην συνέχεια.Αν δηλαδή έχεται ένα δέρμα πολύ ταλαιπωρημένο (προσωρινά) και πολύ στεγνό δεν χρειάζεται να βάζεται κρέμα ημέρας αλλά μια 24ωρη.Προσωρινα ταλαιπωρημένο είναι ένα δέρμα μετά απο ένα ψυχικό τραλαλά, μιά ασθένεια, απο λήψη φαρμάκων, απο διακοπές σε θάλασσες-βουνά και ήλιους δίαιτες, αν το έχεται εγκαταλήψει καιρό κ.λ.π.
Επίσης μπορείται να βοηθήσεται την επιδερμίδα σας να συνέλθει φροντίζοντας λίγο πάρα πάνω το δέρμα σας με κάποιο πήλινκ (1 φορά τηνεβδομάδα), με μια μασκούλα (2 φορές την εβδομάδα)
Αν σας φαίνεται κάπως γηρασμένο άσχετα απο ηλικία τότε ίσως να χρειάζεστε και κάποια κρέμα νυκτός. Όχι όμως απαραίτητα.....

4)Η αντιηλιακή αποτελείται απο κρέμα ημέρας + την προσθήκη αντιηλιακού φίλτρου.
Έτσι λοιπόν διαλέγουμε ανάλογα με το δέρμα μας μια κρέμα αντιηλιακή (της Αβέν,Ανθίλιους, Ποσέ λα Ρος είναι περισσότερο τσεκαρισμένες) που να είναι πιο λεπτής υφής ή πιο παχύτερης και την απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο, και κοντά στα μάτια (όχι μέσα), λαιμό, αυτιά, ντεκολτέ και την ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες. Αυτό ξέρω δεν είναι ότι ευκολότερο αλλά εγώ θα σας πω τι "πρέπει" και σεις θα βρείτε την άκρη σας.....
Δεν χρειάζεται να βάζεται κάτω απο τη αντιήλιακή (εκτός κάποιων περιπτώσεων) κρέμα ημέρας γιατί η αντιηλιακή σας είναι κρέμα ημέρας.

Κι αυτό θέμα εμπορίου κορίτσια:wink:

Πιστεύω ότι δεν θα με :whip::whip::whip: οι εμποροκλέφτες.....:grin:

ΠΡΟΣΟΧΗ η κρέμα ημέρας είναι απαραίτητη απο πλευράς ΥΓΕΙΑΣ πλέον και όχι αισθητικής.
Πρέπει απαραίτητα και καθημερινά ακόμη και στον κήπο σας ή στο μπαλκόνι που βγαίνετε να φοράτε αντιηλιακό. Στο δρόμο να ξέρετε ότι υπάρχει περισσότερη ακτινοβολία απο την παραλία, απο την αντανάκλαση ακτινών που προκαλούν οι τζαμαρίες, η άσφαλτος, οι λαμαρίνες των αυτοκινήτων κ.λ.π. Επίσης πρέπει απαραίτητα να αφαιρείται την αντιηλιακή κρέμα όταν γυρίζεται μέσα γιατί φράζει τους πόρους του δέρματος και κάποια στιγμή πρέπει να καθαριστεί.

Αξίζει να σας πω για το σοκ που έπαθα όταν είδα σε σλάίτ ενός σεμιναρίου αισθητικής μια καλόγρια 40 ετών που δεν την έβλεπε συχνά ο ήλιος και μια αγρότισσα 40 ετών που είχε μαζέψει ακτινοβολία στο δέρμα της... Ήταν η κόρη καλόγρια και η μάνα αγρότισσα :confused2::confused2:
Είναι θέμα πιά υγείας η προστασία απο τον ήλιο και όχι αισθητικής.......

Οι κρέμες και γενικά όλα τα καλλυντικά φυλάσονται σε μέρος που δεν έχει υδρατμούς, αλλαγές στην θερμοκρασία, και κυρίως εκεί που έχει ήλιο!!!!!! Προσοχή όταν μεταφέρεται τα καλλυτικά σας σε τσάντες που μένουν στο αυτοκίνητο, στη παραλία.....γενικά να είναι σε ίσκιο όσο γίνεται. Όταν φυλάσουμε ένα προϊόν για αργότερα ή δεν το χρησιμοποιούμε πολύ το βάζουμε στο ψυγείο και το βγάζουμε μόνο τόσο όσο χρειάζεται για να πάρουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε απο το βαζάκι μας, μετά ξανά μέσα.

Όλα τα πάρα πάνω αν τα χρησιμοποιήσουμε σε βρώμικο δέρμα δεν κάναμε τίποτε.....

Πιστεύω να είπα κάτι καινούργιο σε κάποιες αλλά ελπίζω στα επόμενα μυστικά να σας φτιάξω ακόμη περισσότερο...... Τα λέμε.......:kissed::kissed::kissed:

naya
06-06-08, 22:06
αχ...κορίτσια με αγχώσατε.............:blink:

τόσα πολλά πρέπει να κάνουμε;;;;:unsure:

και κάθε μέρα;;;:unsure:

:dash::dash::dash::dash::dash:

stavroula1
06-06-08, 22:45
Ευχαριστούμε Αναστασία :bowdown: Χρήσιμες οι συμβουλές σου. :kiss:

anastasiaadam
06-06-08, 23:05

Γιωτούλα, που είναι τα πολλά καλέ και αγχώθηκες;

Να καθαρίσεις το πρόσωπό σου και να βάλεις μια κρεμούλα είναι 3'. Μπορείς να το κάνεις την ώρα που βλέπεις τηλεόραση ή την ώρα που μιλάς στο τηλ. ή την ώρα που χαζεύεις σε κάτι......τα υπόλοιπα την ώρα που μπαίνεις για μπάνιο έχεις βάλει την μασκούλα σου και μέχρι την κρατάς όσο κρατάει το μπάνιο σου μετά ξεβγάζεσαι σώμα και πρόσωπο μαζί. Είναι θέμα μεθοδικότητας και συνήθειας. Μια φίλη κάνει πήλινκ στο διάστημα του 1' που κρατάει το ΛΙΣΤΕΡΙΝΓΚ (το στοματικό υγρό) στο στόμα της. Άμα αγαπάς και θέλεις να φροντίσεις με στοργή και προδέρμ τον εαυτό σου και προπάντων με σεβασμό δεν αγχώνεσαι καθόλου το θεωρείς πολύ φυσικό και πολύ βασικό να γίνει.

:flirt::flirt::flirt::flirt::flirt::flirt::flirt:: flirt::flirt::flirt::flirt::flirt::flirt:
:dances::dances::dances::dances::dances::dances::d ances:

Βάσω
07-06-08, 07:35
Αναστασία μου αυτές δεν είναι συμβουλές μόνο είναι "θΗΣΑΥΡΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ".:clap::clap::clap:Ευχαριστούμε που μας έγραψες όοοοοοολο αυτό το κείμενο.:kissed::kissed::kissed:.Θέλω να προσθέσω κάτι που μου είχαν πει σχετικά με τις κρέμες εμπορίου.Οσο ΄και να χρησιμοποιείς ενυδατική αν δεν πίνεις πολύ νερό δεν κάνεις τίποτα.Η ενυδάτωση γίνεται από μέσα.Και ότι μια απλή με πανθενόλη από το φαρμακείο κάνει θαύματα γιατί αναπλάθει τα κύταρα.Περιμένουμε την συνταγή για το γαλάκτωμα.:kisses:

Roula14
07-06-08, 08:31
Αναστασακι μου ευχαριστουμε πολύ για τις συμβουλές..:clap::kissed:

rosi
07-06-08, 14:58
Αναστασία, πολύτιμες οι συμβουλές σου! Άντε κορίτσια, ας παρακινήσουμε η μία την άλλη, μπας και αρχίσουμε μερικές μερικές σαν εμένα να ασχολούμαστε λίγο περισσότερο με τον εαυτό μας...:girl:

Για τις αντηλιακές, εννοείται ότι είναι απαραίτητες ειδικά τώρα το καλοκαίρι...το θέμα είναι ότι εμένα δε με φτάνουν...εννοώ ότι ακόμα και με την αντηλιακή ο ήλιος επηρεάζει αρνητικά το δέρμα μου. Μάλλον δεν πρέπει να βγαίνω καθόλου έξω πρωί κυρίως...:embarassed:
Για την αντηλιακή της Αβέν θα συμφωνήσω με την αναστασία, καλή και κυρίως καθόλου λιπαρή :afro:

ANGBO
08-06-08, 21:55
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ....ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ....:bowdown::bowdown::bowdown:

ΑΡΓΥΡΩ4
08-06-08, 22:01
Η Κρήτη άναψε παιδιά και δεν με παίρνει να μην πω μυστικά μωρέ στα παρεάκια μου...

Μυστικά αισθητικής ΧΟΜΠΥ

Τα μυστικά αυτά δεν θα τα πείτε πουθενά θα τα ξέρουμε εσείς , εγώ κι όλος ο κόσμος.....
Άλλα είναι μυστικά απο πάντα και άλλα είναι δικά μου.....:dances::dances::dances:

1) Όταν καθαρίζεται ένα φρούτο ή ένα αγούρι πέρνεται κάποια κομμάτια φλούδας και αλοίφεται το προσωπό σας αλλά και το λαιμό (πάντα). Τώρα που είναι καλοκαίρι είναι πολύ ευκολότερο γιατί δεν φοράμε πολλά ρούχα αλλά και γιατί έχουμε ποικιλία φρούτων.
Δεν μένουμε μόνο στη φλούδα όμως αν θέλουμε περνάμε το δέρμα μας και με ένα κομμάτι φρούτου.
Αυτό κάνει καλό στο δέρμα για τις βιταμίνες που έχει η φετούλα μας ή φλουδίτσα μας αλλά και τα οξέα που δίνουν λάμψη και ανανέωση στην επιδερμίδα.

2)Σχετικά με τον καθαρισμό του προσώπου έχω να σας πω ότι είναι το Α και το Ω για τη πρόληψη στην γήρανση μαζί με το θέμα της προστασίας απο τον ήλιο.
Θα σας αναφέρω μια επόμενη φορά μια συνταγή να φτιάξετε μόνες γαλάκτωμα καθαρισμού και κρέμα να μοιράσεται και στις φίλες σας με πολύ λίγα χρήματα......
Τόσα φτιάχνουμε στο γαλάκτωμα και τις κρέμες θα κολλήσουμε.....:tongue1:

Καθαρίζουμε λοιπόν το δέρμα μας κάθε φορά που γυρίζουμε απ' έξω για να μείνουμε σπίτι.
Αν θέλουμε και περισσότερες φορές ακόμη καλύτερα.

Πάντως ποτέ δεν κοιμόμαστε με ακαθάριστο δέρμα ότι ώρα και να είναι :sleep::sleep::sleep::sleep::sleep::sleep::sleep:: sleep:

:hysteria::hysteria::hysteria::hysteria::hysteria: :hysteria::hysteria::hysteria::hysteria:

Σαπουνίζουμε τα χιέρια μας καλά τα ξεβγάζουμε και όπως είναι βρεγμένα παίρνουμε ένα πλατύ κομμάτι βαμβάκι (όχι χαρτομάντηλο) και το πιέζουμε σαν να θέλουμε να σκουπίσουμε τα χιέρια μας μ΄αυτό έτσι ώστε να καθήσουν οι ίνες του και να μην είναι τελείως στεγνό για μην τραβά το δέρμα και το αφίνουμε στη άκρη....Ρίχνουμε λίγη ποσότητα γαλακτώματος στη χούφτα μας.
Απλώνουμε με τα δάκτυλα σε όλο το πρόσωπο, μάτια, λαιμό με απαλές κινήσεις και μετά σκουπίζουμε με το βαμβάκι που περίμενε :wink:.
Προσοχή επαναλαμβάνουμε τόσες φορές μέχρι το βαμβάκι να είναι αστραφτερό. Μετά πλενόμαστε με νεράκι ή πλενόμαστε με σαπούνι αν το θεωρούμε απαραίτητο (εγώ δεν το συνιστώ γιατί τις περισσότερες φορές κάνει ζημιά αν και το κάνουν πολλές για ευκολία.....)
και τέλος σκουπιζόμαστε ταμπονάροντσας ή με χαρτομάντηλο για να πεταχτεί (καθαριότητα λέμε.....)ή με καθαρή πετσέτα.
Ύστερα ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ:
Βάζουμε λοσιόν (εγώ το θεωρώ περιττό)
Κάνουμε πήλινκ
Βάζουμε μάσκα
Βάζουμε την κατάλληλη κρεμούλα ημέρας ή νύχτας σε όλο το πρόσωπο, μάτια, λαιμό.
Μπορείτε να τα κάνετε όλα με αυτή την σειρά ή κάποια επιλέγοντας.

Δεν πάμε για ύπνο με τις κρέμες μόνο και μόνο για να μην σκουπιστεί στα σεντόνια και δεν μείνει τίποτα επάνω μας ή μας σκουπίσουν άλλοι...:dances::dances::dances:

Αν απλώσουμε την κρεμούλα μας την αφίνουνε για μισή ώρα ή και περισσότερο και μετά όνειρα γλυκά..... ή αν νυστάζουμε πολύ βάζουμε "ελάχιστη" ποσότητα στα μάτια και ύπνο..... ότι μείνει έμεινε. Σας συνιστώ αν γίνεται σπάνιως βέβαια να μην βάζεται τίποτε.

3)Η κρέμα ημέρας είναι η κρέμα "ΥΔΡΑΤΑΝΤ "που περιέχει περισσότερο "νερό" και πολύ λίγο λιπαρές ουσίες. Την κρέμα αυτή λοιπόν την απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο και στα καλά μας τα ματάκια πάντααααα!!!!! όχι μέσα :grin::grin: αλλά και στον λαιμό πάντα. Αν αυτό γίνεται με συνέπεια και καθημερινά τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να βάζουμε κρέμα ματιών εκτός εξαιρέσεων.

Τα είδη των κρεμών είναι ένα θέμα που παίζει πολύ στο εμπόριο φιλενάδες ...... :wink:
Όμως θα πάρεται κάποιες πληροφορίες απο μένα την μαρτυριάρα.:evil:

Την κρέμα ημέρας μπορουμε να την φοράμε όλο το 24ωρο έξω απο το σπίτι άσχετα αν είναι πρωί-μεσημέρι- βράδυ. Επίσης την φοράμε και κάτω απο το μακιγιάζ ώς βάση. Μετά κάνουμε απο πάνω τα κόλπα μας τα μπογιατιστικά......:evil: :grin: :whistle:

Συμπέρασμα να έχουμε στο μυαλό μας ότι η κρέμα ημέρας είναι η κρέμα εκτός σπιτιού άσχετα αν έχει φεγγάρι ή ήλιο έξω......

3)Στην ίδια κατηγορία κρέμα ημέρας ΥΔΡΑΤΑΝΤ είναι και η κρέμα η λεγόμενη 24ωρη. Αυτή έχει κάποιες φορές ελάχιστα λιπαρά παραπάνω, ανάλογα για το ποιά επιδερμίδα προορίζεται. Η κρέμα αυτή μπορεί να αντικαταστήσει την κρέμα ημέρας αλλά και την κρέμα νύχτας που θα σας αναφέρω στην συνέχεια.Αν δηλαδή έχεται ένα δέρμα πολύ ταλαιπωρημένο (προσωρινά) και πολύ στεγνό δεν χρειάζεται να βάζεται κρέμα ημέρας αλλά μια 24ωρη.Προσωρινα ταλαιπωρημένο είναι ένα δέρμα μετά απο ένα ψυχικό τραλαλά, μιά ασθένεια, απο λήψη φαρμάκων, απο διακοπές σε θάλασσες-βουνά και ήλιους δίαιτες, αν το έχεται εγκαταλήψει καιρό κ.λ.π.
Επίσης μπορείται να βοηθήσεται την επιδερμίδα σας να συνέλθει φροντίζοντας λίγο πάρα πάνω το δέρμα σας με κάποιο πήλινκ (1 φορά τηνεβδομάδα), με μια μασκούλα (2 φορές την εβδομάδα)
Αν σας φαίνεται κάπως γηρασμένο άσχετα απο ηλικία τότε ίσως να χρειάζεστε και κάποια κρέμα νυκτός. Όχι όμως απαραίτητα.....

4)Η αντιηλιακή αποτελείται απο κρέμα ημέρας + την προσθήκη αντιηλιακού φίλτρου.
Έτσι λοιπόν διαλέγουμε ανάλογα με το δέρμα μας μια κρέμα αντιηλιακή (της Αβέν,Ανθίλιους, Ποσέ λα Ρος είναι περισσότερο τσεκαρισμένες) που να είναι πιο λεπτής υφής ή πιο παχύτερης και την απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο, και κοντά στα μάτια (όχι μέσα), λαιμό, αυτιά, ντεκολτέ και την ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες. Αυτό ξέρω δεν είναι ότι ευκολότερο αλλά εγώ θα σας πω τι "πρέπει" και σεις θα βρείτε την άκρη σας.....
Δεν χρειάζεται να βάζεται κάτω απο τη αντιήλιακή (εκτός κάποιων περιπτώσεων) κρέμα ημέρας γιατί η αντιηλιακή σας είναι κρέμα ημέρας.

Κι αυτό θέμα εμπορίου κορίτσια:wink:

Πιστεύω ότι δεν θα με :whip::whip::whip: οι εμποροκλέφτες.....:grin:

ΠΡΟΣΟΧΗ η κρέμα ημέρας είναι απαραίτητη απο πλευράς ΥΓΕΙΑΣ πλέον και όχι αισθητικής.
Πρέπει απαραίτητα και καθημερινά ακόμη και στον κήπο σας ή στο μπαλκόνι που βγαίνετε να φοράτε αντιηλιακό. Στο δρόμο να ξέρετε ότι υπάρχει περισσότερη ακτινοβολία απο την παραλία, απο την αντανάκλαση ακτινών που προκαλούν οι τζαμαρίες, η άσφαλτος, οι λαμαρίνες των αυτοκινήτων κ.λ.π. Επίσης πρέπει απαραίτητα να αφαιρείται την αντιηλιακή κρέμα όταν γυρίζεται μέσα γιατί φράζει τους πόρους του δέρματος και κάποια στιγμή πρέπει να καθαριστεί.

Αξίζει να σας πω για το σοκ που έπαθα όταν είδα σε σλάίτ ενός σεμιναρίου αισθητικής μια καλόγρια 40 ετών που δεν την έβλεπε συχνά ο ήλιος και μια αγρότισσα 40 ετών που είχε μαζέψει ακτινοβολία στο δέρμα της... Ήταν η κόρη καλόγρια και η μάνα αγρότισσα :confused2::confused2:
Είναι θέμα πιά υγείας η προστασία απο τον ήλιο και όχι αισθητικής.......

Οι κρέμες και γενικά όλα τα καλλυντικά φυλάσονται σε μέρος που δεν έχει υδρατμούς, αλλαγές στην θερμοκρασία, και κυρίως εκεί που έχει ήλιο!!!!!! Προσοχή όταν μεταφέρεται τα καλλυτικά σας σε τσάντες που μένουν στο αυτοκίνητο, στη παραλία.....γενικά να είναι σε ίσκιο όσο γίνεται. Όταν φυλάσουμε ένα προϊόν για αργότερα ή δεν το χρησιμοποιούμε πολύ το βάζουμε στο ψυγείο και το βγάζουμε μόνο τόσο όσο χρειάζεται για να πάρουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε απο το βαζάκι μας, μετά ξανά μέσα.

Όλα τα πάρα πάνω αν τα χρησιμοποιήσουμε σε βρώμικο δέρμα δεν κάναμε τίποτε.....

Πιστεύω να είπα κάτι καινούργιο σε κάποιες αλλά ελπίζω στα επόμενα μυστικά να σας φτιάξω ακόμη περισσότερο...... Τα λέμε.......:kissed::kissed::kissed:

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΑΣΑΣΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:banana::ba nana::banana::banana::banana:

:kisses::kisses::kisses:

:boat::boat::boat::boat::boat::boat::boat::boat::b oat::boat::boat::boat::boat::boat::boat::boat::boa t::boat::boat::boat::boat:!!

ANGBO
09-06-08, 13:43
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η ΥΔΡΑΝΤΑΝΤ ΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΚΑΛΗ; ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΚΤΟ ΔΗΛ ΜΥΤΗ Κ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΠΑΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΑ ΞΗΡΟ...ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ....ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ Κ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ.... ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ... ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ:kisses::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap:

ANGBO
09-06-08, 13:45
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΚΑΣΜΕΝΕΣ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΛΠ... Κ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ....

anastasiaadam
09-06-08, 17:29
Αναστασία μου αυτές δεν είναι συμβουλές μόνο είναι "θΗΣΑΥΡΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ".:clap::clap::clap:Ευχαριστούμε που μας έγραψες όοοοοοολο αυτό το κείμενο.:kissed::kissed::kissed:.Θέλω να προσθέσω κάτι που μου είχαν πει σχετικά με τις κρέμες εμπορίου.Οσο ΄και να χρησιμοποιείς ενυδατική αν δεν πίνεις πολύ νερό δεν κάνεις τίποτα.Η ενυδάτωση γίνεται από μέσα.Και ότι μια απλή με πανθενόλη από το φαρμακείο κάνει θαύματα γιατί αναπλάθει τα κύταρα.Περιμένουμε την συνταγή για το γαλάκτωμα.:kisses:

Και αυτό σωστό.....αλλά σκέψου...........
Όταν κάποια δεν πίνει νερό και επιπλέον δεν βάζει και κρέμα......
Όμως όταν κάποια πίνει νερό και βάζει και την κρεμούλα της μμμμμμμμ......!!!!!!!!!!!!!!!

anastasiaadam
09-06-08, 19:47
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΚΑΣΜΕΝΕΣ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΛΠ... Κ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ....

Εγώ χρησιμοποιώ την σειρά της GEHWOL, είναι πολύ καλή. Έχει πολλά προϊόντα περιποίησης ποδιών και θα την βρείς στα φαρμακεία.
Έχει:
για σκασμένες φτέρνες,
ποδόλουτρο για ξεκούραση,
για να μαλακώνει γενικά το δέρμα του ποδιού κ.λ.π.

Τώρα όσον αφορά την υδρατάνταντ, είναι αυτή που λέμε ημέρας, τέτοιες έχουν πολλές εταιρείες. Εξαρτάται απο την συμπεριφορά του δέρματός σου τώρα το καλοκαίρι. Τις περισσότερες φορές το είδος δέρματος που μου περιγράφεις ότι έχεις (είναι και ο πιό συνηθισμένος τύπος δέρματος στην Ελληνίδα) θέλει μιά πιό ήπια κρέμα ημέρας σε λιπαρότητα. Ενώ το χειμώνα θέλει μιά πιό ενισχυμένη, δηλαδή μια 24ωρη ημέρας, υδραντάντ.
Αυτό που θα σου συνιστούσα είναι να βάζεις την αντιηλιακή σου κάθε μέρα ως "κρέμα ημέρας" έχει αντιηλιακή κρέμα με ελαφρύ χρώμα μέσα η ΑΒΕΝ ή και με ποιό έντονο χρώμα (ανάλογα το πόσο σκούρα είναι η επιδερμίδα σου) οπότε δεν θα χρεισημοποιείς και μέϊκ-άπ.
Στη συνέχεια όταν γυρίζεις σπίτι και το καθαρίσεις πολύ-πολύ καλά θα χρεισημοποιήσεις την χειμωνιάτική ας πούμε, αν πάλι σου φαίνεται λυπαρή για τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες τότε πάρε κάτι πιο ματ.
Δεν μπορώ να σου πω μάρκα γιατί είναι δύσκολο να αποφασίσω τι ακριβώς χρειάζεσαι χωρίς να σε δώ και κυρίως χωρίς να έχω δουλέψει το δέρμα σου......
Για το πήλινκ να ξέρεις να μην είναι ούτε πολύ τραχύ ούτε και πολύ-πολύ μαλακό. Δεν πρέπει να τραυματίζει το δέρμα και να το γδέρνει γιατί μπορεί να σου κάνει ευρειαγγίες.
Άν έχεις θα το αποφύγεις τελείως.....
Ο καλύτερος σύμβουλος όμως να ξέρεις ότι είσαι εσύ η ίδια..... που γνωρίζεις με ποιό καλλυντικό έχεις περισσότερα απο αυτά που εσύ ζητάς......
Μόνο να μην ζητάς υπερβολές γιατί μετά δεν θα σου φταίει το καλλύντικό αλλά.......
Θα πειραματιστείς λίγο αλλά μην πας στα πιο ακριβά και ξακουστά αλλά ούτε και της πλάκας ξέρεις εσύ......
Μάσκα μπορείς να χρησιμοποιείς ή του εμπορίου ή ακόμη καλλίτερα πρακτικές που φτιάχνεις εσύ.
Κρόκο, λάδι και λίγες σταγόνες λεμόνι (15΄- 20΄)
Γιαούρτι με μέλι.....
Πίτουρο με λάδι..... κ/λ/π/

Όλες περιμένουμε θαύματα απο τα καλλυντικά και εκεί την πατάμε..... Το πάν είναι η πρόληψη κάνοντας δυό αισθητικά πραγματάκια που πρέπει ως φροντίδα και το κυριότερο βάζοντας ΧΑΡΑ στη καθημερινότητά μας.
Κάποτε πρίν χρόνια ξεκίνησα μια ομιλία μου με το " Σήμερα θα σας ανακοινώσω το καλλύτερο καλλυντικό στο κόσμο........κι όλοι περίμεναν με αγωνία.......
Και ' γω είπα........... Είναι "Ο έρωτας και ο ύπνος"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil:
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin::grin::grin:

Σήμερα λοιπόν προσθέτω ΧΑΡΑ στη καθημερινότητα μας......
Απο το πιο απλό και μικρό ώς το πιο μεγάλο!!!!!!!!!!!!!!!!!

:dances::dances::dances::dances::dances::dances::d ances::dances:

Αν κάθε μέρα σκεφούμε τι έχουμε.......
και ξεχάσουμε έστω για λίγο τι ΔΕΝ έχουμε......
πάρουμε και 4-5 βαθειές άνασες (πραγματικές και βαθειές όχι με βιασύνη..... γιατί έχουμε ξεχάσει να αναπνέουμε.....)είδη έχουμε φροντίσει τον εαυτό μας....:wink::wink::wink:

Αισθητική φροντίδα για πρόληψη είναι:
Καθαρισμός καθημερινά με γαλάκτωμα πάντα σε κάθε ΜΑ σε κάθε περίπτωση όταν γυρίζουμε στο σπίτι αλλά και όταν δεν έχουμε βγεί.....κάθε βράδυ.
Μια ενυδατική καλή κρέμα απαραίτητα κάθε μέρα ή μετά απο μπάνιο ή ντούς,πήλινκ ή μάσκα (καλή κρέμα δεν σημαίνει ακριβή.....κρέμα)
Πήλινκ μία φορά την εβδομάδα ή μία-δυό φορές το μήνα για τις αδιάφορες και τις τεμπέλες
Μάσκα μία φορά την εβδομάδα ή μιά -δυό φορές το μήνα για τις .......
Βαθύ καθαρισμό ανάλογα με το δέρμα και τις ανάγκες του.
.Μπορεί μια φορά στους 3 μήνες.
Μπορεί και κάθε μήνα αν περνάτε δύσκολη περίοδο απο εσωτερικούς παράγοντες και εξωτερικούς και βλέπετε το δέρμα σας να είναι μαραμένο σαν και σας.....:wink:

Μην περιμένετε να περάσει το "κακό" και το "δύσκολο" και μετά να πάτε για περιποιήση.
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας αμέσως γιατί το έχει ανάγκη και έτσι θα βοηθήσετε και διαφορετικά τον εαυτό σας.:wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Ο καθαρισμός είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε σε γενικές γραμμές μόνες σας
Βράζεται λίγο χαμομήλι μετά καθήστε σκημένη πάνω απο την βραστή κατσαρόλα για λίγο όσο αντέχεται με μια πετσέτα γύρω απο το κεφάλι ώστε να συγκεντώνεται ο ατμός στο πρόσωπο. (όχι πολύ καυτό το νερο-χαμόμηλο, όχι πάρα πολύ κοντά στην κατσαρόλα , τόσο όσο το αντέχετε)
Μετά διαλέγεται ένα καθρέφτη μεγενθυντικό σε πολύ καλό φωτισμό και με λίγο βαμβάκι στα δάχτυλα πιέζεται τους πόρους που έχουν κιτρινίσει ή μαυρίσει.....Ωστόσο μπορείτε να ξαναζεστάνετε το νερο-χαμόμηλο και να ξανακαθήσετε για λίγο ακόμη αν έχετε αρκετά μαύρα στίγματα.
Μην χρησιμοποιήσετε χαρτομάντηλα στα δάχτυλα μόνο βαμβάκι για να πιέσεται τα στίγματα γιατί τραύματίζουν και κοκκινίζουν το δέρμα άσε που αν έχετε νύχια είναι πιθανόν να κάνει ζημιά. Πιέζεται απο κάτω προς τα πάνω, απο μέσα προς τα έξω το στίγμα δηλαδή απο την ρίζα του (νοητά) προς τα έξω.
Εγώ το βαμβάκι το νωτίζω ελαφρά με λίγο νεράκι και το τυλίγω στους δείκτες μου.....

Μετά περνάμε με βαμβάκι απαραίτητα 1-2 φορές με οινόπνευμα καθαρό (όχι λοσιόν) όλο το πρόσωπο και λαιμό όχι μάτια :evil:
Αν το βαμβάκι κιτρινίζει έστω και λίγο το περνάμε τόσες φορές μέχρι να είναι πεντακάθαρο.
Μετά κάνουμε πήλινκ, μετά μάσκα, μετά κρεμούλα και..........

:dances::dances::dances::dances::dances::dances::d ances::dances::dances::dances:

Για τις συνταγές πρέπει να βρω ώρα για ψάξω να δώ που τις έχω καταχωνιασμένες....,
Έχω και εξεταστική τώρα και τρεχάματα κάντε λίγη υπομονούλα θα σας πώ ότι ξέρω ΟΛΑ!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::k iss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

naya
09-06-08, 21:33
ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ :dash::dash::dash::dash::dash::dash:

stavroula1
09-06-08, 22:21
Αααααααααααααααα :hair::hair::hair::hair::hysteria::hysteria::hyste ria::hysteria: Δεν είμαι εγώ για τέτοια.

anastasiaadam
09-06-08, 22:58
Αααααααααααααααα :hair::hair::hair::hair::hysteria::hysteria::hyste ria::hysteria: Δεν είμαι εγώ για τέτοια.

Σταυρούλα μου εγώ αναφέρω τι είναι το καλύτερο,
η κάθε μιά μας κάνει απο τίποτε,
έως κάτι,
έως κάποια,
έως όλα,
έως και περισσότερα.......απο όλα!!!!!!!!!!!!
Η θηλυκότητα, η φροντίδα του εαυτού, φιλαρέσκεια, η αυτοεκτίμηση, έχει διαφορετικά σχήματα στη κάθε μιά μας και όχι μόνο....!!!!!!!

Είναι πάρα πολλές φορές εγώ που είμαι αισθητικός να μην κάνω τίποτε απο όλα αυτά που γνωρίζω, γι΄αυτό σε κατανοώ, αλλά και την Γιώτα ή όποια αγχώνεται ίσως με το ΠΡΕΠΕΙ

Πιστεύω όμως ότι θα θέλατε να σας πώ ότι καλλίτερο και αληθινό γνωρίζω σχετικά.......και 'σεις κρατάτε αυτά που θέλετε ή τα πετάτε.....Έτσι δεν κάνουμε άλλωστε με όλα τα πράγματα......:wink::wink::wink::wink::wink::wink: :wink:

:kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::k issed::kissed::kissed::kissed::kissed:

ANGBO
10-06-08, 00:29
Εγώ χρησιμοποιώ την σειρά της GEHWOL, είναι πολύ καλή. Έχει πολλά προϊόντα περιποίησης ποδιών και θα την βρείς στα φαρμακεία.
Έχει:
για σκασμένες φτέρνες,
ποδόλουτρο για ξεκούραση,
για να μαλακώνει γενικά το δέρμα του ποδιού κ.λ.π.

Τώρα όσον αφορά την υδρατάνταντ, είναι αυτή που λέμε ημέρας, τέτοιες έχουν πολλές εταιρείες. Εξαρτάται απο την συμπεριφορά του δέρματός σου τώρα το καλοκαίρι. Τις περισσότερες φορές το είδος δέρματος που μου περιγράφεις ότι έχεις (είναι και ο πιό συνηθισμένος τύπος δέρματος στην Ελληνίδα) θέλει μιά πιό ήπια κρέμα ημέρας σε λιπαρότητα. Ενώ το χειμώνα θέλει μιά πιό ενισχυμένη, δηλαδή μια 24ωρη ημέρας, υδραντάντ.
Αυτό που θα σου συνιστούσα είναι να βάζεις την αντιηλιακή σου κάθε μέρα ως "κρέμα ημέρας" έχει αντιηλιακή κρέμα με ελαφρύ χρώμα μέσα η ΑΒΕΝ ή και με ποιό έντονο χρώμα (ανάλογα το πόσο σκούρα είναι η επιδερμίδα σου) οπότε δεν θα χρεισημοποιείς και μέϊκ-άπ.
Στη συνέχεια όταν γυρίζεις σπίτι και το καθαρίσεις πολύ-πολύ καλά θα χρεισημοποιήσεις την χειμωνιάτική ας πούμε, αν πάλι σου φαίνεται λυπαρή για τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες τότε πάρε κάτι πιο ματ.
Δεν μπορώ να σου πω μάρκα γιατί είναι δύσκολο να αποφασίσω τι ακριβώς χρειάζεσαι χωρίς να σε δώ και κυρίως χωρίς να έχω δουλέψει το δέρμα σου......
Για το πήλινκ να ξέρεις να μην είναι ούτε πολύ τραχύ ούτε και πολύ-πολύ μαλακό. Δεν πρέπει να τραυματίζει το δέρμα και να το γδέρνει γιατί μπορεί να σου κάνει ευρειαγγίες.
Άν έχεις θα το αποφύγεις τελείως.....
Ο καλύτερος σύμβουλος όμως να ξέρεις ότι είσαι εσύ η ίδια..... που γνωρίζεις με ποιό καλλυντικό έχεις περισσότερα απο αυτά που εσύ ζητάς......
Μόνο να μην ζητάς υπερβολές γιατί μετά δεν θα σου φταίει το καλλύντικό αλλά.......
Θα πειραματιστείς λίγο αλλά μην πας στα πιο ακριβά και ξακουστά αλλά ούτε και της πλάκας ξέρεις εσύ......
Μάσκα μπορείς να χρησιμοποιείς ή του εμπορίου ή ακόμη καλλίτερα πρακτικές που φτιάχνεις εσύ.
Κρόκο, λάδι και λίγες σταγόνες λεμόνι (15΄- 20΄)
Γιαούρτι με μέλι.....
Πίτουρο με λάδι..... κ/λ/π/

Όλες περιμένουμε θαύματα απο τα καλλυντικά και εκεί την πατάμε..... Το πάν είναι η πρόληψη κάνοντας δυό αισθητικά πραγματάκια που πρέπει ως φροντίδα και το κυριότερο βάζοντας ΧΑΡΑ στη καθημερινότητά μας.
Κάποτε πρίν χρόνια ξεκίνησα μια ομιλία μου με το " Σήμερα θα σας ανακοινώσω το καλλύτερο καλλυντικό στο κόσμο........κι όλοι περίμεναν με αγωνία.......
Και ' γω είπα........... Είναι "Ο έρωτας και ο ύπνος"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil:

Σήμερα λοιπόν προσθέτω ΧΑΡΑ στη καθημερινότητα μας......
Απο το πιο απλό και μικρό ώς το πιο μεγάλο!!!!!!!!!!!!!!!!!

:dances::dances::dances::dances::dances::dances::d ances::dances:

Αν κάθε μέρα σκεφούμε τι έχουμε.......
και ξεχάσουμε έστω για λίγο τι ΔΕΝ έχουμε......
πάρουμε και 4-5 βαθειές άνασες (πραγματικές και βαθειές όχι με βιασύνη..... γιατί έχουμε ξεχάσει να αναπνέουμε.....)είδη έχουμε φροντίσει τον εαυτό μας....:wink::wink::wink:

Αισθητική φροντίδα για πρόληψη είναι:
Καθαρισμός καθημερινά με γαλάκτωμα πάντα σε κάθε ΜΑ σε κάθε περίπτωση όταν γυρίζουμε στο σπίτι αλλά και όταν δεν έχουμε βγεί.....κάθε βράδυ.
Μια ενυδατική καλή κρέμα απαραίτητα κάθε μέρα ή μετά απο μπάνιο ή ντούς,πήλινκ ή μάσκα (καλή κρέμα δεν σημαίνει ακριβή.....κρέμα)
Πήλινκ μία φορά την εβδομάδα ή μία-δυό φορές το μήνα για τις αδιάφορες και τις τεμπέλες
Μάσκα μία φορά την εβδομάδα ή μιά -δυό φορές το μήνα για τις .......
Βαθύ καθαρισμό ανάλογα με το δέρμα και τις ανάγκες του.
.Μπορεί μια φορά στους 3 μήνες.
Μπορεί και κάθε μήνα αν περνάτε δύσκολη περίοδο απο εσωτερικούς παράγοντες και εξωτερικούς και βλέπετε το δέρμα σας να είναι μαραμένο σαν και σας.....:wink:

Μην περιμένετε να περάσει το "κακό" και το "δύσκολο" και μετά να πάτε για περιποιήση.
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας αμέσως γιατί το έχει ανάγκη και έτσι θα βοηθήσετε και διαφορετικά τον εαυτό σας.:wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Ο καθαρισμός είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε σε γενικές γραμμές μόνες σας
Βράζεται λίγο χαμομήλι μετά καθήστε σκημένη πάνω απο την βραστή κατσαρόλα για λίγο όσο αντέχεται με μια πετσέτα γύρω απο το κεφάλι ώστε να συγκεντώνεται ο ατμός στο πρόσωπο. (όχι πολύ καυτό το νερο-χαμόμηλο, όχι πάρα πολύ κοντά στην κατσαρόλα , τόσο όσο το αντέχετε)
Μετά διαλέγεται ένα καθρέφτη μεγενθυντικό σε πολύ καλό φωτισμό και με λίγο βαμβάκι στα δάχτυλα πιέζεται τους πόρους που έχουν κιτρινίσει ή μαυρίσει.....Ωστόσο μπορείτε να ξαναζεστάνετε το νερο-χαμόμηλο και να ξανακαθήσετε για λίγο ακόμη αν έχετε αρκετά μαύρα στίγματα.
Μην χρησιμοποιήσετε χαρτομάντηλα στα δάχτυλα μόνο βαμβάκι για να πιέσεται τα στίγματα γιατί τραύματίζουν και κοκκινίζουν το δέρμα άσε που αν έχετε νύχια είναι πιθανόν να κάνει ζημιά. Πιέζεται απο κάτω προς τα πάνω, απο μέσα προς τα έξω το στίγμα δηλαδή απο την ρίζα του (νοητά) προς τα έξω.
Εγώ το βαμβάκι το νωτίζω ελαφρά με λίγο νεράκι και το τυλίγω στους δείκτες μου.....

Μετά περνάμε με βαμβάκι απαραίτητα 1-2 φορές με οινόπνευμα καθαρό (όχι λοσιόν) όλο το πρόσωπο και λαιμό όχι μάτια :evil:
Αν το βαμβάκι κιτρινίζει έστω και λίγο το περνάμε τόσες φορές μέχρι να είναι πεντακάθαρο.
Μετά κάνουμε πήλινκ, μετά μάσκα, μετά κρεμούλα και..........

:dances::dances::dances::dances::dances::dances::d ances::dances::dances::dances:

Για τις συνταγές πρέπει να βρω ώρα για ψάξω να δώ που τις έχω καταχωνιασμένες....,
Έχω και εξεταστική τώρα και τρεχάματα κάντε λίγη υπομονούλα θα σας πώ ότι ξέρω ΟΛΑ!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::k iss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.... Κ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ....:bowdown::bowdown::bowdown: ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΛ... ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ, ΑΛΛΛΑ ΑΠΟ ΥΠΝΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ, ΕΚΕΙΝΗ Η ΡΙΜΑΔΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ; :kisses:

anastasiaadam
10-06-08, 06:43
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.... Κ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ....:bowdown::bowdown::bowdown: ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΛ... ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ, ΑΛΛΛΑ ΑΠΟ ΥΠΝΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ, ΕΚΕΙΝΗ Η ΡΙΜΑΔΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ; :kisses:

Και ΄συ "ΔΙΑΜΑΝΤΙ" είσαι αν σκεφτούμε την δουλειά που έχεις επιλέξει να κάνεις.....:afro:

Αν ο ύπνος σου δεν είναι καλός...... είναι πάρα πολύ σημαντικό!!!!!!!!!!
Αν σκεφτούμε ότι ο ύπνος είναι κάτι που έρχεται σ΄όλους μας καθημερινά και είναι μια βασική λειτουργία απαραίτητη για την υγεία μας αλλά και την ισορροπία μας.......

Αν πρέπει να κάνεις κάτι και τι ακριβώς και για πόσο διάστημα εξαρτάται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΑ και ΜΟΝΟΝ απο σένα πάλι....... :confused1::unsure:.......το άτιμο:evil::evil::evil:

Έχεις σκεφτείποτέ, πόσο σημαντικό μπορεί να είναι για σένα "το να μένεις στο παρελθόν σου" και τι σου προσφέρει";
Ποτέ δεν είμαστε κολλημένοι κάπου που δεν παίρνουμε κάτιι...:evil:

Πάντως αυτό που έχω να σου θυμίσω είναι το θέμα που έγραψα στο "ΖΩΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ"
όποιος απο μας κολλάει στο Παρελθόν ή στο Μέλλον χάνει το "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ" και δεν ζεί ποτέ......:hysteria::hysteria::hysteria:
Βέβαια για να το πετύχει κάποιος θέλει εκπαίδευση καθημερινή και απόφαση να ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ με πράξεις.....όχι με λόγια.
Άλλωστε πόσα χρόνια εκπαιδεύτηκε για να ζεί με λάθος τρόπο...... :hair::hair:

Θέλω να πιστεύω πως με λίγη επιμονή και υπομονή όλα τα καταφέρνουμε...:hooray:

Όλοι μας όμως προτιμάμε το βόλεμα, την συνήθεια μας κι ας είναι "ΟΤΙ" χειρότερο για μας...... όπως και την ευθύνη της όποιας κακής μας κατάστασης να την ρίχνουμε κάπου... αλλού, αλλά πάντως πάντα "ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΑΣ".
Δεν συμφωνείς;:confused1::confused1::confused1: :unsure::unsure::unsure:

Πάντως για καλό και για κακό βάζε και καμμιά κρεμούλα...:grin::grin::grin::grin::grin:

Roula14
10-06-08, 07:46
Αναστασακι μου ευχαριστουμε πολύ.. εισαι Θησαυρός :kisses:

naya
10-06-08, 13:52
Αν σκεφτούμε ότι ο ύπνος είναι κάτι που έρχεται σ΄όλους μας καθημερινά και είναι μια βασική λειτουργία απαραίτητη για την υγεία μας αλλά και την ισορροπία μας.......

ωχ και πάλι ωχ..........

πάντως δεν μπορείτε να πείτε αν και "φάντασμα"....από ισορροπία καλά στέκω ε;;;;:unsure::unsure:

πέστε ναι ..πέστε ναι :please::please::please:

Roula14
10-06-08, 14:03
ωχ και πάλι ωχ..........

πάντως δεν μπορείτε να πείτε αν και "φάντασμα"....από ισορροπία καλά στέκω ε;;;;:unsure::unsure:

Εισαι μια χαρα! Μια κουκλα! Και σωματαρα! Και δερματακι μια χαρα!! :kissed::kissed::kissed:

naya
10-06-08, 14:09
Εισαι μια χαρα! Μια κουκλα! Και σωματαρα! Και δερματακι μια χαρα!! :kissed::kissed::kissed:

για ισορροπία λέμε :diablo:

(αχ...κάνε Θεέ μου να μην μπει ο φιλ σ' αυτό το θέμα) :please:

Roula14
10-06-08, 14:14
για ισορροπία λέμε :diablo:

(αχ να μην μπει ο φιλ σ' αυτό το θέμα) :please:

Ωχ :embarassed::embarassed::embarassed::embarassed::e mbarassed:

Αλλα για το :diablo::diablo: που μου εβαλες..κατσε να στειλω ενα μαιλ στο Φιλιππο :whistle::whistle::evil::evil::evil:

anastasiaadam
10-06-08, 16:39
ωχ και πάλι ωχ..........

Γιωτούλα μου το ότι είσαι μια κουκλάρα το ξέρεις και στο φωνάζουν κι όλας
ΜΠΟΡΕΙ.... :unsure::confused1: να είναι κι αυτό μια ισορροπία μέσα σε άλλες.......:evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Αν αυτές οι φωνές σταματήσουν κάποτε από κάποια αιτία και έχεις ακόμη την σημερινή ισορροπία τότε θα σου πω αυτό το ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!:hooray::hooray::hooray:
Αλλά και εσύ θα...... :dances::dances::dances::dances::dances::dances::d ances:
Στο εύχομαι..........όχι μόνο σε σένα αλλά και σε όλες.......μας.......:wink:

:kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::k issed::kissed::kissed::kissed::kissed:

ΑΡΓΥΡΩ4
10-06-08, 22:29

ΑΧ ΒΡΕ ΓΙΩΤΟΥΛΑ Ν'ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΑΙ Κ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ!!
ΕΞΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Η ΑΝΑΣΤΑΣΕΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΗ Σ'ΑΥΤΑ:

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ!!!!Κ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΣΟΥ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ Κ ΕΚΕΙ ,ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ Κ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΣΑΣ !!!ΝΑΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

KAΛΟ ΒΡΑΔΥ:wave:

:kissed:

ANGBO
13-06-08, 01:36
Και ΄συ "ΔΙΑΜΑΝΤΙ" είσαι αν σκεφτούμε την δουλειά που έχεις επιλέξει να κάνεις.....:afro:

Αν πρέπει να κάνεις κάτι και τι ακριβώς και για πόσο διάστημα εξαρτάται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΑ και ΜΟΝΟΝ απο σένα πάλι....... :confused1::unsure:.......το άτιμο:evil::evil::evil:

Έχεις σκεφτείποτέ, πόσο σημαντικό μπορεί να είναι για σένα "το να μένεις στο παρελθόν σου" και τι σου προσφέρει";
Ποτέ δεν είμαστε κολλημένοι κάπου που δεν παίρνουμε κάτιι...:evil:

Πάντως αυτό που έχω να σου θυμίσω είναι το θέμα που έγραψα στο "ΖΩΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ"
όποιος απο μας κολλάει στο Παρελθόν ή στο Μέλλον χάνει το "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ" και δεν ζεί ποτέ......:hysteria::hysteria::hysteria:
Βέβαια για να το πετύχει κάποιος θέλει εκπαίδευση καθημερινή και απόφαση να ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ με πράξεις.....όχι με λόγια.
Άλλωστε πόσα χρόνια εκπαιδεύτηκε για να ζεί με λάθος τρόπο...... :hair::hair:

Θέλω να πιστεύω πως με λίγη επιμονή και υπομονή όλα τα καταφέρνουμε...:hooray:

Όλοι μας όμως προτιμάμε το βόλεμα, την συνήθεια μας κι ας είναι "ΟΤΙ" χειρότερο για μας...... όπως και την ευθύνη της όποιας κακής μας κατάστασης να την ρίχνουμε κάπου... αλλού, αλλά πάντως πάντα "ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΑΣ".
Δεν συμφωνείς;:confused1::confused1::confused1: :unsure::unsure::unsure:

Πάντως για καλό και για κακό βάζε και καμμιά κρεμούλα...:grin::grin::grin::grin::grin:
:afro::afro::afro::afro:ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.....ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ:bowdown::bowdown::bowdown:ΤΙ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ; ΜΜΜΜ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ....

anastasiaadam
15-06-08, 22:35
Κορίτσια πάμε πάλι........
ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ
είναι η κρέμα με περισσότερα λιπαρά συστατικά και πολύ-πολύ λιγότερα υδατικά.
Η κρέμα αυτή λέγεται νυκτός ή τροφής γιατί φοριέται πάντα μέσα στο σπίτι άσχετα αν είναι μέρα ή νύχτα έξω. Δεν εκτιθέμεθα στον ήλιο ποτέ γιατί μπορεί να κάνουμε, λεκέδες ή να καούμε και να παρουσιάσουμε κοκκινίλες, κ.λ.π. Φοριέται σε όλο το πρόσωπο, στη περιοχή των ματιών και στο λαιμό. Πολλές φορές εγώ συνιστώ να γίνεται ένας συνδιασμός της κρέμας ημέρας (υδρατάνταντ) που θα απλωθεί σε όλο το πρόσωπο και στη περιοχή των ματιών λίγη ποσότητα απο κρέμα νυκτός (τροφής). Αυτό μπορεί κανείς να το κάνει το καλοκαίρι που συνήθως έχει ανάγκη το δέρμα περισσότερο νερό παρά λιπαρά στοιχεία σε αντίθεση με το χειμώνα. Έτσι συμφέρει οικονομικά γιατί αποφεύγει να αγοράσει κρέμα ματιών που δεν είναι απαραίτητο. Αυτό δεν είναι νόμος πάντα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας.
Υπάρχουν βέβαια κρέμες με διάφορες ονομασίες απο διάφορα προϊόντα που περιέχουν μέσα όπως χαβιάρι, μαργαριτάρι, χρυσό, σαλιγκάρι και διάφορα άλλα που θα τους κατέβει στο κεφάλι για να μας εντυπωσιάσουν......αυτό που είναι καλό λοιπόν να ξέρουμε είναι ότι η βάση για να φτιαχτεί μια κρέμα έχει δύο σκέλη: ή θα έχει βάση υδατική ή θα έχει βάση λιπαρή. Το θέμα είναι να μην μένουμε στο χαβιάρι και τα υπόλοιπα αλλά αν είναι και πόσο υδατική ή λιπαρή.....δηλαδή αν είναι ημέρας ή νύχτας.....για το σπίτι ή έξω.....

Για να κατασκευαστεί ένα προίόν καλλυντικό πρέπει να ενώσουμε τα λιπαρά στοιχεία του με τα υδατικά. Θα σας δώσω μια συνταγή για να κατασκευάσεται ένα γαλάκτωμα και μια κρέμα ημέρας. Μπορεί να σας πηγαίνει στο πρόσωπο, αλλά για κάποιο λόγο όχι.
Αν μια κρέμα δεν σας κάνει εκτός απο θέμα αλλεργίας ή ερεθισμού ποτέ δεν την πετάμε την βάζουμε στο σώμα, στα ποδαράκια μας, στα χεράκια μας ......
Τα συστατικά που θα σας δώσω θα τα βρήτε ή απο φαρμακείο ή απο εκεί που πέρνουν συστατικά οι φαρμακοποιοί......Εγω εδώ στη ΑΘΗΝΑ τα παίρνω απο τον ΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ
που είναι Σωκράτους 30 τηλ. 2105222294-2105222328
Είναι στην Ομόνοια, απο Πειραιώς κατεβαίνεις στην Πολυκλινικη εκεί είναι η Σωκράτους και ακολουθείς το ίδιο πεζοδρόμιο της εισόδου της Πολυκλινικής. Είναι ένα μαγαζί προπολεμικό. Εκεί θα πάρετε και ένα θερμόμετρο ειδικό που θα το βάλεται μέσα στη κατσαρόλα όπου θα θερμάνετε τα παρακάτω υλικά για να έλεγχεται την θερμοκρασία του μείγματος.

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ
-------------------------
ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΒΟΗΘΟ
στη συνέχεια ξεχωρίζουμε τα συστατικά μας σε 2 μέρη

Μέρος Α με τα λιπαρά συστατικά
Μέρος Β με τα υδατικά συστατικά
------------------------------------------
Θα βάλουμε το κάθε μέρος ξεχωριστά σε κατακάθαρη κατσαρόλα και θα το ζεστάνουμε,ανακτεύοντας ώστε να φτάσει στους 65-70 βαθμούς ελέγχοντας συγχρώνως με το θερμόμετρο το οποίο θα το έχουμε βουτήξει στο μείγμα (δεν το αφίσουμε όμως απ το χέρι για να μην ακουμπάει στο πάτο της κατσαρόλας) Αφού φέρουμε και τα δύο μείγματα στους ίδιους βαθμούς θα ρίξουμε το δεύτερο μέρος (Β) στο πρώτο (Α) δηλάδη το μείγμα με τα υδατικά συστατικά μέσα στο μείγμα με τα λιπαρά συστατικά ανακατεύοντας.
Έτσι θα έχουμε ένα γαλάκτωμα κάπως λιπαρό που θα είναι καλύτερο στο να καθαρίζει βρωμιές και μέϊκ-άπ.Τα πολύ λεπτά και υδατικά γαλακτώματα είναι ίσως πιο ευχάριστα στην αίσθηση πάνω στο δέρμα αλλά δεν καθαρίζουν τόσο πολύ καλά όπως τα πιο λιπαρά.
Το αν το δέρμα είναι λιπαρό ή ξηρό είναι λίγο πια ξεπερασμένο με την έννοια ότι δεν θα μείνει κάποια με λιπαρό δέρμα στο γαλάκτωμα άλλα θα πλυθεί στη συνέχεια ή με ένα σαπούνι σχετικό ή θα βάλει κάποια στυπτική λοσιόν οπότε το δέρμα θα ρυθμιστεί απο άποψη λιπαρότητας.

ΜΕΡΟΣ Α (λιπαρά συστατικά)
----------------------------------------
ΣΤΕΑΡΙΝΗ 45 γραμ.
ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ 100 γραμ.
ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ 50 γραμ.

-----------------------------------------------

ΜΕΡΟς Β ( υδατικά συστατικά)

ΝΕΡΟ απεσταγμένο 800 γραμ.
ΤΡΙΑΙΘΑΝΟΛΑΜΙΝΗ 10 γραμ.
ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 1 γραμ.
ΝΙΡΑGΙΝ 2 γραμ.

-----------------------------------------------------------------------------
ΚΡΕΜΑ ΜΑΤ ΥΔΑΤΙΚΗ (μπαίνει και κάτω απο μακιγιάζ )

ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ θα μπεί το Α μέρος (λιπαρά συστατικά) στο δεύτερο Β μέρος (υδατικά συστατικά) έτσι θα έχουμε ένα καλλυντικό υδατικό.
CETIOL V (ή EUTANOL G) 25 γραμ.
ΣΤΕΑΡΙΝΗ 65 γραμ.
--------------------------------------------------------------------

ΜΕΡΟΣ Β (υδατικά συστατικά)
-----------------------------------------------------------------
ΠΡΟΠΙΛΑΙΝΟΓΛΥΚΟΛΗ 30 γραμ.
ΤΡΙΕΘΑΝΟΛΑΜΙΝΗ 4 γραμ.
Άρωμα της αρεσκείας σας 4 γραμ.
Αντιζυμωτικό 2 γραμ.

---------------------------------------------------------------------------

Αν κάποιο συστατικό δεν το έχει ζητήστε ανάλογο αυτοί ξέρουν. Η συνταγές αυτές είναι απο τον Χημικό που μας έκανε μάθημα και έχω πάρα πολύ καιρό να τις φτιάξω.....
Η ποσότητα είναι ένα κιλό γαλάκτωμα ένα κιλό κρέμα.
Είναι αρκετή ......κανονίστε μετά ή χαρίζεται ή φυλάσεται σε δροσερό μέρος, χωρίς υδρατμούς και όχι πολύ φωτεινό.
Η και στο ψυγείο και πέρνεται κάθε φορά λίγη ποσότητα σε ένα βαζάκι. Βαζάκια προμηθευτείται απο τον ίδιο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......

:hello::hello::hello::hello::hello::hello::hello:: hello::hello::hello::hello::hello::hello:

:kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::k issed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed:

ANGBO
16-06-08, 08:23
Κορίτσια πάμε πάλι........
ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ
είναι η κρέμα με περισσότερα λιπαρά συστατικά και πολύ-πολύ λιγότερα υδατικά.
Η κρέμα αυτή λέγεται νυκτός ή τροφής γιατί φοριέται πάντα μέσα στο σπίτι άσχετα αν είναι μέρα ή νύχτα έξω. Δεν εκτιθέμεθα στον ήλιο ποτέ γιατί μπορεί να κάνουμε, λεκέδες ή να καούμε και να παρουσιάσουμε κοκκινίλες, κ.λ.π. Φοριέται σε όλο το πρόσωπο, στη περιοχή των ματιών και στο λαιμό. Πολλές φορές εγώ συνιστώ να γίνεται ένας συνδιασμός της κρέμας ημέρας (υδρατάνταντ) που θα απλωθεί σε όλο το πρόσωπο και στη περιοχή των ματιών λίγη ποσότητα απο κρέμα νυκτός (τροφής). Αυτό μπορεί κανείς να το κάνει το καλοκαίρι που συνήθως έχει ανάγκη το δέρμα περισσότερο νερό παρά λιπαρά στοιχεία σε αντίθεση με το χειμώνα. Έτσι συμφέρει οικονομικά γιατί αποφεύγει να αγοράσει κρέμα ματιών που δεν είναι απαραίτητο. Αυτό δεν είναι νόμος πάντα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας.
Υπάρχουν βέβαια κρέμες με διάφορες ονομασίες απο διάφορα προϊόντα που περιέχουν μέσα όπως χαβιάρι, μαργαριτάρι, χρυσό, σαλιγκάρι και διάφορα άλλα που θα τους κατέβει στο κεφάλι για να μας εντυπωσιάσουν......αυτό που είναι καλό λοιπόν να ξέρουμε είναι ότι η βάση για να φτιαχτεί μια κρέμα έχει δύο σκέλη: ή θα έχει βάση υδατική ή θα έχει βάση λιπαρή. Το θέμα είναι να μην μένουμε στο χαβιάρι και τα υπόλοιπα αλλά αν είναι και πόσο υδατική ή λιπαρή.....δηλαδή αν είναι ημέρας ή νύχτας.....για το σπίτι ή έξω.....

Για να κατασκευαστεί ένα προίόν καλλυντικό πρέπει να ενώσουμε τα λιπαρά στοιχεία του με τα υδατικά. Θα σας δώσω μια συνταγή για να κατασκευάσεται ένα γαλάκτωμα και μια κρέμα ημέρας. Μπορεί να σας πηγαίνει στο πρόσωπο, αλλά για κάποιο λόγο όχι.
Αν μια κρέμα δεν σας κάνει εκτός απο θέμα αλλεργίας ή ερεθισμού ποτέ δεν την πετάμε την βάζουμε στο σώμα, στα ποδαράκια μας, στα χεράκια μας ......
Τα συστατικά που θα σας δώσω θα τα βρήτε ή απο φαρμακείο ή απο εκεί που πέρνουν συστατικά οι φαρμακοποιοί......Εγω εδώ στη ΑΘΗΝΑ τα παίρνω απο τον ΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ
που είναι Σωκράτους 30 τηλ. 2105222294-2105222328
Είναι στην Ομόνοια, απο Πειραιώς κατεβαίνεις στην Πολυκλινικη εκεί είναι η Σωκράτους και ακολουθείς το ίδιο πεζοδρόμιο της εισόδου της Πολυκλινικής. Είναι ένα μαγαζί προπολεμικό. Εκεί θα πάρετε και ένα θερμόμετρο ειδικό που θα το βάλεται μέσα στη κατσαρόλα όπου θα θερμάνετε τα παρακάτω υλικά για να έλεγχεται την θερμοκρασία του μείγματος.

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ
-------------------------
ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΒΟΗΘΟ
στη συνέχεια ξεχωρίζουμε τα συστατικά μας σε 2 μέρη

Μέρος Α με τα λιπαρά συστατικά
Μέρος Β με τα υδατικά συστατικά
------------------------------------------
Θα βάλουμε το κάθε μέρος ξεχωριστά σε κατακάθαρη κατσαρόλα και θα το ζεστάνουμε,ανακτεύοντας ώστε να φτάσει στους 65-70 βαθμούς ελέγχοντας συγχρώνως με το θερμόμετρο το οποίο θα το έχουμε βουτήξει στο μείγμα (δεν το αφίσουμε όμως απ το χέρι για να μην ακουμπάει στο πάτο της κατσαρόλας) Αφού φέρουμε και τα δύο μείγματα στους ίδιους βαθμούς θα ρίξουμε το δεύτερο μέρος (Β) στο πρώτο (Α) δηλάδη το μείγμα με τα υδατικά συστατικά μέσα στο μείγμα με τα λιπαρά συστατικά ανακατεύοντας.
Έτσι θα έχουμε ένα γαλάκτωμα κάπως λιπαρό που θα είναι καλύτερο στο να καθαρίζει βρωμιές και μέϊκ-άπ.Τα πολύ λεπτά και υδατικά γαλακτώματα είναι ίσως πιο ευχάριστα στην αίσθηση πάνω στο δέρμα αλλά δεν καθαρίζουν τόσο πολύ καλά όπως τα πιο λιπαρά.
Το αν το δέρμα είναι λιπαρό ή ξηρό είναι λίγο πια ξεπερασμένο με την έννοια ότι δεν θα μείνει κάποια με λιπαρό δέρμα στο γαλάκτωμα άλλα θα πλυθεί στη συνέχεια ή με ένα σαπούνι σχετικό ή θα βάλει κάποια στυπτική λοσιόν οπότε το δέρμα θα ρυθμιστεί απο άποψη λιπαρότητας.

ΜΕΡΟΣ Α (λιπαρά συστατικά)
----------------------------------------
ΣΤΕΑΡΙΝΗ 45 γραμ.
ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ 100 γραμ.
ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ 50 γραμ.

-----------------------------------------------

ΜΕΡΟς Β ( υδατικά συστατικά)

ΤΡΙΑΙΘΑΝΟΛΑΜΙΝΗ 10 γραμ.
ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 1 γραμ.
ΝΙΡΑGΙΝ 2 γραμ.

ΚΡΕΜΑ ΜΑΤ ΥΔΑΤΙΚΗ (μπαίνει και κάτω απο μακιγιάζ )

ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ θα μπεί το Α μέρος (λιπαρά συστατικά) στο δεύτερο Β μέρος (υδατικά συστατικά) έτσι θα έχουμε ένα καλλυντικό υδατικό.
CETIOL V (ή EUTANOL G) 25 γραμ.
ΣΤΕΑΡΙΝΗ 65 γραμ.
--------------------------------------------------------------------

ΜΕΡΟΣ Β (υδατικά συστατικά)
ΠΡΟΠΙΛΑΙΝΟΓΛΥΚΟΛΗ 30 γραμ.
ΤΡΙΕΘΑΝΟΛΑΜΙΝΗ 4 γραμ.
Άρωμα της αρεσκείας σας 4 γραμ.
Αντιζυμωτικό 2 γραμ.

---------------------------------------------------------------------------

Αν κάποιο συστατικό δεν το έχει ζητήστε ανάλογο αυτοί ξέρουν. Η συνταγές αυτές είναι απο τον Χημικό που μας έκανε μάθημα και έχω πάρα πολύ καιρό να τις φτιάξω.....
Η ποσότητα είναι ένα κιλό γαλάκτωμα ένα κιλό κρέμα.
Είναι αρκετή ......κανονίστε μετά ή χαρίζεται ή φυλάσεται σε δροσερό μέρος, χωρίς υδρατμούς και όχι πολύ φωτεινό.
Η και στο ψυγείο και πέρνεται κάθε φορά λίγη ποσότητα σε ένα βαζάκι. Βαζάκια προμηθευτείται απο τον ίδιο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......

:hello::hello::hello::hello::hello::hello::hello:: hello::hello::hello::hello::hello::hello:

:kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::k issed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed:ΑΝΑΣ ΤΑΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ......:afro::afro::afro::afro::afro::a fro::clap::clap::clap::clap::clap:

des
16-06-08, 09:14
:unsure::unsure::unsure::unsure:
ασε προτιμω να τ αγαραζω
αλλα......:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bow down:

Roula14
16-06-08, 09:32
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ :bowdown:

vana
16-06-08, 10:36
Μπραβο χαρα στο κουραγιο σου εγω κουραστικα μονο
που τα διαβασα:embarassed:

stavroula1
16-06-08, 16:17
Αναστασία λυπήσου με :please:πολύτιμες οι συμβουλές σου........αλλά κάτι σε "άρπα κόλλα" δεν έχεις να μας συστήσεις; Είμαι πολύ τεμπέλα σ' αυτά.:embarassed::embarassed::embarassed::embarass ed::embarassed:
Ξέρεις εσύ κάτι σαν.......ψεκάστε, σκουπίστε,τελειώσαμε;;;;;;;;;;;;;; :kissed::kissed::kissed:
Είμαι αχάριστη, ξέρω.:bat::bat:

anastasiaadam
16-06-08, 18:11
Αναστασία λυπήσου με :please:πολύτιμες οι συμβουλές σου........αλλά κάτι σε "άρπα κόλλα" δεν έχεις να μας συστήσεις; Είμαι πολύ τεμπέλα σ' αυτά.:embarassed::embarassed::embarassed::embarass ed::embarassed:
Ξέρεις εσύ κάτι σαν.......ψεκάστε, σκουπίστε,τελειώσαμε;;;;;;;;;;;;;; :kissed::kissed::kissed:

Τεμπέλες να ξέρεις στο βάθος είμαστε οι περισστότερες, και θα θέλαμε το.......
"ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε"!!!!!!!!!!!!!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ (χρόνος εκτέλεσης φροντίδας)
----------------------------------------------------------------------
ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ καθημερινά (1')
24ΩΡΗ ΚΡΕΜΑ (καθημερινά ημέρα ή βράδυ για τον χειμώνα
και για μετά το μπάνιο καλοκαίρι ή και το βράδυ)(ούτε 1')
ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ (ούτε 1') για τις μέρες με ήλιο χειμώνα -καλοκαίρι
------------------------------------------------------------------------------------

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΩΜΑ(χρόνος περιποιήσης)
--------------------------------------------
Λαδάκι για μωρά (ΤΖΟΝΣΟΝ)(1')

Όταν ξεβαγλθούμε απο το αφρόλουτρό μας ΠΡΙΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΟΥΜΕ παίρνουμε λίγη ποσότητα λαδάκι με τις παλάμες μας και το απλώνουμε στο βρεγμένο σώμα μας (όχι πολύ ποσότητα). Μετά σκουπιζόμαστε......Αν θέλουμε προσθέτουμε μέσα στο μπουκάλι με το λαδάκι λίγη ποσότητα απο την αγαπημένη μας κολώνια.....

-----------------------------------------------------------------------------------

ΜΑΣΚΑ 1 (παρασκευή μάσκας (1')
-------------
Σταγόνες λεμονιού ή πορτοκαλιού (ή και τα δύο)
Αμυγδαλόλαδο ή ελαιόλαδο
Κρόκο αυγού
------------------------------------
ΜΑΣΚΑ 2
------------
Γιαούρτι με λίγο μέλι
------------------------------------
Πριν πάς να κάνεις το ντους σου φτιάχνεις τη μάσκα σου και την απλώνεις στο πρόσωπο (ούτε 1' δεν θα σου πάρει) και μπαίνεις στο μπάνιο, λούζεσαι, μετά σαπουνίζεις το σώμα σου και ξεβγάζεις το σώμα σου και στη συνέχεια τη μάσκα απο το πρόσωπό σου. Οι υδρατμοί έχουν κάνει θαύματα με τη μάσκα στο δέρμα σου και έχεις κερδίσει και χρόνο.
-----------------------------------------------------------------------------------

Αν ούτε αυτά δεν είναι φιλενάδα "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.......μμμμμμμμμμ
δεν ξέρω τι άλλο να σου πώ................

:hair::hair::hair::hair::hair::hair:.......:whip:: whip::whip::whip::whip::whip:

κι επειδή σ΄αγαπάω που είσαι καλό πλάσμα και τσαχπίνικο......:kisses::kisses::kisses:

pisti
16-06-08, 18:59
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Με αγχώσατε με αυτό το θέμα και μόνο που το διάβασα :shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:
Δηλ , εγώ που βάζω μια αντιηλιακή όταν πάω στο γιαπί και ενυδατική όταν βάφομαι (1 φορά το 3μηνο) είμαι για τα μπάζα εεεεεεεεε?:dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Βάσω
16-06-08, 19:21
Αναστασία μου ευχαριστούμε πάααααρα πολύ για τον κόπο που έκανες....:kissed::kissed:.Προσωπικά θα προσπαθήσω να εφαρμόσω μερικά από αυτά...

stavroula1
16-06-08, 22:05
Αναστασίααααααα!!!!!!!!!! :kissed::kissed: Σ' ευχαριστώ πολύ. Δεν σου υπόσχομαι πως θα τα κάνω όλα κατά γράμμα, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσω όσο μπορώ. Να είσαι καλά.:wave::wave::wave::wave:

anastasiaadam
16-06-08, 22:20
Σήμερα εδειχνα σε μια φίλη να μακιγιάρεται και σκέφτηκα να σας πω αυτά.....

Όταν διαλέγετε μέικ-απ ή πούδρα να μην το δοκιμάζετε στο χέρι για να δείτε αν σας κάνει ή όχι, αλλά στο σημείο του προσώπου που είναι πιο κοντά στο λαιμό. Αυτό βρήσκεται στο πλάι του προσώπου (σε μια νοητή γραμμή προς τα πίσω απο το ύψος των χειλιών, το πιο κάτω μέρος και κάτω του μάγουλου) Αυτό το κάνουμε γιατί βρήσκεται κοντά στον λαιμό που είναι ένα πολύ καλός οδηγός για τον τόνο του χρώματος που πρέπει να διαλέξουμε. Να μην κάνει μεγάλη διαφορά αν είναι και ακριβώς ακόμη καλλίτερα.....
Επίσης τα μαγαζιά που πουλούν καλλύντικά συνήθως έχουν λάμπες φθορίου οι οποίες αλλάζουν με το φωτισμό τους την αληθινή εικόνα των χρωμάτων.

Πάρτε λοιπόν το δείγμα βάλτε το στο πρόσωπό σας, πάρτε και ένα φορητό καθρέφτη και πάτε στο φως της ημέρας και δείτε την πραγματικότητα για να διαλέξετε πιο σωστά....μετά ξαναμπείτε μέσα στο κατάστημα αποφασισμένη για το καταλληλότερο.....
Μην ντραπείτε καθόλου, γιατί πολλές φορές έτσι κάνουμε λάθη........

eirs
16-06-08, 22:35
Λυπησου μας:please::please::please::please::please:

naya
16-06-08, 23:24
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Με αγχώσατε με αυτό το θέμα και μόνο που το διάβασα :shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:
Δηλ , εγώ που βάζω μια αντιηλιακή όταν πάω στο γιαπί και ενυδατική όταν βάφομαι (1 φορά το 3μηνο) είμαι για τα μπάζα εεεεεεεεε?:dash::dash::dash::dash::dash::dash:

εσύ την βάζει έστω και στο γιαπί..............εγώ που τη βάζω όταν πάω θάλασσα και όχι πάντα μάλιστα;;

κι από ενυδατικές και τέτοια......άστα καλύτερα μη τα συζητάμε...:dash::dash::dash:

anastasiaadam
17-06-08, 05:20
εσύ την βάζει έστω και στο γιαπί..............εγώ που τη βάζω όταν πάω θάλασσα και όχι πάντα μάλιστα;;

κι από ενυδατικές και τέτοια......άστα καλύτερα μη τα συζητάμε...:dash::dash::dash:

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ και τα μάτια σας για αντιηλιακή..... :whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip:

ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........... δεν θα σας ξαναπώ άλλα γιατί μοιάζει σαν να σας επιβάλλω εγώ να κάνετε όλα αυτά......:hair::hair::hair:

αφού σας είπα οι περισσότερες και ΕΓΩ μαζί θέλουμε να μην κάνουμε τίποτε.....:tongue1:

Αλλάαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hysteria::hysteria::hysteria::hysteria::hysteria: :hysteria:

Πάντως η προσπάθειά μου κορίτσια είναι να ενημερώσω σε κάτι που νομίζω ότι δεν θα σας πούν οι ξένοι επαγγελματίες και έμποροι......Εγώ θα σας μαρτυρήσω πραματούλια......γιατί είμαι της οικογένειας.....:evil::evil::wink::wink::wink:

des
17-06-08, 07:21
βρε αναστασια μου λεγε μας εσυ κι ας τσιναμε εμεις:grin:
πες πες κατι θα μας μεινει:kissed:

ANGBO
17-06-08, 09:46
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ... Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΚΑΠΟΙΑ.... ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΕ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ... ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΝΟΜΟΥΝ ΜΕ ΥΓΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.....ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΕΒΑΛΑ ΜΑΣΚΑ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΠΑΝΩ..... ΑΡΧΙΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΛΙΑΚΗ... Κ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ Κ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ.... ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ... ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΜΕΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ.....:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin ::grin:

eirs
17-06-08, 16:04
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ και τα μάτια σας για αντιηλιακή..... :whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip:

ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........... δεν θα σας ξαναπώ άλλα γιατί μοιάζει σαν να σας επιβάλλω εγώ να κάνετε όλα αυτά......:hair::hair::hair:

αφού σας είπα οι περισσότερες και ΕΓΩ μαζί θέλουμε να μην κάνουμε τίποτε.....:tongue1:

Αλλάαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hysteria::hysteria::hysteria::hysteria::hysteria: :hysteria:

Πάντως η προσπάθειά μου κορίτσια είναι να ενημερώσω σε κάτι που νομίζω ότι δεν θα σας πούν οι ξένοι επαγγελματίες και έμποροι......Εγώ θα σας μαρτυρήσω πραματούλια......γιατί είμαι της οικογένειας.....:evil::evil::wink::wink::wink:

Οχι καλε μη σταματας Αυτο ειναι απο τα πιο καλα θεματα Αφορα την υγεια του δερματος μας
Ασε μας να γρηνιαζουμε καποια στιγμη θα δοκιμασουμε κατι απο αυτα που γραφεις και τοτε δεν θα σταματαμε :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΑΡΓΥΡΩ4
17-06-08, 16:11
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΕΝΙΑ!!!:clap::clap::clap: :kissed:

Θ"ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΡΙΟ Τ"ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ..:banana:

ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ ΤΑ ΠΡΩΤΑ,Κ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ..:bowdown:

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Κ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ........:flirt::flirt:

ΜΑΚΙΑ:kissed:

anastasiaadam
17-06-08, 16:43
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΜΕΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ.....:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin ::grin:

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

naya
17-06-08, 21:16
βρε αναστασία.....άσε μας εμάς να λέμε......λέγε λέγε κάτι θα κάνουμε στο τέλος.........

:kissed::kissed:

pisti
18-06-08, 08:44

Εγώ στη θάλασσα πάω το πολύ 2 φορές το χρόνο.:embarassed::embarassed::embarassed::embaras sed::embarassed::embarassed:
Ηδη έχω μαυρίσει από τον ήλιο στο γιαπί και να σκεφθείς ότι έχω τελειώσει 2 σωληνάρια αντηλιακό για φέτος (από το Φλεβάρη):whistle::whistle::whistle::whistle::whist le:

naya
18-06-08, 11:49
δε μου λέτε βρε κορίτσια.................αυτή την αντηλιακή πρέπει να τη βάζουμε και όταν πάμε απλά στο φούρνο για ψωμί.....2-3 στενά πιο πέρα είναι:unsure:

des
18-06-08, 11:50
δε μου λέτε βρε κορίτσια.................αυτή την αντηλιακή πρέπει να τη βάζουμε και όταν πάμε απλά στο φούρνο για ψωμί.....2-3 στενά πιο πέρα είναι:unsure:
ναι ναι:dash::dash::dash:
καθε 2 ωρες λεει:hair::hair::hair::hair:

βρεεεεεεεε αραπινες λαγνες ερωτιαρεςςςςςςςςς:whistle::dances:

naya
18-06-08, 11:53
ναι ναι:dash::dash::dash:
καθε 2 ωρες λεει:hair::hair::hair::hair:

βρεεεεεεεε αραπινες λαγνες ερωτιαρεςςςςςςςςς:whistle::dances:

τι κάθε 2 ώρες......ακόμη κι όταν είμαστε μέσα στο σπίτι;;;:unsure::unsure::unsure:

des
18-06-08, 11:54
τι κάθε 2 ώρες......ακόμη κι όταν είμαστε μέσα στο σπίτι;;;:unsure::unsure::unsure:
δεν βγαινεις στο μπαλκονι???
δεν απλωνεις?????

γι αυτο σου λεω :hair:

naya
18-06-08, 11:55
δεν βγαινεις στο μπαλκονι???
δεν απλωνεις?????

γι αυτο σου λεω :hair:

ε....δεν είμαστε καλά.....ακόμη και στο άπλωμα;;;;:unsure:

το περιβάλλον μου μέσα μγτ....... :dash::dash::dash::dash:

anastasiaadam
18-06-08, 12:44

Κανονικά ναι......αλλά.......:dash::dash::dash:

ΓΙΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑ
εσύ ειδικά βάζε καπέλο,τα μάτια κάτω......πας απο τη σκιά και τρέχειςςςςςςςςςςςςςςς γρήγοραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::gri n:

Άλλοι κάθονται ώρες στον ήλιο ξάπλα και δεν βάζουνε αντιηλιακό ούτε στα παιδιά τους......:boat::boat::boat: :whip::whip::whip:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ότι μπορεί κάνει ο καθένας και

ο σώσον εαυτόν σωθείτο.......

rosi
18-06-08, 21:33
Για την αντηλιακή που λέτε, νομίζω ότι εξαρτάται από το δέρμα της καθεμιάς πρωτίστως... Εγώ ας πούμε, και 2 λεπτά να βγω έξω καλοκαίρι στον ήλιο κάνω κατευθείαν πανάδες και δυσχρωμίες :hysteria::hysteria::hysteria: Ακόμα και με αντηλιακή με πειράζει ο κ@λοήλιος:hair::hair::hair: Οπότε κανονικά πρέπει να φοράω πάντα...
και στο αυτοκίνητο εννοείται, ακόμα περισσότερο νομίζω...

Πάντως, κάθε φορά που διαβάζω αυτό το θέμα, με πιάνει η προκοπή να περιποιηθώ λίγο το δέρμα μου :grin: και μόνο γι' αυτό νομίζω ότι έχει μεγάλη αξία!!!

Να, τώρα θα πάω να διαβάσω τι γαλάκτωμα προτείνει η Αναστασία μας, να το κάνω αύριο το πρωί (αν προλάβω)...

anastasiaadam
19-06-08, 13:24
Για την αντηλιακή που λέτε, νομίζω ότι εξαρτάται από το δέρμα της καθεμιάς πρωτίστως... Εγώ ας πούμε, και 2 λεπτά να βγω έξω καλοκαίρι στον ήλιο κάνω κατευθείαν πανάδες και δυσχρωμίες :hysteria::hysteria::hysteria: Ακόμα και με αντηλιακή με πειράζει ο κ@λοήλιος:hair::hair::hair: Οπότε κανονικά πρέπει να φοράω πάντα...
και στο αυτοκίνητο εννοείται, ακόμα περισσότερο νομίζω...

Πάντως, κάθε φορά που διαβάζω αυτό το θέμα, με πιάνει η προκοπή να περιποιηθώ λίγο το δέρμα μου :grin: και μόνο γι' αυτό νομίζω ότι έχει μεγάλη αξία!!!

Να, τώρα θα πάω να διαβάσω τι γαλάκτωμα προτείνει η Αναστασία μας, να το κάνω αύριο το πρωί (αν προλάβω)...

Άρα Ρόζυ μου θα πρέπει να βάζεις πολύ δυνατό δείκτη προστασίας ( των 60 ασπούμε) σε όλα τα σημεία που εκθέτεις στον ήλιο και συχνά.....Μήπως και με χρώμα για να μην φαίνοντε οι δυχρωμίες;.....Αλλά μετά ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣπολύ καλός έχει πάρα πολύ σημασία για την αναπνοή του δέρματος......:kiss::kiss::kiss:

mancy
19-06-08, 13:34
αναστασια πολυ ωραια ολα οσα μας γραφεις. ευχαριστουμε παααααρα πολυ:kissed::kissed::kissed:
καμια καλη κουρα ή καμια μασκουλα για τα μαλακια δεν εχει?
τι θα λαμπει το πρωσοπο και τα μαλακια μας θα ειναι θαμπα? δεν λεει:wink:

anastasiaadam
19-06-08, 13:52
αναστασια πολυ ωραια ολα οσα μας γραφεις. ευχαριστουμε παααααρα πολυ:kissed::kissed::kissed:
καμια καλη κουρα ή καμια μασκουλα για τα μαλακια δεν εχει?
τι θα λαμπει το πρωσοπο και τα μαλακια μας θα ειναι θαμπα? δεν λεει:wink:

ΜΑΡΑΚΙ μου.........έχουμε και λέμε...

Πέρα απο του εμπορίου (της Κεραστάζ προτιμώ εγώ) έχουμε και τις πρακτικές......

1) Κρόκο αυγού + ελαιόλαδο + μια κουταλιά σούπας ρούμι
2) Κρόκο αυγού + ελαιόλαδο + λίγο χυμό λεμονιού (για λιπαρά μαλλιά)
--------------------------------------------------------
Το απλώνεις με τα δάχτυλα στις ρίζες και μετά στι άκρες και αφίνεις 20'-30'.
Αν θέλεις για καλύτερα να τυλίγεις με μια πετσέτα το κεφάλι σου αφού την έχεις χώσει σε ζεστό νερό και στίψει.....και μόλις κρυώνει τελείως ξανά παλι ζέσταμα.......
Αυτό για να ζεσταίνει τα μαλλιά και να απορροφάται καλύτερα η μάσκα.

Τα δυσάρεστα που έχει αυτή η διδικασία είναι η μυρωδιά του αυγού στα μαλλιά και στην πετσέτα.... Λούζεσαι λοιπόν πολύ καλά με ένα έντονα μυρωδάτο σαμπουάν....

Και μια και λέμε για μαλλιά.....έχω ακούσει ότι αν υπάρχει πιτυρίδα η πάρα πολύ λιπαρά μαλλιά.....αφού ξέβγαλουμε τα μαλλιά ρίχνουμε νερό με μια κανάτα στο οποίο έχουμε λιώσει λίγη σκόνη ΣΟΔΑΣ φαγητού και μετα σκουπίζουμε......
---------------------------------------------------------------------

Επίσης για να γυαλίζουν οι γιαγιάδες μας έριχναν στο ξέβγαλμα λίγο ξύδι......

Μήπως είναι μια καλή ιδέα για μετά την μάσκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

ΕΛΕΝΗ 56
19-06-08, 14:44
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ:bat::bat::bat:ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΩ:fighting::fighting::fighting:

ΑΡΓΥΡΩ4
19-06-08, 20:39
:love:
ΜΑΡΑΚΙ μου.........έχουμε και λέμε...

Πέρα απο του εμπορίου (της Κεραστάζ προτιμώ εγώ) έχουμε και τις πρακτικές......

1) Κρόκο αυγού + ελαιόλαδο + μια κουταλιά σούπας ρούμι
2) Κρόκο αυγού + ελαιόλαδο + λίγο χυμό λεμονιού (για λιπαρά μαλλιά)
--------------------------------------------------------
Το απλώνεις με τα δάχτυλα στις ρίζες και μετά στι άκρες και αφίνεις 20'-30'.
Αν θέλεις για καλύτερα να τυλίγεις με μια πετσέτα το κεφάλι σου αφού την έχεις χώσει σε ζεστό νερό και στίψει.....και μόλις κρυώνει τελείως ξανά παλι ζέσταμα.......
Αυτό για να ζεσταίνει τα μαλλιά και να απορροφάται καλύτερα η μάσκα.

Τα δυσάρεστα που έχει αυτή η διδικασία είναι η μυρωδιά του αυγού στα μαλλιά και στην πετσέτα.... Λούζεσαι λοιπόν πολύ καλά με ένα έντονα μυρωδάτο σαμπουάν....

Και μια και λέμε για μαλλιά.....έχω ακούσει ότι αν υπάρχει πιτυρίδα η πάρα πολύ λιπαρά μαλλιά.....αφού ξέβγαλουμε τα μαλλιά ρίχνουμε νερό με μια κανάτα στο οποίο έχουμε λιώσει λίγη σκόνη ΣΟΔΑΣ φαγητού και μετα σκουπίζουμε......
---------------------------------------------------------------------

Επίσης για να γυαλίζουν οι γιαγιάδες μας έριχναν στο ξέβγαλμα λίγο ξύδι......

Μήπως είναι μια καλή ιδέα για μετά την μάσκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΕΝΙΑ!!:love:ΕΙΣΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!:love:

ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΙΑ ΜΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΜΟΥ ΕΚΟΒΕ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟΜΙΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ,ΜΟΥ ΤΑ ΕΒΡΑΖΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΕ Κ ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΣΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΟΥΣΙΜΟ ΞΕΒΓΑΖΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΓΡΟ Κ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΑΜΠΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΕΥΚΟΛΑ...:kissed:

anastasiaadam
19-06-08, 22:32
:love:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΕΝΙΑ!!:love:ΕΙΣΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!:love:

ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΙΑ ΜΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΜΟΥ ΕΚΟΒΕ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟΜΙΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ,ΜΟΥ ΤΑ ΕΒΡΑΖΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΕ Κ ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΣΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΟΥΣΙΜΟ ΞΕΒΓΑΖΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΓΡΟ Κ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΑΜΠΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΕΥΚΟΛΑ...:kissed:

Το καρυδόζουμο τα σκουραίνει γι΄αυτό προσοχή στις ξανθιές.......

Αν θέλουν οι ξανθιές πιο ξανθό ξεβγάλτε με χαμομήλι.........

ΑΡΓΥΡΩ4
19-06-08, 22:45
Το καρυδόζουμο τα σκουραίνει γι΄αυτό προσοχή στις ξανθιές.......

Αν θέλουν οι ξανθιές πιο ξανθό ξεβγάλτε με χαμομήλι.........

ΠΕΣ ΜΑΣ Κ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΣΟΥΣΟΥ!!!ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΗΛΙΝΓΚ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΠΛΑΤΗ Κ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ???Ε????Ε???

eirs
19-06-08, 23:39
Αναστασια σου δεινω τον λογο μου αν μου πεις κατι για την ξυροδερμια θα το κανω :please::please::please::please::please::kisses::k isses::kisses::kisses::kisses:

katerina_mx
20-06-08, 00:00
Αναστασια σου δεινω τον λογο μου αν μου πεις κατι για την ξυροδερμια θα το κανω :please::please::please::please::please::kisses::k isses::kisses::kisses::kisses:

κι εγω θελω και για τα σπυρακια αν γινεται:embarassed:

anastasiaadam
20-06-08, 00:05

Ειρηνούλα,
διάβασε οδηγίες μου για το λάδι Τζόνσον μετά το ξέβγαλμα του μπάνιου αν εννοείς ξηροδερμία σώματος.
Επίσης μπορείς να βάλεις και κάποια κρέμα για το σώμα αφού σκουπιστείς, που θα την βρείς σε φαρμακείο EUCERIN (Trocken haut-10% Urea lotion)

:kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::k issed::kissed:

anastasiaadam
20-06-08, 00:27
κι εγω θελω και για τα σπυρακια αν γινεται:embarassed:

Κατερινάκι μου θα καθαρίζεις καλά με γαλάκτωμα και μετά θα περνάς με οινόπνευμα καθαρό τοπικά το μέρος που έχεις το πρόβλημα.
Σίγουρα θα ξέρεις ότι δεν τα πρέπει να τα πειράζεις αλλά επειδή ξέρω ότι συνήθως τα κορίτσια τα πειράζουν σου λέω ΠΟΤΕ με χέρια που δεν είναι αποστηρωμένα και ΠΟΤΕ χωρίς βαμβάκι στα δάχτυλα.....ΠΟΤΕ με νύχια γιατί πληγώνεις το δέρμα και θα προκαλέσεις σημάδια και ΠΑΝΤΑ μετά οινόπνευμα. Όταν πλένεις το πρόσωπό σου να σκουπίζεσαι με χαρτί κουζίνας ώστε να το πετάς και έτσι θα αποφεύγεις την πετσέτα που πρέπει να είναι πάντα μιας χρήσης......ή και βρώμικη.....Να αποφεύγεις τα λιπαρά καλλυντικά προϊόντα αλλά και τα πάρα πολύ στεγνά.
Γιατί τα πάρα πολύ στεγνά περιορίζουν μεν για λίγο την λιπαρότητα αλλά μετά το δέρμα προσπαθόντας να επανακτήσει το λίπος του, υπερλειτουργεί και βγάζει περισσότερο λίπος
με αποτέλεσμα να σου δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο......
Αν τα σπυράκια έχουν πύον πίστεψέ με αυτό που κάνει πολύ καλό είναι να βάλεις επάνω ένα κομματάκι καθαρό ΛΑΧΑΝΟ ναι, ναι φύλλαράκι απο λάχανο, Στερέωσέ το με κάποιο τρόπο και άστο εκεί όσο μπορείς παρά πάνω. Συνήθως κοιμούνται και το πρωί βλέπεις διαφορά..... επίσης υπάρχει θεραπεία για τέτοια περίπτωση με προϊόντα απο το φαρμακείο αλλά θα ήταν παρακινδυνευμένο να σου δώσω κάτι έτσι χωρίς να το δω αλλά και χωρίς παρακολούθηση......
Άλλωστε αυτές οι θεραπείες συνήθως γίνονται χειμερινούς μήνες γιατί δεν βοηθά η μεγάλη ηλιοφάνεια.....

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ λοιπό Κατερινάκι - χέρια-μαξιλαροθήκη- ακόμη και στα μαλλιά που ακουμπούν επάνω στο πρόσωπο σου.......:dash:

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin::grin::grin::grin::grin:

:kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::k issed::kissed::kissed::kissed:

eirs
20-06-08, 09:32
Ειρηνούλα,
διάβασε οδηγίες μου για το λάδι Τζόνσον μετά το ξέβγαλμα του μπάνιου αν εννοείς ξηροδερμία σώματος.
Επίσης μπορείς να βάλεις και κάποια κρέμα για το σώμα αφού σκουπιστείς, που θα την βρείς σε φαρμακείο EUCERIN (Trocken haut-10% Urea lotion)

:kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::k issed::kissed:
Του σωματος εννοω γιατι ο θυροειδης με εχει ....ξερανει
Η eycerin καποτε βρωμαγε τωρα ειναι ενταξει??? ή να της προσθεσω αιθεριο ελαιο σε μπεν μαρι
Οπως και να χει σευχαρηστωωωωωωω

katerina_mx
20-06-08, 09:47
Κατερινάκι μου θα καθαρίζεις καλά με γαλάκτωμα και μετά θα περνάς με οινόπνευμα καθαρό τοπικά το μέρος που έχεις το πρόβλημα.
Σίγουρα θα ξέρεις ότι δεν τα πρέπει να τα πειράζεις αλλά επειδή ξέρω ότι συνήθως τα κορίτσια τα πειράζουν σου λέω ΠΟΤΕ με χέρια που δεν είναι αποστηρωμένα και ΠΟΤΕ χωρίς βαμβάκι στα δάχτυλα.....ΠΟΤΕ με νύχια γιατί πληγώνεις το δέρμα και θα προκαλέσεις σημάδια και ΠΑΝΤΑ μετά οινόπνευμα. Όταν πλένεις το πρόσωπό σου να σκουπίζεσαι με χαρτί κουζίνας ώστε να το πετάς και έτσι θα αποφεύγεις την πετσέτα που πρέπει να είναι πάντα μιας χρήσης......ή και βρώμικη.....Να αποφεύγεις τα λιπαρά καλλυντικά προϊόντα αλλά και τα πάρα πολύ στεγνά.
Γιατί τα πάρα πολύ στεγνά περιορίζουν μεν για λίγο την λιπαρότητα αλλά μετά το δέρμα προσπαθόντας να επανακτήσει το λίπος του, υπερλειτουργεί και βγάζει περισσότερο λίπος
με αποτέλεσμα να σου δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο......
Αν τα σπυράκια έχουν πύον πίστεψέ με αυτό που κάνει πολύ καλό είναι να βάλεις επάνω ένα κομματάκι καθαρό ΛΑΧΑΝΟ ναι, ναι φύλλαράκι απο λάχανο, Στερέωσέ το με κάποιο τρόπο και άστο εκεί όσο μπορείς παρά πάνω. Συνήθως κοιμούνται και το πρωί βλέπεις διαφορά..... επίσης υπάρχει θεραπεία για τέτοια περίπτωση με προϊόντα απο το φαρμακείο αλλά θα ήταν παρακινδυνευμένο να σου δώσω κάτι έτσι χωρίς να το δω αλλά και χωρίς παρακολούθηση......
Άλλωστε αυτές οι θεραπείες συνήθως γίνονται χειμερινούς μήνες γιατί δεν βοηθά η μεγάλη ηλιοφάνεια.....

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ λοιπό Κατερινάκι - χέρια-μαξιλαροθήκη- ακόμη και στα μαλλιά που ακουμπούν επάνω στο πρόσωπο σου.......:dash:

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin::grin::grin::grin::grin:

:kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::k issed::kissed::kissed::kissed:
ευχαριστω πολυ πολυ γενικα εγω δεν τα πειραζω αλλα δεν τους κανω και τιποτα αλλο και αργου να φυγουν!!τωρα ομως θα τα προσεχω!!
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::bowdown ::bowdown::bowdown:

ΙΩΑΝΝΑ
20-06-08, 10:58
δεν μπορω να διαβασω ολα οσα γραφετε και δεν ξερω αν εχει αναφερθει αυτο, αλλα εγω βαζω στο σφουγγαρι μαζι με το αφρολουτρο και baby oil ετσι εχω δει μεγάλη διαφορά ξεβγαζω μετα το σωμα και δεν χρειαζετε αλλη ενυδατωση. τερμα οι σκασμενοι αγκωνες , φτερνες και γονατα..συνηθως βαριεμαι να κανω τη διαδικασια να βαζω κρεμα μετα το μπανιο ετσι οταν μου ειπαν να τα βαζω μαζι το δοκιμασα και πραγματικα πετυχε..το εκανε και ο νικος γιατι εχει σκασμενους αγκωνες και ειδε μεγαλη διαφορά..

κατι αλλο για σκασμενες φτερνες..πριν τις περασω ενα χερι με την ελαφροπετρα τις ξυριζω λιγο με ενα παλιο ξυραφακι..ετσι φευγουν τα πολλα και μετα η ελαφροπετρα κανει θαυματα,αφηστε που αν δεν ειναι πολυ σκασμενες με ενα περασμα με το ξυραφι και το σαπουνισμα με το baby oil ειναι μια χαρά...

anastasiaadam
20-06-08, 11:11
δεν μπορω να διαβασω ολα οσα γραφετε και δεν ξερω αν εχει αναφερθει αυτο, αλλα εγω βαζω στο σφουγγαρι μαζι με το αφρολουτρο και baby oil ετσι εχω δει μεγάλη διαφορά ξεβγαζω μετα το σωμα και δεν χρειαζετε αλλη ενυδατωση.
Ιωάννα μου είναι καλύτερα μετα το ξέβγαλμα το λαδάκι γιατί με το αφρολ/ρο μαζί, το λάδι σαπουνοποιήται και χάνει πολύ μεγάλο μέρος απο την λιπαρότητά του. Δοκίμασε και ότι σου πάει περισσότερο. Όσο για τις φτέρνες στο φαρμακείο ζήτησε προϊόντα της ΤΖΕΒΟΛ είναι υπέροχα μόνο για πόδια. Όσο για το ξυράφι που αφαιρείς τα σκληρά και ξηρά μέρη στο πόδι (αν κατάλαβα καλά) να το αποφεύγεις όσο μπορείς γιατί όσο ξύνεις τόσο το σκληρό σημείο αναπτύσεται. Ελαφρύτερες επεμβάσεις, περισσότερο και συχνότερο μαλάκωμα....
Είχα γράψει αυτό.....
Όταν ξεβαγλθούμε απο το αφρόλουτρό μας ΠΡΙΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΟΥΜΕ παίρνουμε λίγη ποσότητα λαδάκι με τις παλάμες μας και το απλώνουμε στο βρεγμένο σώμα μας (όχι πολύ ποσότητα). Μετά σκουπιζόμαστε......Αν θέλουμε προσθέτουμε μέσα στο μπουκάλι με το λαδάκι λίγη ποσότητα απο την αγαπημένη μας κολώνια.....

anastasiaadam
20-06-08, 11:20
Του σωματος εννοω γιατι ο θυροειδης με εχει ....ξερανει
Η eycerin καποτε βρωμαγε τωρα ειναι ενταξει??? ή να της προσθεσω αιθεριο ελαιο σε μπεν μαρι
Οπως και να χει σευχαρηστωωωωωωω

Ειρήνη μου δεν μυρίζει καθόλου άσχημα μήπως την είχε πολύ καιρό το φαρμακείο και είχε λήξει..... Έχουν δεί τα ματάκια μου.......
Επίσης μήπως έβαλες την λοσιόν σε μπέν-μαρί; Γιατί τοτε την έχεις καταστρέψει.....
Ξέρεις τα καλλυντικά θέλουν μεγάλη προσοχή απο τις αλλαγές στις θερμοκρασίες ακόμη και όταν βρήσκοντε μέσα σε μπάνιο, ή κοντά σε καλοριφέρ, ή σε ήλιο κ.λ.π.
Το αιθέριο έλαιο μπορείς να το βάλεις χωρίς θερμοκρασία και κάθε φορά να φραπεδιάζεις......:grin::grin::grin:
το μπουκαλάκι πριν το χρησιμοποιήσεις.....(ανακινείς):kissed::kissed::ki ssed:

anastasiaadam
20-06-08, 11:26
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
γράψτε τις δικές σας εμπειρίες και τι αποτελέσματα έχεται απο κάτι ανάλογο..... Νοιώθω ότι μόνο εγώ γράφω.....δεν έχει σημασία που είμαι Αισθητικός.....έχω μάθει εγώ πράγματα απο γυναίκες που δεν είναι...!!!!!!!!!! Δώστε ιδέες.....πληροφορίες.......οδηγίες.......σκέψεις. ..

des
20-06-08, 11:39
να πω εγω ενα δικο μου
για ξηρες επιδερμιδες κανουμε ενα καλο μασαζακι με ελαιολαδο και βιταμινη Ε

κι επειδη ολα ξεκινουν εσωτερικα
η βιταμινη Ε ειναι πολυ καλο φαρμακο για το δερμα και τις ελευθερες ριζες
οπως και για την ελαστικοτητα των αγγειων (φυσικα και της καρδιας)

επισης πολυ βιταμινη Ε περιεχει και το σησαμι
αρα τρωτε ταχινι.... μπλιαχχχχ:evil:

anastasiaadam
20-06-08, 12:01
να πω εγω ενα δικο μου
για ξηρες επιδερμιδες κανουμε ενα καλο μασαζακι με ελαιολαδο και βιταμινη Ε

κι επειδη ολα ξεκινουν εσωτερικα
η βιταμινη Ε ειναι πολυ καλο φαρμακο για το δερμα και τις ελευθερες ριζες
οπως και για την ελαστικοτητα των αγγειων (φυσικα και της καρδιας)

επισης πολυ βιταμινη Ε περιεχει και το σησαμι
αρα τρωτε ταχινι.... μπλιαχχχχ:evil:

:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap::clap::clap:

Νάσαι καλά......
Βιταμίνες Ε βρίσκουμε στο φαρμακείο σε κάψουλες τις τρυπάμε με μια βελονίτσα τις πιέζουμε, παίρνουμε το περιεχόμενο το δίνουμε στη Δέσποινα και κάνει το μασσαζάκι της......:grin::grin::grin:
Υπάρχουν και βιταμίνες με Ε & Α επίσης πολύ καλό και αυτό.......

Δέσποινα .....:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:

des
20-06-08, 12:02
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap::clap::clap:

Νάσαι καλά......
Βιταμίνες Ε βρίσκουμε στο φαρμακείο σε κάψουλες τις τρυπάμε με μια βελονίτσα τις πιέζουμε, παίρνουμε το περιεχόμενο το δίνουμε στη Δέσποινα και κάνει το μασσαζάκι της......:grin::grin::grin:
Υπάρχουν και βιταμίνες με Ε & Α επίσης πολύ καλό και αυτό.......

Δέσποινα .....:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:

ναι αυτο το κολπο δεν το πα:embarassed:

επισης αυτο ειναι καλο γιατρικο για να επουλωθουν γρηγορα τα εγκαυματα

:embarassed::embarassed::embarassed: ειπα μασαζ..... εννοουσα στο προσωπο ή στο σωμα:embarassed:

des
20-06-08, 12:05
αντε να πω κι αλλο ενα που ξερω:evil:

για τις λιπαρες επιδερμιδες πολυ καλη ειναι η λεβαντα

εγω ειχα αγορασει ενα ανθονερο λεβαντας και ψεκαζα τακτικα το προσωπο

ασε τη μυρωδια της!!!!!!!!!!!!!!!

και αυτο το ανθονερο το ψεκαζα κιολας καθε πρωι στα μαλλια της ολγας και οσα χρονια ειμαστε στο σχολειο δεν εχουμε κολλησει ποτε ψειρες:dances:

eleni
20-06-08, 12:09
ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗ ΛΕΒΑΝΤΑ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΣΙΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ 70 ΒΑΘΜΩΝ..ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΛΟΣΙΟΝ - ΚΟΛΩΝΙΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ...ΑΡΙΣΤΟ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ...:grin:

eleni
20-06-08, 12:10
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΟ ΑΙΘ.ΕΛΑΙΟ
ΤΕΕ TREA...

Νατάσα
20-06-08, 13:27
την βιταμινη Ε την βαζω στο προσωπο σαν μασκα και τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα ...οσο για το ταχινι με το μελι ,ολο τον χειμωνα το ταραξα ...αποτελεσμα 6 κιλα παραπανισια :sad1::sad1::sad1:..φυσικα μιλαμε αντι να τρωω 1 κουταλια ετρωγα ολο το βαζο !!!!!!!!:grin::grin::grin:

eirs
20-06-08, 15:55
Ειρήνη μου δεν μυρίζει καθόλου άσχημα μήπως την είχε πολύ καιρό το φαρμακείο και είχε λήξει.....
:kissed:

Μαλον δεν σου εκανα σωστα την ερωτηση
Λοιπον Τον καιρο που εργαζομουν σε φαρμακειο καναμε με την εφκεριν -ενα πραγμα σαν λυπος χοιρινο- μια κρεμα για δερματικα Αυτο το υλικο βρωμουσε απεσια Και ρωτησα αν εξακολουθει να βρωμαει ή το εχουν βελτιωσει
Αυτο που μου γραφεις Αναστασια πρεπει να ειναι υγρο

anastasiaadam
20-06-08, 18:17
Μαλον δεν σου εκανα σωστα την ερωτηση
Λοιπον Τον καιρο που εργαζομουν σε φαρμακειο καναμε με την εφκεριν -ενα πραγμα σαν λυπος χοιρινο- μια κρεμα για δερματικα Αυτο το υλικο βρωμουσε απεσια Και ρωτησα αν εξακολουθει να βρωμαει ή το εχουν βελτιωσει
Αυτο που μου γραφεις Αναστασια πρεπει να ειναι υγρο

Ρηνάκι ποιά είναι η "εφκεριν"; δεν ξέρω κάτι..... :unsure: ή δεν έχω καταλάβει...:dash:

Αυτό που σου γράφω είναι ένα γαλάκτωμα για το σώμα σε μπουκάλι πλαστικό που γράφει ΛΟΣΙΟΝ.......και ότι άλλο σου ανέφερα.....δεν μυρίζει άσχημα σε διαβεβαιώνω άλλη μια φορά......
Αν θέλεις να το δοκιμάσεις να το ζητήσεις με τα στοιχεία που σου έγραψα έχει μέσα ουρία που κάνει πολύ καλό στην ξηρότητα...... :kissed::kissed::kissed:

eleni
20-06-08, 18:20
Ρηνάκι ποιά είναι η "εφκεριν"; δεν ξέρω κάτι..... :unsure: ή δεν έχω καταλάβει...:dash:

Αυτό που σου γράφω είναι ένα γαλάκτωμα για το σώμα σε μπουκάλι πλαστικό που γράφει ΛΟΣΙΟΝ.......και ότι άλλο σου ανέφερα.....δεν μυρίζει άσχημα σε διαβεβαιώνω άλλη μια φορά......
Αν θέλεις να το δοκιμάσεις να το ζητήσεις με τα στοιχεία που σου έγραψα έχει μέσα ουρία που κάνει πολύ καλό στην ξηρότητα...... :kissed::kissed::kissed:Η ΡΗΝΙΩ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΣΕΡΙΝΗ, ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΛΙΠΑΡΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΩΣ ΕΚΔΟΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΓΜΑΤΑ...

anastasiaadam
20-06-08, 18:22
Η ΡΗΝΙΩ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΣΕΡΙΝΗ, ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΛΙΠΑΡΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΩΣ ΕΚΔΟΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΓΜΑΤΑ...

Καλά πάει το κεφάλι μου σήμερα :dash::dash::dash::dash:

eirs
20-06-08, 22:29
Η ΡΗΝΙΩ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΣΕΡΙΝΗ, ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΛΙΠΑΡΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΩΣ ΕΚΔΟΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΓΜΑΤΑ...
Αυτο εννοουσα Αυτο ξερω αυτο ειπα :grin::grin::grin::grin:

anastasiaadam
20-06-08, 23:45
Αυτο εννοουσα Αυτο ξερω αυτο ειπα :grin::grin::grin::grin:

Αχ βρε Ειρήνη μου σε τρέλανα δεν καταλάβαινα γιατί δεν είχα ιδέα........:dash:

Συννενόηση ε;!!!!!! :tongue1::tongue1::tongue1:

με διερμηνέα ευτυχώς.....:grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin:

Roula14
21-06-08, 09:48
Α... να πω και εγω κατι που εχω ακουσει...

Για τα ποδαρακια μας ...

Τα αλειφουμε με βαζελίνη και μετα βαζουμε άπό πανω καλτσούλες βαμβακερες και παμε για νανι...

Δεν το εχω δοκιμασει, μου ειπαν οτι κανει δουλεια αν τα ποδαρακια ειναι ταλαιπωρημενα και "σκληρα".

soge
21-06-08, 14:17
Αναστασία σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις συμβουλές και τις οδηγίες. σχετικά με τις συνταγές για κρέμα και γαλάκτωμα, μου φαίνονται πολύ "χημικές", βρε παιδί μου. Ειδικά, συστατικά όπως η στεαρίνη και η παραφίνη που περιέχονται και σε πολλά ανάλογα σκευάσματα του εμπορίου, καλό θα ήταν να αντικατασταθούν από πιο φυσικά υλικά. διαφορετικά γιατί να μπούμε στη διαδικασία να φτιάξουμε μόνες μας τα σκευάσματα αφού δεν είναι λιγότερο επιβαρυμένα από αυτά του εμπορίου; θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου.
Παρασκευάζω μερικά πραγματάκια μόνη μου, αλλά επειδή βασίζονται σε φυσικά υλικά δεν ξέρω αν πρέπει να τα βάλω σε αυτό το θέμα :unsure:

anastasiaadam
21-06-08, 16:13
Αναστασία σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις συμβουλές και τις οδηγίες. σχετικά με τις συνταγές για κρέμα και γαλάκτωμα, μου φαίνονται πολύ "χημικές", βρε παιδί μου. Ειδικά, συστατικά όπως η στεαρίνη και η παραφίνη που περιέχονται και σε πολλά ανάλογα σκευάσματα του εμπορίου, καλό θα ήταν να αντικατασταθούν από πιο φυσικά υλικά. διαφορετικά γιατί να μπούμε στη διαδικασία να φτιάξουμε μόνες μας τα σκευάσματα αφού δεν είναι λιγότερο επιβαρυμένα από αυτά του εμπορίου; θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου.
Παρασκευάζω μερικά πραγματάκια μόνη μου, αλλά επειδή βασίζονται σε φυσικά υλικά δεν ξέρω αν πρέπει να τα βάλω σε αυτό το θέμα :unsure:

Μα τώρα τι το σκέφτεσαι βρε Σοφία μου......ξεκίνα και λέγε........
Όσο για τα χημικά δεν γίνεται αλλιώς...... γιατί θα χαλάσουν αμέσως χωρίς αυτά.....

Αυτές οι συνταγές είναι οι πιο απλές και στοιχίζουν πολύ λίγο σε σχέση με της αγοράς. Τα δε χημικά είναι τα λιγότερα και τα πιο ανώδυνα......

Τώρα εγώ σας τις είπα και όποιος θέλει θα δοκιμάσει ή δεν θα δοκιμάσει καθόλου......:evil::evil::evil: :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Είμαι πάντως σίγουρη ότι δεν είναι δική μου μόνο επιθυμία να μας πεις και ΄συ τα δικά σου κολπάκια.....για λεγ...για λέγ.....:grin::grin::grin:

naya
21-06-08, 19:43
εγώ αυτό που βαριέμαι....είναι το ψάξιμο των υλικών......άσε και κει στο μαγείρεμα τους που θα τα κάνω θάλασσα....(δεν φημίζομαι για την μαγειρική μου):embarassed::embarassed::embarassed:

ενώ αν είναι από κανένα σαλατικό ή φρούτο....τίποτα δεν είναι πετάγομαι στη λαϊκή και τσουπ έτοιμη η κρέμα......:evil:

για πες σοφία για πες :dances:

naya
21-06-08, 19:44
σοφία......ελπίζω μόνο να μη τσούζουν στα μάτια.....:unsure:

αχ....... τι έπαθα η δόλια :dash::dash:

des
21-06-08, 19:45
:evil::evil::evil::evil:

eirs
21-06-08, 21:31
Αχ βρε Ειρήνη μου σε τρέλανα δεν καταλάβαινα γιατί δεν είχα ιδέα........:dash:

Συννενόηση ε;!!!!!! :tongue1::tongue1::tongue1:

με διερμηνέα ευτυχώς.....:grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin:

Δεν πειραζει η προθεση σου μετραει
Η Ελενιτσα μας ομως καταλαβε

anastasiaadam
21-06-08, 21:49
Δεν πειραζει η προθεση σου μετραει
Η Ελενιτσα μας ομως καταλαβε

Η Ελενίτσα ξέρει γιατί παρασκευάζει......:wink::wink::wink::wink::wink::w ink::wink:

Ευτυχώς.......!!!!!!!!!!:flirt:

rosi
21-06-08, 23:38
Η Ελενίτσα ξέρει γιατί παρασκευάζει......:wink::wink::wink::wink::wink::w ink::wink:

Ευτυχώς.......!!!!!!!!!!:flirt:

Πάντως και για καλλυντικά εγώ προτείνω φαρμακείο κορίτσια, πολύ καλή ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές σε σύγκριση με τις γνωστές πανάκριβες γαλλικές μάρκες...:wink:

soge
22-06-08, 00:32
Μα τώρα τι το σκέφτεσαι βρε Σοφία μου......ξεκίνα και λέγε........
Όσο για τα χημικά δεν γίνεται αλλιώς...... γιατί θα χαλάσουν αμέσως χωρίς αυτά.....

Αυτές οι συνταγές είναι οι πιο απλές και στοιχίζουν πολύ λίγο σε σχέση με της αγοράς. Τα δε χημικά είναι τα λιγότερα και τα πιο ανώδυνα......

Τώρα εγώ σας τις είπα και όποιος θέλει θα δοκιμάσει ή δεν θα δοκιμάσει καθόλου......:evil::evil::evil: :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Είμαι πάντως σίγουρη ότι δεν είναι δική μου μόνο επιθυμία να μας πεις και ΄συ τα δικά σου κολπάκια.....για λεγ...για λέγ.....:grin::grin::grin:
εμ για αυτό σε ρώτησα γιατί δεν τα ξέρω όλα τα συστατικά που έχουν οι συνταγές, οπότε δεν μπορώ να κρίνω τα θετικά και τα αρνητικά της παρασκευής έναντι στις έτοιμες λύσεις. τώρα κατάλαβα όμως. σε ευχαριστούμε και πάλι, Αναστασία:bowdown::bowdown:.

Πάντως και για καλλυντικά εγώ προτείνω φαρμακείο κορίτσια, πολύ καλή ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές σε σύγκριση με τις γνωστές πανάκριβες γαλλικές μάρκες...:wink:
και εγώ υπέρ αυτής της λύσης είμαι εδώ και χρόνια. όχι μόνο λόγω τιμής αλλά και επειδή είμαι ιδιαίτερα αλλεργική :sad1::sad1: και δυσκολεύομαι να βρω προϊόντα που να μη με πειράζουν. Επίσης αγοράζω κάποια προϊόντα από ένα κοσμετολογικό εργαστήριο που με βοήθησαν πολύ με τις αλλεργίες μου..

θα σας πω και τα δικά μου τα μαντζούνια :grin::grin: αν και δεν φτιάχνω κρέμες ή γαλάκτωμα. για να ψάξω τα κιτάπια μου...

anastasiaadam
22-06-08, 07:15
Και μια πικρή αλήθεια κορίτσια......ξέρω θα θέλετε να με :whip::whip:

αλλά αυτό είναι έτσι.......

Η κυτταρίτιδα δεν φεύγει ποτέ απο τις γυναίκες απλώς υπάρχουν τρόποι να μην φαίνεται πολύ ή και καθόλου ανάλογα την κατάστασή της και την περίπτωσή της......

Επειδή κάνω αυτή την δουλειά 35 χρόνια παιδιά και έχω προσπαθήσει να την καταπολεμήσω......:hysteria::hysteria::hysteria:
πιστέψτε με η πρώτη που θα ήθελε να εξαφανιστεί αυτή η αντιπαθητική........ "τοξίνη" είμαι εγώ......

Θα σας εξομολογηθώ λοιπόν την εμπειρία μου.

Με το μασσάζ είναι η αλήθεια ότι δείχνει πως φεύγει αλλά τι συμβαίνει......με το μασσάζ πρήζεται το δέρμα, τεντώνει και καλύπτεται η άτοιμη απο κάτω.....Δηλαδή καμουφλάζ η υπόθεση......σε λίγο τσουπ ξανά καλώς την, μόλις φύγει το πρηξιματάκι......

Κάτι ανάλογο κάνουν και τα προϊόντα που υπόσχοντε την εξαφάνησή της.....όπως είναι

κάποια που προκαλούν θερμότητα και στη συνέχεια υπεραιμία δηλαδή κοκκινίζουν το δέρμα...... (προσοχή σε αυτά γιατί προκαλούν και ευρειαγγείες).....

Άλλα προϊόντα που υπάρχουν είναι αυτά που υπόχονται σύσφιξη αλλά το μόνο που σίγουρα κάνουν είναι "ενυδάτωση" στο δέρμα.......

Τα ποϊόντα που είναι απο φύκια καλά θα είναι να αποφεύγοντε απο άτομα που έχουν κάποιο πρόβλημα με θυδοειδή.....

Συμπέρασμα ενυδατώστε το σωματάκι σας, προσέξτε το είδος της τροφής που του ρίχνεται μέσα του, γυμνάστε το με όποιο τρόπο σας ευχαριστεί και πάρτε το αγκαλίτσα με τρυφερότητα και σεβασμό.....:hug::hug:

Κορίτσια δεν είναι τυχαίο που η Αισθητική έχει περάσει στα χέρια του Πλαστικού Χειρουργού και το εμπόριο έχει λυσάξει να υπόσχεται ότι του κατέβει και σε ότι συμπάμε...

Σας χάλασα την ελπίδα.....:sad1::sad1::sad1:.....το ξέρω.....

αλλά όση αλήθεια γνωρίζουμε τόσο πιο σωστά αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα.....

Πιστεύω ότι έτσι γλυτώνουμε:
την επαναλαμβανόμενη απογοήτευση κάθε φορά που προσπαθούμε και δεν.........
τα χρήματακια μας....,
αλλά και τον πολύτιμο χρόνο μας να ψάχνουμε το καλύτερο (που δεν υπάρχει στα ράφια...) ενω θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ας πούμε........μια κατασκευή και να την ανεβάσουμε στο φόρουμ μας ή να μιλήσουμε με τα αγαπημένα μας παρεάκια...

:slider::slider::slider::slider::slider::slider::s lider::slider::slider:

:kisses::kisses::kisses::kisses::kisses::kisses::k isses::kisses::kisses:

Μην ψάξεται αν αυτός που σας λέει αλήθειες τις εφαρμόζει ή έχει την εικόνα αυτών που σας συμβουλεύει......ψάξτε αν σας λέει το σωστό για σας......:wink::wink::wink:

eirs
22-06-08, 11:05
Αναστασια σευχαρηστω που προσπαθεις με καθε τροπο να μας ....ανοιξεις τα ματια
Σευχαρηστω για την αληθεια σου

naya
22-06-08, 11:16
Αναστασία :bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowd own:

anastasiaadam
22-06-08, 14:27

:hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

stavroula1
22-06-08, 15:27
Αναστασία!!!!!!! Είσαι θησαυρός. Σ' ευχαριστούμε πολύ. Το τελευταίο θέμα που έθιξες πονάει πολύ. :kissed::kissed::kissed:

anastasiaadam
22-06-08, 19:50
Αναστασία!!!!!!! Είσαι θησαυρός. Σ' ευχαριστούμε πολύ. Το τελευταίο θέμα που έθιξες πονάει πολύ. :kissed::kissed::kissed:

Υπάρχουν θέματα να μας πονέσουν........ουουουουουουου......:whistle:

σιγά που θα πονέσουμε και γι΄αυτό......μμμμμμμμμμ......:sarcastic:

Σταυρούλα παίξτο έτσι......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:console::console::console: :grin::grin::grin::grin::grin::grin: :kissed::kissed::kissed:

anastasiaadam
22-06-08, 20:23
Μερικά στοιχεία για να ξέρετε τι βαθμό προστασίας θα έχει το αντιηλιακό σας.....

1) Αν το δέρμα σας κοκκινίζει, καίγεται και δεν μαυρίζει. (είναι συνήθως ανοιχτόχρωμο)
Πρέπει να φοράτε πολύ υψηλό δείκτη προστασίας. SPF 50

2) Αν το δέρμα σας κοκκινίζει και μαυρίζει ελάχιστα (είναι συνήθως ανοιχτόχρωμο)
Ο δείκτης προστασίας πρέπει να είναι υψηλός. SPF 50

3) Αν το δέρμα σας κοκκινίζει και μετά μαυρίζει.( μεσογειακάς χαρακτηριστικά)
Αρχικά βάζεται υψηλό δείκτη για τις πρώτες μέρες και μειώνετε σταδιακά στους SPF 30 και στη συνέχεια SPF 20

4) Αν δεν κοκκινίζει το δέρμα σας καθόλου και μαυρίζει κατευθείαν.(σταράτη σκούρα επιδερμίδα )
Αρχικά βάζετε SPF20 και συνεχίζετε με μικρότερο SPF 10

Καλύτερα πάντως να φοράμε μεγάλο δείκτη προστασίας παρά μικρότερο ότι δέρμα κι αν έχουμε......

Έχουμε να κερδίσουμε και όχι να χάσουμε.....:wink::wink::wink:

:unsure::unsure::unsure: :confused1::confused1::confused1:

:boat::boat::boat::boat::boat::boat::boat::boat::b oat::boat::boat::boat::boat::boat:

Προσοχή και στις ώρες που ψήνει ο ήλιος δεν μαυρίζει...΄΄

eirs
22-06-08, 23:21
και μην ξεχνατε καπελο και ΓΥΑΛΙΑ γιατι η τρυπα του οζοντος παραμονευει

soge
22-06-08, 23:54
:yes::yes::yes::bowdown::bowdown::bowdown:

θα σας πω και τα δικά μου τα μαντζούνια :grin::grin: αν και δεν φτιάχνω κρέμες ή γαλάκτωμα. για να ψάξω τα κιτάπια μου...
Λοιπόν επειδή τα κιτάπια μου είναι τα μυαλά μου και μερικές φορές δεν πάνε καλά :embarassed::embarassed:, θα σας γράφω ό,τι θυμάμαι.

1. Δεν πρέπει να αφήνουμε το νερό να στεγνώνει πάνω στο δέρμα ειδικά του προσώπου. Έτσι διασπάται το κολλαγόνο. Πρέπει να σκουπίζουμε το πρόσωπο ταμποναριστά, αμέσως μετά το μπάνιο.
2. Ένα κατάπλασμα που καθαρίζει και ηρεμεί την επιδερμίδα: 2 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης (το γνωστό μας κουάκερ, που το βρίσκουμε στα ράφια των μάρκετ σε τενεκεδένιο κουτάκι, συνήθως) και λίγο γάλα, τοσο ώστε να γίνει μια μάλλον σφιχτή πάστα που να απλώνεται στο πρόσωπο. Καθαρίζουμε με σαπούνι το πρόσωπο και απλώνουμε αυτό το κατάπλασμα για 20 λεπτά. Ξεβγάζουμε με νερό και βάζουμε υδατική κρέμα. Αυτήν την συνταγή μου την είπε πριν χρόνια μια παλιά μου συνάδελφος και έκτοτε την κάνω τακτικά (δηλαδή όποτε θυμηθώ :grin:). Επειδή δεν έχω όμως υπομονή, την βάζω την ώρα που κάνω μπάνιο για όση ώρα προλαβαίνω. Βέβαια δεν είναι εύκολο να σταθεί το κατάπλασμα ενώ είμαι όρθια στο μπάνιο αλλά το βολεύω το πράγμα :grin::grin::grin:. Νιώθω ότι και αυτό το λίγο, μού ξεκουράζει το πρόσωπο και λειτουργεί αντιφλογιστικά (είπαμε, κάργα αλλεργική :embarassed:).
Πριν μερικούς μήνες μάλιστα διάβασα ένα άρθρο σε μια εφημερίδα, που ανέλυε την ευεργετική δράση της βρώμης στο δέρμα. Άρα μάλλον είχε δίκιο η συνάδελφος...

eleni
23-06-08, 07:49
:yes::yes::yes::bowdown::bowdown::bowdown:

Λοιπόν επειδή τα κιτάπια μου είναι τα μυαλά μου και μερικές φορές δεν πάνε καλά :embarassed::embarassed:, θα σας γράφω ό,τι θυμάμαι.

1. Δεν πρέπει να αφήνουμε το νερό να στεγνώνει πάνω στο δέρμα ειδικά του προσώπου. Έτσι διασπάται το κολλαγόνο. Πρέπει να σκουπίζουμε το πρόσωπο ταμποναριστά, αμέσως μετά το μπάνιο.
2. Ένα κατάπλασμα που καθαρίζει και ηρεμεί την επιδερμίδα: 2 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης (το γνωστό μας κουάκερ, που το βρίσκουμε στα ράφια των μάρκετ σε τενεκεδένιο κουτάκι, συνήθως) και λίγο γάλα, τοσο ώστε να γίνει μια μάλλον σφιχτή πάστα που να απλώνεται στο πρόσωπο. Καθαρίζουμε με σαπούνι το πρόσωπο και απλώνουμε αυτό το κατάπλασμα για 20 λεπτά. Ξεβγάζουμε με νερό και βάζουμε υδατική κρέμα. Αυτήν την συνταγή μου την είπε πριν χρόνια μια παλιά μου συνάδελφος και έκτοτε την κάνω τακτικά (δηλαδή όποτε θυμηθώ :grin:). Επειδή δεν έχω όμως υπομονή, την βάζω την ώρα που κάνω μπάνιο για όση ώρα προλαβαίνω. Βέβαια δεν είναι εύκολο να σταθεί το κατάπλασμα ενώ είμαι όρθια στο μπάνιο αλλά το βολεύω το πράγμα :grin::grin::grin:. Νιώθω ότι και αυτό το λίγο, μού ξεκουράζει το πρόσωπο και λειτουργεί αντιφλογιστικά (είπαμε, κάργα αλλεργική :embarassed:).
Πριν μερικούς μήνες μάλιστα διάβασα ένα άρθρο σε μια εφημερίδα, που ανέλυε την ευεργετική δράση της βρώμης στο δέρμα. Άρα μάλλον είχε δίκιο η συνάδελφος...να συμπληρωσω οτι στο φαρμακειο εχουμε ειδικη σειρα με καλλυντικα απο βρωμη που ειναι για βρεφικα και μη ανεκτικα δερματα...:wink:οποτε αποδεδειγμενα ειχε δικιο η φιλη σου..:grin:

anastasiaadam
23-06-08, 09:18
Μπράβο Σοφάκι και Ελενάκι για τις πληροφορίες νάσται καλά κορίτσια........

Ειρήνη έχεις δίκιο για τα γυαλία ηλίου και με την ευκαιρία να πω.......

ΠΡΟΣΟΧΗ στη ποιότητα των γυαλιών να μην είναι της πλάκας διότι είναι σας να μην φοράμε αν δεν έχουν καλή ποιότητα..... Δηλαδή κάνουν απλώς σκιά και δεν προστατεύουν απο ηλιακές ακτίνες....Αφήστε το κακό που κάνουν στα ματάκια μας..........
Λέγεται ότι είναι καλύτερη οι Καφέ φακοί......:unsure::unsure::unsure:

Roula14
23-06-08, 11:33
Ακουστε βρε παιδια τωρα τι ειδα και κουφαθηκα..

Μιλαγαμε με μια γνωστη μου για την κυταριτιδα και πως ας το πουμε θα φυγει και μου ειπε οτι παει σε μια κοπελα η οποια της κανει μασαζ και τις σπαει από μεσα τα γρομπαλακια ωστε να φυγει η κυταριτιδα (αυτα τα γρομπαλακια νομιζοω εχουν νερο μεσα ε?) τελος παντων, και τις κανει με τοση δυναμη που εχει μελανιασει η κοπελα σε ολο της το ποδι.. Μιλαμε για μελανιες!!

Μολις το ειδα επαθα πλακα :unsure: Για πειτε τωρα.. Στεκει αυτο?

eleni
23-06-08, 11:45

Μιλαγαμε με μια γνωστη μου για την κυταριτιδα και πως ας το πουμε θα φυγει και μου ειπε οτι παει σε μια κοπελα η οποια της κανει μασαζ και τις σπαει από μεσα τα γρομπαλακια ωστε να φυγει η κυταριτιδα (αυτα τα γρομπαλακια νομιζοω εχουν νερο μεσα ε?) τελος παντων, και τις κανει με τοση δυναμη που εχει μελανιασει η κοπελα σε ολο της το ποδι.. Μιλαμε για μελανιες!!

Μολις το ειδα επαθα πλακα :unsure: Για πειτε τωρα.. Στεκει αυτο?εγω νομιζω θα παθει καμμια ζημια και θα τρεχει και δε θα φτανει..δεν ειναι φουσκες παιδακι μου αυτα να τα σπαμε να φευγουν...θα γεμισουν τα ποδια της φλεβιτσες σπασμενες...θελει προσοχη το θεμα...μηπως εχει πεσει σε καμμια ασχετη ?:unsure::unsure:

Roula14
23-06-08, 12:29
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΕΛΕΝΗ? ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ..ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΣ "ΤΡΑΒΑΕΙ" ΤΑ "ΝΕΡΑ"

des
23-06-08, 12:32
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΕΛΕΝΗ? ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ..ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΣ "ΤΡΑΒΑΕΙ" ΤΑ "ΝΕΡΑ"
η δικη μου γνωμη ειναι να της πεις να μην ξαναπατησει εκει
θα τρεχει και δεν θα φτανει αμα της κανει καμια ζημια

Roula14
23-06-08, 12:39
ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΟΙ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

eleni
23-06-08, 12:46
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΕΛΕΝΗ? ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ..ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΣ "ΤΡΑΒΑΕΙ" ΤΑ "ΝΕΡΑ":dash::dash::dash::dash::dash::dash:

anastasiaadam
23-06-08, 14:06

Μολις το ειδα επαθα πλακα :unsure: Για πειτε τωρα.. Στεκει αυτο?

ΝΑΤΑ......ΝΑΤΑ......τα άσχετα......:dash::dash::dash::dash::dash:

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ είναι φλεγμονή του συνδετικού ιστού, που βρίσκεται ανάμεσα στα όργανα του ανθρωπίνου σώματος.

Προκαλείται διόγκωση του χαλαρού υποδόριου συνδετικού ιστού απο υπερβολική φόρτωσή με νερό (τοξίνες) και λίπος. Το αποτέλεσμα όλου αυτού είναι να εμφανίζοντε στη επιφάνεια του δέρματος πυκνά ακανόνιστα εξογκώματα..... Σαν την φλούδα του πορτοκαλιού.....

Όσο η φλούδα έχει απο κάτω μπαλίτσες με νερό 'αλλο τόσο και η κυτταρίτιδα.

Τώρα το βίαιο μασσάζ έχει απαγορευτεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.......
γιατί όπως είπε και η Ελένη δημιουργεί ευρυαγγείες αλλά και πάρα πολύ μεγάλη χαλάρωση στους ιστούς αφού τους κακοποιεί......και κυρίως δεν εξυπηρετεί σε τίποτε εκτός απο το να ξεσπά ο άσχετος και θυμωμένος μασσέρ σε ένα βιτσιόζο πελάτη......:whip::whip::whip: :boxing::boxing::boxing: :hair::hair::hair:

Το σωστό μασσάζ παιδιά είναι κατά αρχάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ και χαλαρώνει......δεν πονάει, δεν τραυματίζει......και ΚΥΡΙΩΣ
ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
ότι κι αν σας λένε ...... αφού ΔΕΝ.....
Αν αυτό το καταλάβαιτε και το δεχτήτε δεν θα σας δουλεύει ο κάθε........:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::t humbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

keti
23-06-08, 17:27
η δικη μου γνωμη ειναι να της πεις να μην ξαναπατησει εκει
θα τρεχει και δεν θα φτανει αμα της κανει καμια ζημια
:afro::afro: κι εγώ το ίδιο νομίζω

ΑΡΓΥΡΩ4
23-06-08, 18:24
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,,ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΌΛΥΥΥΥΥΥΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ!!!!

elenasa
09-07-08, 13:49
:wave:Γειά σας κορίτσια! Και γω χρησιμοποιώ καλλυντικά, μάσκες κτλ. από το φαρμακείο γιατί έχω ευαίσθητη επιδερμίδα και τα χημικά προϊόντα μ'ενοχλούν!!!! :blink::blink::blink::blink:
Όταν λοιπόν έχω χρόνο φτιάχνω καλλυντικά υγιεινά και οικονομικά!!! Σας γράφω μερικές συνταγές :
1) Λοσιόν καθαρισμού με αγγούρι
Υλικά: 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό από αγγούρι, 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χαμομήλι, 1 φλιτζάνι αποσταγμένο νερό, 1 κουταλιά της σούπας γλυκερίνη, 1 κουταλιά της σούπας τζελ αλόης. Ετοιμάστε ένα δυνατό αφέψημα από χαμομήλι και αφήστε το να κρυώσει. Σουρώστε το και προσθέστε τον χυμό από αγγούρι, τη γλυκερίνη και το τζελ αλόης. Καθαρίστε το πρόσωπό σας πρωί και βράδυ με τη λοσιόν που θα απλώσετε με ένα κομμάτι βαμβάκι και θα ξεβγάλετε με δροσερό νερό. Φυλάξτε τη λοσιόν στο ψυγείο.
2) Μάσκα με φράουλες
Υλικά: φλιτζάνι φρέσκιες φράουλες 1 κουταλιά της σούπας γάλα 1 κουταλιά της σούπας ρυζάλευρο. Αναμείξτε όλα τα υλικά ώσπου να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη αλοιφή. Απλώστε στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και αφήστε για είκοσι λεπτά. Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό και στεγνώστε το πρόσωπό σας. Αυτή η μάσκα θα κάνει μια ελαφριά απολέπιση στην επιδερμίδα του προσώπου, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα ώστε να μπορούν να διεισδύσουν καλύτερα τα υδατικά προϊόντα. Αφήνει την επιδερμίδα βελούδινη και επουλώνει τα σημάδια.
3) Λοσιόν για εγκαύματα Αν το παρακάνατε με τον ήλιο και καταφέρατε να πάθετε ένα ελαφρύ έγκαυμα, ανακουφίστε αμέσως τη φλογισμένη επιδερμίδα με αυτήν τη λοσιόν.
Υλικά: 2 κουταλιές της σούπας νερό 1 κουταλιά της σούπας αμαμέλιδα φλιτζάνι σόδα μαγειρικής 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας. Αναμείξτε όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί ένα ρευστό μείγμα. Ανακινήστε το καλά πριν το χρησιμοποιήσετε. Απλώστε με απαλές κινήσεις στο σημείο που είναι το έγκαυμα και αφήστε να στεγνώσει. Αν χρειάζεται, επαναλάβετε άλλη μια φορά. Όταν στεγνώσει μπορείτε να την ξεβγάλετε με δροσερό νερό.
Ελπίζω να σας βοηθήσουν!!!! :kissed::kissed::kissed:

des
09-07-08, 13:51
:bowdown::bowdown: ελενα

Roula14
09-07-08, 14:05
Ελενα ευχαριστουμε πολυ :kissed:

mancy
12-07-08, 12:21
γιατι να αγοραζετε χαλαουα απο το εμποριο και να μην το κανετε μονες σας?
εδω η συνταγη.....δωσμενη απο φιλη τουρκαλα:evil:
3 κουταλιες της σουπας ζαχαρη
3 " " " λεμονι
2 " " " νερο

τα βαζουμε ολα μαζι σε μεγαλο μπρικι και τα βραζουμε μεχρι να ροδισει το υλικο αλλα οχι να καραμελωσει πολυ
το κατεβαζετε απο την φωτια και το ριχνετε ειτε σε μαρμαρο ειτε σε παγωμενη επιφανεια.
τα αφηνετε να κρυωσει λιγο και μετα λιγο λιγο το ξεκολατε απο την επιφανεια.
το χαλαουα θα πρεπει οταν δουλευετε στα χερια αν ανοιχτει να κανει ινες.
αν με την χρηση αρχιζει και κολλαει πανω στα χερια ψεκαστε ελλαχιστη ποσοτητα νερου με το αμπλικατερ πανω στο χαλαουα και δουλεψτε το με τα χερια.
καλη...... αποτριχωση:evil:

anastasiaadam
12-07-08, 13:03
Σ΄ευχαριστούμε πολυ Μαρία για την συνταγή.....

θα ήθελα να σας πω ότι πριν απλώσετε όλη την χαλάουα στο μάρμαρο δοκιμάζεται με μια ξύλινη κουτάλα στάζοντας 1-2 σταγόνες για να βεβαιωθείτε ότι έχει δέσει η χαλάουα και είναι έτοιμη, αν όχι συνεχίζεται να βράζεται.....καλύτερα να γίνει λίγο πιό σκληρή παρά να είναι σαν μέλι και μετά......:dash::dash:
Αν είναι σκληρή όπως λέει και η Μαρία μαλακώνει.....:dances:

Aν και θα ξέρετε οι περισσότερες εγώ θα πω δυό κουβεντούλες για την αποτρίχωση για αυτές που τυχόν δεν ξέρουν......

Όταν η χαλάουα είναι μαλακιά σαν πλαστελίνη στα χέρια σας την απλώνετε κατά την φορά της τρίχας, πιέζοντας την με τα δάχτυλα του χεριού σας αρκετά στο δέρμα που αποτριχώνετε ώστε να κολήσει καλά.....
Στη συνέχεια τραβάτε απότομα και με μια κίνηση γρήγορη.....
προς την αντίθετη πλευρά της τρίχας.....
Αν κάνετε αργές κινήσεις θα κολάει στο δέρμα η χαλάουα και με την ζέστη του σώματος δεν ξεκολάει εύκολα.....
Στη περίπτωση αυτή βάζεται την μπάλα απο χαλάουα που κρατάτε στα χέρια σας επάνω στο σημείο του δέρματος που αποτριχώνετε και που θέλετε να καθαρίσει και τραβάτε απότομα πάλι για να παρασύρετε το κομμάτι που έχει μείνει.......Αλλιώς το ξεπλένετε στο τέλος με νερό.....
Επίσης το μέρος που κάνεται αποτρίχωση πρέπει να είναι τελείως στεγνό και καθαρό....
Απο νερό, υδρώτα, κρέμα κ.λ.π.
Την χαλάουα μπορούμε να την βάλουμε στο ψυγείο αφού την έχουμε τυλίξει σε ένα νάυλον......Επίσης το καλοκαίρι θα πρέπει να λάβουμε υπ΄όψιν ότι η χαλάουα λόγω θερμοκρασίας λυώνει ευκολότερα.......

Καλή επιτυχία.......:wink:

elenasa
13-07-08, 14:09
γιατι να αγοραζετε χαλαουα απο το εμποριο και να μην το κανετε μονες σας?
εδω η συνταγη.....δωσμενη απο φιλη τουρκαλα:evil:
3 κουταλιες της σουπας ζαχαρη
3 " " " λεμονι
2 " " " νερο

τα βαζουμε ολα μαζι σε μεγαλο μπρικι και τα βραζουμε μεχρι να ροδισει το υλικο αλλα οχι να καραμελωσει πολυ
το κατεβαζετε απο την φωτια και το ριχνετε ειτε σε μαρμαρο ειτε σε παγωμενη επιφανεια.
τα αφηνετε να κρυωσει λιγο και μετα λιγο λιγο το ξεκολατε απο την επιφανεια.
το χαλαουα θα πρεπει οταν δουλευετε στα χερια αν ανοιχτει να κανει ινες.
αν με την χρηση αρχιζει και κολλαει πανω στα χερια ψεκαστε ελλαχιστη ποσοτητα νερου με το αμπλικατερ πανω στο χαλαουα και δουλεψτε το με τα χερια.
καλη...... αποτριχωση:evil:

Ευχαριστούμε για την συνταγή Μαρία! Να'σαι καλά!! Μας γλύτωσες απ'τα περιττά έξοδα!!! :clap::clap::clap::clap::clap:
Και οι συμβουλές της Αναστασίας είναι φοβερές!! :afro::afro::afro::afro::afro:
Ευχαριστούμε κορίτσια!!:kissed::kissed::kissed:

des
13-07-08, 17:56
ναι ευχαριστουμε κοριτσια:door:

mancy
14-07-08, 07:24
Σ΄ευχαριστούμε πολυ Μαρία για την συνταγή.....

θα ήθελα να σας πω ότι πριν απλώσετε όλη την χαλάουα στο μάρμαρο δοκιμάζεται με μια ξύλινη κουτάλα στάζοντας 1-2 σταγόνες για να βεβαιωθείτε ότι έχει δέσει η χαλάουα και είναι έτοιμη, αν όχι συνεχίζεται να βράζεται.....καλύτερα να γίνει λίγο πιό σκληρή παρά να είναι σαν μέλι και μετά......:dash::dash:
Αν είναι σκληρή όπως λέει και η Μαρία μαλακώνει.....:dances:

Aν και θα ξέρετε οι περισσότερες εγώ θα πω δυό κουβεντούλες για την αποτρίχωση για αυτές που τυχόν δεν ξέρουν......

Όταν η χαλάουα είναι μαλακιά σαν πλαστελίνη στα χέρια σας την απλώνετε κατά την φορά της τρίχας, πιέζοντας την με τα δάχτυλα του χεριού σας αρκετά στο δέρμα που αποτριχώνετε ώστε να κολήσει καλά.....
Στη συνέχεια τραβάτε απότομα και με μια κίνηση γρήγορη.....
προς την αντίθετη πλευρά της τρίχας.....
Αν κάνετε αργές κινήσεις θα κολάει στο δέρμα η χαλάουα και με την ζέστη του σώματος δεν ξεκολάει εύκολα.....
Στη περίπτωση αυτή βάζεται την μπάλα απο χαλάουα που κρατάτε στα χέρια σας επάνω στο σημείο του δέρματος που αποτριχώνετε και που θέλετε να καθαρίσει και τραβάτε απότομα πάλι για να παρασύρετε το κομμάτι που έχει μείνει.......Αλλιώς το ξεπλένετε στο τέλος με νερό.....
Επίσης το μέρος που κάνεται αποτρίχωση πρέπει να είναι τελείως στεγνό και καθαρό....
Απο νερό, υδρώτα, κρέμα κ.λ.π.
Την χαλάουα μπορούμε να την βάλουμε στο ψυγείο αφού την έχουμε τυλίξει σε ένα νάυλον......Επίσης το καλοκαίρι θα πρέπει να λάβουμε υπ΄όψιν ότι η χαλάουα λόγω θερμοκρασίας λυώνει ευκολότερα.......

Καλή επιτυχία.......:wink:βρε αναστασια τι θα εκανα χωρις εσενα:grin::grin:
ευχαριστω για τις συμπληρωματικες οδηγιες....εισαι αστερι:bowdown::bowdown:

Roula14
14-07-08, 10:37
Να ρωτησω...

Ποναει??? Γιατι εγω :door:

mancy
14-07-08, 10:42
Να ρωτησω...

Ποναει??? Γιατι εγω :door:ρουλιτσα αν το κανεις μονη σου δεν ποναει:evil:
αν σου το κανει αλλος ισως πονεσεις λιγακι:evil:
δοκιμασε και αν πονεσεις δεν συνεχιζεις....παντως η αποτριχωση ειναι καλη απαλλασεσε απο τις τριχες για σχεδον 3 εβδομαδες:whistle:

anastasiaadam
19-07-08, 17:11
Να πώ κάτι για τις κρέμες μαυρίσματος που μου έδωσε την ιδέα το Κατερινάκι μας (στρούμφ).......
Θα με μισήσετε στο τέλος που σας τα απορρίπτω σχεδόν όλα......αλλά δεν με νοιάζει:whistle:

:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarca stic::sarcastic::sarcastic:
Λοιπόν οι περισσότερες είναι βαφή και κατά συνέπεια βάφουν το δέρμα συνήθως δισανάλογα μ΄ενα κιτρινο-ιωδή χρώμα αλλά και λερώνουν τα ρούχα μερικές.....
Όσες κρέμες επιδρούν στην μελανίνη του δέρματος μην και τολμήσεται να τις βάλεται επάνω σας γιατί :whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::w hip:

Η μελανίνη όταν διαταράσεται δημιουργεί καρκίνο :hysteria::hysteria::hysteria:

Υπάρχει επίσης ένα τρόπος μαυρίσματος που μπαίνεις σε μια καμπίνα και σε ψεκάζουν με μια βαφή που ομολογουμένως φέρνει ένα αποτέλεσμα ουάου......:confused2:

Βγαίνει μετά απο 15 μέρες, είναι ομοιόμορφο, το κάνεις και στο σώμα και στο πρόσωπο, δεν λερώνει τα ρούχα......αλλά δεν 'εχω πληροφορίες σίγουρες ακόμη για το θέμα της υγείας.....Αναμένω και θα σας τα πώ όλα......ότι μάθω.....:evil:
Α! στοιχίζει 50€ η φορά και το κάνουν εκτός απο αισθητικοί και κομμωτήρια......

elenasa
21-07-08, 08:39
:wave: Καλημέρα Αναστασία μου! Ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου. Έχεις δίκιο για τις κρέμες μαυρίσματος! Μου τα΄χει πει και μένα η ξαδέρφη μου που είναι αισθητικός και δεν τις πλησιάζω καθόλου!! :shocked: :shocked:
Επίσης μου'χει πει και για τον ψεκασμό, ο οποίος είναι καλύτερα να γίνεται σε ιστιντούτο αισθητικής και κοστίζει από 50 έως 100 ευρώ η φορά. Είναι ένα φυτικό σπρέι, συνήθως από ζαχαροκάλαμο και δίνει πολύ ωραίο μαύρισμα. Βέβαια σε 15 μέρες φεύγει, εκτός αν κάποιος ιδρώνει πολύ, οπότε θα φύγει πιο γρήγορα. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι!! Να'σαι καλά! :kissed::kissed::kissed:

elenasa
23-07-08, 15:40
Μάσκα βοτάνων για λιπαρά δέρματα
Ο πηλός σ' αυτή τη μάσκα βοηθάει ν' απορροφηθεί η υπερβολική λιπαρότητα, αφήνοντας το δέρμα σας υγιές και εκθαμβωτικά λαμπερό. Η μάσκα γίνεται ως εξής:
Υλικά:
1 κουταλάκι του γλυκού ώριμες φράουλες
1 κουταλάκι του γλυκού πράσινη σκόνη πηλού
1 ή 2 κουταλάκια του γλυκού λιωμένο αλλά όχι ζεστό βούτυρο
1 κουταλάκι γλυκού μέλι ή γιαούρτι
Συνταγή:
Σ' ένα μικρό γυάλινο μπώλ, ανακατέψτε όλα τα παραπάνω συστατικά μ' ένα κουτάλι. Απλώστε το μείγμα σε καθαρό δέρμα. Αφήστε την μάσκα σας για 10-30 λεπτά ενώ είστε χαλαρωμένες και διαβάζετε ή ακούτε μουσική. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό.
Αυτή τη μάσκα μπορείτε να τη βάζετε στο πρόσωπό σας όσο συχνά θέλετε.
Ένας λόγος που θα σας πείσει για την αξία αυτής της μάσκας είναι ότι το γιαούρτι περιέχει φυσικό άλφα υδροξύλιο, ένα συστατικό που έχει προστεθεί σε πολλά προϊόντα φροντίδας του δέρματος για να διορθώνει τις βλάβες που προκαλούνται από την έκθεσή μας στον ήλιο.

Μάσκα βοτάνων για ξηρά δέρματα
Προσθέστε μερικές σταγόνες από χαλαρωτικά αιθέρια έλαια μέσα στη μάσκα, χαλαρώστε και ξεφύγετε…
Υλικά:
2 κουταλάκια του γλυκού πολτού αβοκάντο ή μπανάνας
1 κουταλάκι μέλι
5 σταγόνες αιθέρια έλαια, όπως λεβάντα ή περγαμόντο
Συνταγή:
Σ' ένα μικρό γυάλινο μπώλ, ανακατέψτε όλα αυτά τα συστατικά καλά με ένα κουτάλι. Απλώστε τα σε καθαρό δέρμα. Αφήστε τη μάσκα σας για 10 ή 20 λεπτά, ενώ παράλληλα είστε χαλαρωμένες διαβάζοντας ένα περιοδικό ή ακούγοντας μουσική. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Μπορείτε να βάζετε τη μάσκα τόσο συχνά όσο θέλετε.

Ένα σημαντικό κίνητρο για να προτιμάτε αυτή τη μάσκα είναι το ότι τα φρούτα και τα λαχανικά όπως οι μπανάνες και τα αβοκάντο βοηθούν στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και του χρώματος υγείας στο δέρμα σας.

Κορίτσια τις συνταγές για τις μάσκες μού τις έδωσε η ξαδέρφη μου που είναι αισθητικός. Ελπίζω να σας αρέσουν!! :kissed::kissed::kissed:

des
23-07-08, 18:13
:bowdown::bowdown::bowdown:

anastasiaadam
23-07-08, 18:36
Μάσκα βοτάνων για λιπαρά δέρματα
Ο πηλός σ' αυτή τη μάσκα βοηθάει ν' απορροφηθεί η υπερβολική λιπαρότητα, αφήνοντας το δέρμα σας υγιές και εκθαμβωτικά λαμπερό. Η μάσκα γίνεται ως εξής:
Υλικά:
1 κουταλάκι του γλυκού ώριμες φράουλες
1 κουταλάκι του γλυκού πράσινη σκόνη πηλού
1 ή 2 κουταλάκια του γλυκού λιωμένο αλλά όχι ζεστό βούτυρο
1 κουταλάκι γλυκού μέλι ή γιαούρτι
Συνταγή:
Σ' ένα μικρό γυάλινο μπώλ, ανακατέψτε όλα τα παραπάνω συστατικά μ' ένα κουτάλι. Απλώστε το μείγμα σε καθαρό δέρμα. Αφήστε την μάσκα σας για 10-30 λεπτά ενώ είστε χαλαρωμένες και διαβάζετε ή ακούτε μουσική. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό.
Αυτή τη μάσκα μπορείτε να τη βάζετε στο πρόσωπό σας όσο συχνά θέλετε.
Ένας λόγος που θα σας πείσει για την αξία αυτής της μάσκας είναι ότι το γιαούρτι περιέχει φυσικό άλφα υδροξύλιο, ένα συστατικό που έχει προστεθεί σε πολλά προϊόντα φροντίδας του δέρματος για να διορθώνει τις βλάβες που προκαλούνται από την έκθεσή μας στον ήλιο.

Μάσκα βοτάνων για ξηρά δέρματα
Προσθέστε μερικές σταγόνες από χαλαρωτικά αιθέρια έλαια μέσα στη μάσκα, χαλαρώστε και ξεφύγετε…
Υλικά:
2 κουταλάκια του γλυκού πολτού αβοκάντο ή μπανάνας
1 κουταλάκι μέλι
5 σταγόνες αιθέρια έλαια, όπως λεβάντα ή περγαμόντο
Συνταγή:
Σ' ένα μικρό γυάλινο μπώλ, ανακατέψτε όλα αυτά τα συστατικά καλά με ένα κουτάλι. Απλώστε τα σε καθαρό δέρμα. Αφήστε τη μάσκα σας για 10 ή 20 λεπτά, ενώ παράλληλα είστε χαλαρωμένες διαβάζοντας ένα περιοδικό ή ακούγοντας μουσική. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Μπορείτε να βάζετε τη μάσκα τόσο συχνά όσο θέλετε.

Ένα σημαντικό κίνητρο για να προτιμάτε αυτή τη μάσκα είναι το ότι τα φρούτα και τα λαχανικά όπως οι μπανάνες και τα αβοκάντο βοηθούν στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και του χρώματος υγείας στο δέρμα σας.

Κορίτσια τις συνταγές για τις μάσκες μού τις έδωσε η ξαδέρφη μου που είναι αισθητικός. Ελπίζω να σας αρέσουν!! :kissed::kissed::kissed:

Να διευκρινήσω κάτι για να μην γίνει καμμιά πατατιά:grin::grin::grin::grin::grin:

Στη πρώτη συνταγή που λέει ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΗΛΟΣ εννοεί ΑΡΓΥΛΛΟ που τον βρήσκουμε σε Φαρμακεία ή στα μαγαζιά που πουλούν βιολογικά είδη......μην βάλετε πηλό για κατασκευές......:evil:

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin:

Είναι σπουδαίες τέτοιες συνταγές :afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro:

σ΄ευχαριστούμε...... πολύ.....:bowdown::bowdown::bowdown:

elenasa
24-07-08, 08:52
Να διευκρινήσω κάτι για να μην γίνει καμμιά πατατιά:grin::grin::grin::grin::grin:

Στη πρώτη συνταγή που λέει ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΗΛΟΣ εννοεί ΑΡΓΥΛΛΟ που τον βρήσκουμε σε Φαρμακεία ή στα μαγαζιά που πουλούν βιολογικά είδη......μην βάλετε πηλό για κατασκευές......:evil:

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin::grin:

Είναι σπουδαίες τέτοιες συνταγές :afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro:

σ΄ευχαριστούμε...... πολύ.....:bowdown::bowdown::bowdown:

Αχ Νατάσσα μου δίκιο έχεις!! Άργυλος είναι!!!! Μόλις ρώτησα την ξαδέρφη μου.... Sorry....:embarassed::embarassed::embarassed: Και γω η τρελλή ακόμα δεν έχω αγοράσει τα υλικά!!!

anastasiaadam
24-07-08, 09:47
Αχ Νατάσσα μου δίκιο έχεις!! Άργυλος είναι!!!! Μόλις ρώτησα την ξαδέρφη μου.... Sorry....:embarassed::embarassed::embarassed: Και γω η τρελλή ακόμα δεν έχω αγοράσει τα υλικά!!!

Ελενάσα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ να με λές καλλίτερα για να καταλαβαίνουμε ποιά είναι ποιά:grin::grin:

Νατασούλες είναι κι άλλες ποιο όμορφες απο μένα......:evil::grin::grin::grin:

νάσαι καλά...... :hug::hug::hug:
καλοπροαίρετα στο ζητάω ε; δεν πιστεύω να με παρεξηγήσεις......γιατί αλλοίμονό σου......:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin :

elenasa
24-07-08, 15:34
Ελενάσα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ να με λές καλλίτερα για να καταλαβαίνουμε ποιά είναι ποιά:grin::grin:

Νατασούλες είναι κι άλλες ποιο όμορφες απο μένα......:evil::grin::grin::grin:

νάσαι καλά...... :hug::hug::hug:
καλοπροαίρετα στο ζητάω ε; δεν πιστεύω να με παρεξηγήσεις......γιατί αλλοίμονό σου......:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin :

:wave: Να'σαι καλά Αναστασούλα μου! Δεν υπάρχει περίπτωση να σε παρεξηγήσω!! Αλλά το κακόμοιρο έχω μπερδέψει τα ονόματα όλων των κοριτσιών!!! :unsure::unsure::unsure:
Συγνώμη βρε κορίτσια δεν το κάνω επίτηδες...:embarassed::embarassed::embarassed::em barassed: Ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι, τι να σου κάνει; Αχ τα'χω χάσει και έχει και ζέστη!!! :hysteria:
Που θα πάει όμως ....κάποια στιγμή θα τα μάθω σωστά.... (ελπίζω!!!!!!) :grin::grin:
:kissed::kissed::hug::kissed::kissed:

anastasiaadam
24-07-08, 18:42
:wave: Να'σαι καλά Αναστασούλα μου! Δεν υπάρχει περίπτωση να σε παρεξηγήσω!! Αλλά το κακόμοιρο έχω μπερδέψει τα ονόματα όλων των κοριτσιών!!! :unsure::unsure::unsure:
Συγνώμη βρε κορίτσια δεν το κάνω επίτηδες...:embarassed::embarassed::embarassed::em barassed: Ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι, τι να σου κάνει; Αχ τα'χω χάσει και έχει και ζέστη!!! :hysteria:
Που θα πάει όμως ....κάποια στιγμή θα τα μάθω σωστά.... (ελπίζω!!!!!!) :grin::grin:
:kissed::kissed::hug::kissed::kissed:

Μπααααα επίτηδες το κάνεις.......επίτηδες......εμείς σ΄έχουμε καταλάβει......αμέ:grin::grin:

:kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::k issed::kissed::kissed:

elenasa
27-07-08, 11:16
Μπααααα επίτηδες το κάνεις.......επίτηδες......εμείς σ΄έχουμε καταλάβει......αμέ:grin::grin:

:kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::k issed::kissed::kissed:

:confused2:Ωχ!! Με κατάλαβαν.... :grin::grin::grin::grin:
:kissed::kissed::kissed::kissed:

anastasiaadam
27-07-08, 15:21
:confused2:Ωχ!! Με κατάλαβαν.... :grin::grin::grin::grin:

Και επειδή σε καταλάβαμε γράψε μας κι άλλα ότι ξέρεις......:flirt::kissed:

elenasa
28-07-08, 14:52
• Για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα του προσώπου, απλώστε σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό ένα light μίγμα που θα περιέχει 2 κουταλιές της σούπας μέλι, με 2 κουταλάκια γλυκού φρέσκο πλήρες γάλα. Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά και μετά ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό.

• Για να «εξοντώσετε» τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο γύρω από τα μάτια τοποθετήστε απαλά πάνω στην περιοχή και για 2 λεπτά, λεπτές και στρογγυλές φέτες από αγγούρι ή πατάτα.

• Για να ενυδατώσετε σε χρόνο dt τα σκασμένα χείλη τοποθετήστε πάνω τους μικρή ποσότητα από μέλι.

• Αντιμετωπίστε την κακοσμία του στόματος μασώντας φύλλα από φρέσκο δυόσμο.

• Για να δυναμώσετε τα νύχια των ακροδαχτύλων σας, χτυπήστε καλά έναν κρόκο αυγού και βάλτε τα νύχια σας μέσα για περίπου 5 λεπτά.

• Για την μάχη κατά της κυτταρίτιδας, κάντε έντονο μασάζ με μια κούπα λεμονιού στα επίμαχα σημεία. Αφήστε την να δράσει για ένα 1-2 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Προσοχή: Αποφύγετε τις ευαίσθητες περιοχές!!!

• Δημιουργήστε μια σπιτική λοσιόν ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώντας γάλα ή γιαούρτι σε βαμβάκι, με το οποίο θα ταμπονάρετε απαλά και ομοιόμορφα το πρόσωπό σας. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό.

• Για να «σβήσετε» τα μαύρα στίγματα, τρίψτε καλά τα συγκεκριμένα σημεία με μια φέτα φρέσκιας ντομάτας και ξεπλύνετε μετά από λίγο με χλιαρό νερό.

• Καταπραύνετε την επιδερμίδα που έχει ακμή βράζοντας χαμομήλι. Σουρώστε το και αφήστε το να κρυώσει μέχρι να αποκτήσει την θερμοκρασία δωματίου. Κάντε την καθημερινή διαδικασία καθαρισμού προσώπου και ξεπλύνετε με το νερό του χαμομηλιού.

• Για λάμψη στο πρόσωπο βράστε 2 κουταλιές της σούπας ρύζι σε 1/4 του λίτρου νερό. Αφού το αφήσετε να κρυώσει μέχρι να γίνει χλιαρό απλώστε το ομοιόμορφα στο πρόσωπο. Το αφήνετε περίπου 5 λεπτά και μετά ξεπλένετε με άφθονο νερό.

Με πολύ αγάπη για όλες σας κορίτσια!!! :kissed::kissed::kissed::kissed:
Υ.Γ. Βέβαια βοήθησε και η ξαδέρφη που είναι αισθητικός.....:grin:

anastasiaadam
28-07-08, 17:17
EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ Έλενα:bowdown::bowdown::bowdown:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ξαδέρφη...:wink::grin::bowdown::bowdown::bowdown:

:afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::a fro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro:

elenasa
29-07-08, 08:59
EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ Έλενα:bowdown::bowdown::bowdown:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ξαδέρφη...:wink::grin::bowdown::bowdown::bowdown:

:afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::a fro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro:

Να'σαι καλά Αναστασούλα μου! :kissed::kissed::kissed::hug::kissed::kissed::kiss ed:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
29-07-08, 14:31
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΥΓΕΙΑ Κ ΟΜΟΡΦΙΑ... ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ... ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Κ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ Κ ΛΥΣΕΙΣ.... ΤΙ ΛΕΤΕ; ΞΕΚΙΝΑΩ ΠΡΩΤΗ..:kisses:.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ.:bowdown::bowdown::bowdown:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
29-07-08, 14:37
ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΙ. ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΡΙΚΙ ΖΕΣΤΑΙΝΩ ΕΛΑΦΡΩΣ ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ. ΜΕ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ 10-15 ΛΕΠΤΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ.

des
29-07-08, 15:47
ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΙ. ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΡΙΚΙ ΖΕΣΤΑΙΝΩ ΕΛΑΦΡΩΣ ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ. ΜΕ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ 10-15 ΛΕΠΤΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ.
:bowdown::bowdown::bowdown:

elenasa
30-07-08, 08:45

Σ'ευχαριστούμε! :bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:

lenio21
01-08-08, 06:43
παιδια τις λευκες απο τα χερια πως τις καταπολεμαμαι???????????????

anastasiaadam
01-08-08, 09:03
παιδια τις λευκες απο τα χερια πως τις καταπολεμαμαι???????????????

Δύσκολη ιστορία Λενιώ μου δύσκολη.....:unsure::unsure::unsure:

Απ΄οτι ξέρω είναι βέβαια θέμα Ιατρικό και δεν ανακατεύομαι σε αυτά, μία εμπειρία είχα όλη κι όλη μη νομίζεις ότι έχω πείρα ακόμη και σαν αισθητικός. Η κοπέλα αυτή είχε Λεύκη και έπερνε κάποια χάπια που επιδρούσαν στην μελανίνη δηλαδή μαύριζε απο λίγο καθημερινά το λευκό κομμάτι του δέρματος με αποτέλεσμα να μην φαίνεται η διαφορά Ασπρο - μαύρο ξέρεις......Αλλά νομίζω δεν είμαι σίγουρη ότι όταν σταμάτησε τα χάπια ξαναεπανήλθε σαν να μην είχε κάνει θεραπεία. Οπότε δώρο άδωρο......:dash::dash:
Επίσης ξέρω ότι η διατάραξη της μελανίνης είναι επικίνδυνο για καρκίνο.....:hysteria:

Δεν ξέρω κάτι άλλο.......γενικά θα έλεγα να προσέχουμε.......:wink::hello::hello:

des
01-08-08, 10:05
η νυφη μου που εχει λευκη
πηγε σε δερματολογο
απλα καποιες συμβουλες της εδωσε και μια αλοιφη δεν γινεται κατι
επηρεαζουν ομως πολυ το αγχος και ο θυροειδης

anastasiaadam
01-08-08, 10:16
η νυφη μου που εχει λευκη
πηγε σε δερματολογο
απλα καποιες συμβουλες της εδωσε και μια αλοιφη δεν γινεται κατι
επηρεαζουν ομως πολυ το αγχος και ο θυροειδης

Ναι,ναι άστα να πάνε είναι αυτή η ιστορία.......κάποιοι λένε ότι προέρχεται απο πολύ κρυμμένο θυμό......Μήπως ο ΘΥΜΟΣ βγάζει μόνο Λεύκη.....βγάζει τόσα πολλά άντε να βρείς άκρη.....:dash::dash:

lenio21
02-08-08, 00:44
κοριτσια σας ευχαριστω αυτο το ατομο που ξερω οντως απο πολλη μεγαλο θυμο και στεναχωρια ττην εβλαλε και τωρα χαπακονεται αλλα ελεγα μηπως γνωριζεται κατι με βοτανα για θεραπεια

anastasiaadam
02-08-08, 01:41
κοριτσια σας ευχαριστω αυτο το ατομο που ξερω οντως απο πολλη μεγαλο θυμο και στεναχωρια ττην εβλαλε και τωρα χαπακονεται αλλα ελεγα μηπως γνωριζεται κατι με βοτανα για θεραπεια

Θα σου πω κάτι Λενιώ μου στατιστικά αποδεδειγμένο παγκοσμίως...... ο Θυμός και όλα τα αρνητικά συναισθήματα κρύβουν απο κάτω, φόβο. Αν δεν πάρει στήριξη απο 'ειδικό'' αφού παραδεχτεί βεβαίως ότι χρήζει βοήθειας......όχι βότανα άλλα ούτε μάγια δεν θα φέρουν αποτέλεσμα......Αν έχει φτάσει στο σημείο να σωματοποιήσει απο το εσωτερικο (ψυχικό) πρόβλημα στο σώμα αυτό και μόνο δείχνει με σαφήνεια τι χρειάζεται......να κάνει για να θεραπευτεί......η αιτία και όχι η αφορμή που στην προκειμένη είναι η Λεύκη.....το καμπανάκι του σώματός προειδοποιεί αν δεν το ακούσει ........άστα καλλίτερα.....θα παρουσιάσει και άλλα......αυτό μας αρέσει ή όχι έτσι πάει σε όλους μας.....
Εύχομαι το καλλίτερο αλλά το καλλίτερο το δείχνει το ίδιο το άτομο με τις αντιδράσεις του!
:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::u nsure::unsure:

ΑΡΓΥΡΩ4
02-08-08, 09:33
Ναι,ναι άστα να πάνε είναι αυτή η ιστορία.......κάποιοι λένε ότι προέρχεται απο πολύ κρυμμένο θυμό......Μήπως ο ΘΥΜΟΣ βγάζει μόνο Λεύκη.....βγάζει τόσα πολλά άντε να βρείς άκρη.....:dash::dash:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΣΕ 5-6 ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ Κ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ Κ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ Κ ΠΟΥ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ,ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΛΕΞΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ...ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΗΘΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ "ΞΥΠΝΑΕΙ" ΛΙΓΑΚΙ...

anastasiaadam
02-08-08, 10:19
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΣΕ 5-6 ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ Κ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ Κ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ Κ ΠΟΥ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ,ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΛΕΞΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ...ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΗΘΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ "ΞΥΠΝΑΕΙ" ΛΙΓΑΚΙ...
"Μεταμορφώστε την ζωή σας"
της Λουιζ Χέϊ

Δεν παίζεται αυτό το βιβλίο. Μπράβο βρε φιλενάδα είναι ότι πρέπει να το διαβάσει αυτό το άτομο. Είναι απλό, κατανοητό και καταπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αργυρένια μου :afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::afro::a fro::kissed::kissed::kissed:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
02-08-08, 13:30
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΓΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΕΛΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ Η ΗΛΙΕΛΑΙΟ
1/4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΤΡΑΧΥ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΟ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΞΕΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ.

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
02-08-08, 13:33
ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΛΑΔΙ
ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΞΕΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ.

elenasa
03-08-08, 12:51
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΓΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΕΛΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ Η ΗΛΙΕΛΑΙΟ
1/4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΤΡΑΧΥ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΟ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΞΕΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ.

Ευχαριστούμε! :kissed::kissed::kissed:

elenasa
03-08-08, 12:52
ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΛΑΔΙ
ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΞΕΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ.

jina
04-08-08, 11:00
:wave: K εδωωω!

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
04-08-08, 17:11
εδώ Ελένη είναι λάθος θέμα για αυτό μετεφερέτο στα αποξηραμμένα
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ:embarassed::embarassed::embarassed::embarass ed::embarassed::embarassed:

bebebo
04-08-08, 17:39
:wave: K εδωωω!
:wave::wave::welcome::welcome::welcome:

anastasiaadam
04-08-08, 18:28
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ:embarassed::embarassed::embarassed::embarass ed::embarassed::embarassed:

μήπως πρέπει να τα σβήσεις και εσύ;

elenasa
05-08-08, 13:04
Απλώστε μετά το μπάνιο στη θάλασσα, λάσπη αργίλου σε όλο το σώμα και το πρόσωπο. Αφήστε την 20 – 30 λεπτά (μέχρι να πλύνετε το μαγιώ σας και να ετοιμάσετε το ντους). Ξεπλύντε με ζεστό νερό και με τη βοήθεια σφουγγαριού. Θα αναγεννηθείτε! Θα νοιώσετε σαν να αλλάξατε δέρμα. (Μέχρι 2 φορές την εβδομάδα). :kissed::kissed::kissed:

rosi
05-08-08, 13:23
Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε που το έχω απορία;
Οι ημερομηνίες λήξης στα καλλυντικά και στα αντηλιακά ισχύουν; Και τι γίνεται αν το αντηλιακό πχ ληξει; δε σε προστατεύει πια; ¨Η η κρέμα προσώπου; Τι γίνεται όταν έχει λήξει;
Η φαρμακοποιός μου που ρώτησα μου σύστησε να χρησιμοποιήσω καινούργια αντηλιακή για το πρόσωπο στην αρχή του καλοκαιριού και προς το τέλος που ο ήλιος δεν έιναι τόσο δυνατός και το δέρμα θα έχει μαυρίσει κάπως, να βάζω την παλιά μου (περσινή).

anastasiaadam
05-08-08, 13:32
Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε που το έχω απορία;
Οι ημερομηνίες λήξης στα καλλυντικά και στα αντηλιακά ισχύουν; Και τι γίνεται αν το αντηλιακό πχ ληξει; δε σε προστατεύει πια; ¨Η η κρέμα προσώπου; Τι γίνεται όταν έχει λήξει;
Η φαρμακοποιός μου που ρώτησα μου σύστησε να χρησιμοποιήσω καινούργια αντηλιακή για το πρόσωπο στην αρχή του καλοκαιριού και προς το τέλος που ο ήλιος δεν έιναι τόσο δυνατός και το δέρμα θα έχει μαυρίσει κάπως, να βάζω την παλιά μου (περσινή).

Ρόζι αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία πάλι........
Αν ήξερες τι παίζεται στα τελωνεία, στις αποθήκες, στα ράφια που μένουν μέχρι να φτασουν στα χεράκια σου θα έτρεχες.......και στα χεράκια σου ακόμη να φτασουν στις καλύτερες συνθήκες νομίζω ότι το είχα αναφέρει δεν θυμάμαι ότι πρέπει να τα προσέχουμε όπως τα φάρμακα απο συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Καλό είναι σε ένα δροσερό σκιερό μέρος, όχι σε αυτόκίνητα, θάλασσες, λουτρά κλπ τωρα για την λήξη ισχύει ότι και στα φάρμακα ακριβώς......καλή υπομονή και ελπίδα.....

rosi
05-08-08, 13:36
Ρόζι αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία πάλι........
Αν ήξερες τι παίζεται στα τελωνεία, στις αποθήκες, στα ράφια που μένουν μέχρι να φτασουν στα χεράκια σου θα έτρεχες.......και στα χεράκια σου ακόμη να φτασουν στις καλύτερες συνθήκες νομίζω ότι το είχα αναφέρει δεν θυμάμαι ότι πρέπει να τα προσέχουμε όπως τα φάρμακα απο συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Καλό είναι σε ένα δροσερό σκιερό μέρος, όχι σε αυτόκίνητα, θάλασσες, λουτρά κλπ τωρα για την λήξη ισχύει ότι και στα φάρμακα ακριβώς......καλή υπομονή και ελπίδα.....

thanx master :kiss:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
05-08-08, 14:05
Απλώστε μετά το μπάνιο στη θάλασσα, λάσπη αργίλου σε όλο το σώμα και το πρόσωπο. Αφήστε την 20 – 30 λεπτά (μέχρι να πλύνετε το μαγιώ σας και να ετοιμάσετε το ντους). Ξεπλύντε με ζεστό νερό και με τη βοήθεια σφουγγαριού. Θα αναγεννηθείτε! Θα νοιώσετε σαν να αλλάξατε δέρμα. (Μέχρι 2 φορές την εβδομάδα). :kissed::kissed::kissed:
ΛΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΡΓΙΛΟΥ? ΙΣΩΣ ΠΑΩ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ......ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ........ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ.

bebebo
05-08-08, 19:29
ΛΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΡΓΙΛΟΥ? ΙΣΩΣ ΠΑΩ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ......ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ........ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ.
το εχω κανει αυτο και ειναι φοβερο:afro:

ΑΡΓΥΡΩ4
05-08-08, 19:44

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΡΓΥΛΟΥ????ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ Κ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΡΓΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ....ΑΝ ΞΕΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑΜΑΣ ΠΕΙ

ΑΡΓΥΡΩ4
05-08-08, 19:44

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΡΓΥΛΟΥ????ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ Κ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΡΓΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ....ΑΝ ΞΕΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑΜΑΣ ΠΕΙ

bebebo
05-08-08, 19:46
αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει απο φαρμακειο.ειναι ενα μεγαλο βαζο.λασπη το εκανα εγω:evil:πλακα πλακα να κανω κανενα

ΑΡΓΥΡΩ4
05-08-08, 19:56
αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει απο φαρμακειο.ειναι ενα μεγαλο βαζο.λασπη το εκανα εγω:evil:πλακα πλακα να κανω κανενα

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...:babies:Κ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ Κ ΦΩΤΟ,:sarcastic::sarcastic:ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΛΑΣΠΩΜΕΝΗΗΗ:babies: :evil::evil::evil::evil::sarcastic::sarcastic::sar castic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic :

bebebo
05-08-08, 19:58
ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...:babies:Κ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ Κ ΦΩΤΟ,:sarcastic::sarcastic:ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΛΑΣΠΩΜΕΝΗΗΗ:babies: :evil::evil::evil::evil::sarcastic::sarcastic::sar castic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic ::confused1::confused1::sarcastic::sarcastic::sarc astic::sarcastic::evil::evil::evil:

ΑΡΓΥΡΩ4
05-08-08, 20:15
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ Κ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΥ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ Κ ΘΑΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΣΕΛΟΦΑΝΙΑΣΜΕΝΗΗΗ:grin::grin:ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ...Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ.....

:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarca stic::sarcastic:

bebebo
05-08-08, 20:16
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ Κ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΤΥΛΙΞΕΙ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΥ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ Κ ΘΑΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΣΕΛΟΦΑΝΙΑΣΜΕΝΗΗΗ:grin::grin:ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ...Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ.....

:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarca stic::sarcastic:χρυση μου αμε με δει με τις λασπες θα αρχισει το δουλεμα.
ασε που θελω ενα κουτι μεβρανι δεν συμφερει

ΑΡΓΥΡΩ4
05-08-08, 20:21
χρυση μου αμε με δει με τις λασπες θα αρχισει το δουλεμα.
ασε που θελω ενα κουτι μεβρανι δεν συμφερει

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕΛΟΦΑΝ ΠΟΥ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΙΣ ΠΑΛΕΤΕΣ....:grin::grin:

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ....ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Κ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΙ Κ ΠΩΣ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ Κ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ...ΧΜΜΜ ΜΠΑ ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΛΙΓΟ ΡΙΣΚΟ Τ9Ο ΒΡΙΣΚΩ...ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarca stic:

elenasa
07-08-08, 10:26

Ελένη μου, την λάσπη αργίλου, όπως είπαν και τα κορίτσια, θα την βρεις στο φαρμακείο και σε καταστήματα που πουλάνε φυσικά καλλυντικά. Δεν γνωρίζω να σου πω κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα, γιατί και γω ακόμα δεν την έχω αγοράσει!! :blink::blink:
Αν προλάβω η τρελή να ψάξω να την βρω πριν φύγω διακοπές θα σου γράψω την διεύθυνση. :kissed::kissed::kissed:
Αχ.... τρέχω και δεν φτάνω......:hysteria::hysteria: Ευτυχώς σε τρείς μέρες ΦΕΥΓΩ!!!! :grin::grin::grin:

bebebo
07-08-08, 11:08
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕΛΟΦΑΝ ΠΟΥ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΙΣ ΠΑΛΕΤΕΣ....:grin::grin:

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ....ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Κ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΙ Κ ΠΩΣ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ Κ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ...ΧΜΜΜ ΜΠΑ ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΛΙΓΟ ΡΙΣΚΟ Τ9Ο ΒΡΙΣΚΩ...ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarca stic::dash::dash::dash::dash::dash:

Roula14
07-08-08, 11:13
ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΑΣ, ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ :happy:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
08-08-08, 14:55
Ελένη μου, την λάσπη αργίλου, όπως είπαν και τα κορίτσια, θα την βρεις στο φαρμακείο και σε καταστήματα που πουλάνε φυσικά καλλυντικά. Δεν γνωρίζω να σου πω κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα, γιατί και γω ακόμα δεν την έχω αγοράσει!! :blink::blink:
Αν προλάβω η τρελή να ψάξω να την βρω πριν φύγω διακοπές θα σου γράψω την διεύθυνση. :kissed::kissed::kissed:
Αχ.... τρέχω και δεν φτάνω......:hysteria::hysteria: Ευτυχώς σε τρείς μέρες ΦΕΥΓΩ!!!! :grin::grin::grin:
ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙΣ?:hair::hair::hair: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ... ΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?:grin::grin::grin:

elenasa
10-08-08, 11:13
ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙΣ?:hair::hair::hair: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ... ΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?:grin::grin::grin:

Θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια για Μακεδονία!! :dances::dances::dances::dances::dances:
Εσύ δεν θα φύγεις διακοπές; :kissed::kissed::kissed:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
11-08-08, 11:52
Θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια για Μακεδονία!! :dances::dances::dances::dances::dances:
Εσύ δεν θα φύγεις διακοπές; :kissed::kissed::kissed:
ΟΧΙ!!!!!!!!!!!:hair::hair::hair::hair::hair::hair: :dash::dash::dash::dash::dash:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΓΩ.

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
23-08-08, 14:40
ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΥΡΙΤΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΩΣ ΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.
ΣΕ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΒΑΖΟΥΜΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΦΥΛΛΑ ΣΗΜΥΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ. ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ 3-4 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ.

φλωρα
23-08-08, 20:00
ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΥΡΙΤΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΩΣ ΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.
ΣΕ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΒΑΖΟΥΜΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΦΥΛΛΑ ΣΗΜΥΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ. ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ 3-4 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ.τι εινα τα φυλλα σημυδας μιπως κανει και για να χασουμε κανενα κιλο?:whistle:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
24-08-08, 13:46
τι εινα τα φυλλα σημυδας μιπως κανει και για να χασουμε κανενα κιλο?:whistle:
ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΒΟΤΑΝΑ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΦΛΩΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΥΡΙΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.... :whistle::whistle::whistle:Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ:grin::grin::grin:

φλωρα
24-08-08, 20:54
ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΒΟΤΑΝΑ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΦΛΩΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΥΡΙΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.... :whistle::whistle::whistle:Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ:grin::grin::grin:κατι σαν τα φθλλα τα αλεξανδρινα θα ειναι:unsure:

anastasiaadam
25-08-08, 14:31
Ομορφες έχω να σας πω ότι τα διουρητικά δεν μπορούν να τα παίρνουν όλοι και με ίδιες ποσότητες. Παίζουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Κάλιο, πίεση κ.λ.π.
Για κυτταρίτιδα αν διαβάσετε στις πιο πίσω σελίδες θα ενημερωθείτε λίγο για το αν φεύγει ή όχι.:dash::dash::dash::dash::dash::dash::hysteria: :hysteria:

Πάντως καλό είναι προσοχή στο βάρος :chew::chew::chew::chew::chew::chew::chew:
και κυρίως να πίνετε πολύ -πολύ νερό αυτό κάνει καλό σε όλους και σε όλα.:wink::afro:

φλωρα
28-08-08, 10:55
Ομορφες έχω να σας πω ότι τα διουρητικά δεν μπορούν να τα παίρνουν όλοι και με ίδιες ποσότητες. Παίζουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Κάλιο, πίεση κ.λ.π.
Για κυτταρίτιδα αν διαβάσετε στις πιο πίσω σελίδες θα ενημερωθείτε λίγο για το αν φεύγει ή όχι.:dash::dash::dash::dash::dash::dash::hysteria: :hysteria:

Πάντως καλό είναι προσοχή στο βάρος :chew::chew::chew::chew::chew::chew::chew:
και κυρίως να πίνετε πολύ -πολύ νερό αυτό κάνει καλό σε όλους και σε όλα.:wink::afro:αχ τι ευκολα που τα λες:grin::grin::grin::grin:

ΙΩΑΝΝΑ
28-08-08, 15:53
παιδια καποιος να πυροβοληση την αναστασια....δεν ειναι δυνατον όλα μας τα ανατρεπει και εγω που νομιζα οτι το παχος ειναι ωραιο:sad1::sad1:πες καμια ιδεα μπας και αδυνατισουμε μη μας λες πως δεν θα αδυνατισουμε ...αφου το βλεπεις ..ποναει το θεματακι.....:dash::dash::hysteria::hysteria::hyst eria: παντως αν τα παιρνεις με μετρο τα διουρητικα δεν θα χασεις εστω και λιγακι;....πλιζ πες κατι.....αλλιως θα ερθω με την καραμπινα και το :whip::whip::whip::whip::whip:

ΕΛΕΝΗ 56
28-08-08, 16:32
παιδια καποιος να πυροβοληση την αναστασια....δεν ειναι δυνατον όλα μας τα ανατρεπει και εγω που νομιζα οτι το παχος ειναι ωραιο:sad1::sad1:πες καμια ιδεα μπας και αδυνατισουμε μη μας λες πως δεν θα αδυνατισουμε ...αφου το βλεπεις ..ποναει το θεματακι.....:dash::dash::hysteria::hysteria::hyst eria: παντως αν τα παιρνεις με μετρο τα διουρητικα δεν θα χασεις εστω και λιγακι;....πλιζ πες κατι.....αλλιως θα ερθω με την καραμπινα και το :whip::whip::whip::whip::whip:

ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΡΟΥ .... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ:hello:

ΙΩΑΝΝΑ
28-08-08, 17:06
με συνταγη ναι αλλα θα κανουν τιποτα;

eleni
28-08-08, 17:09
με συνταγη ναι αλλα θα κανουν τιποτα;αν συναινεσει ο γιατρος, κατι θα κανουν....:wink:

anastasiaadam
28-08-08, 17:38
Ιωάννα μου αν υποψιαζόσουν το πόσο μέσα στο "θεματάκι" αυτό έχω μπεί γνωρίζοντας το πόσο πονάει η αλήθεια και γιατί, (και ως αισθητικός και απ΄άλλες πλευρές...) θα μου έδεινες άφαιση αμαρτιών......και θα με άφινες να ζήσω.....:dash::dash::dash::dash::dash::dash:
Όσο για τα διουρητικά το λέει και το φάρμακο θα χάσει όποιος το πάρει μόνο υγρά......όχι λίπος.
Το θέμα είναι η ζυγαριά να δείξει λιγότερο βάρος απο σωστή απώλεια του σώματος...που να περιέχει υγεία!!!!!!!!!!!!!
Μέσα στην ανάγκη μας να αδυνατίσουμε περιμένουμε να μας δώσει κάποιος το φάρμακο απ΄εξω απο μας αλλά το φάρμακο είναι ένα και μέσα σε μας......:dash::dash::hair:

είτε με πυροβολήσεις είτε όχι Ιωαννάκι μου αυτό είναι έτσι.......:girl::girl::girl::grin::grin:
και είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις και συμφωνείς κατά βάθος.....:wink::wink::kiss::hello:

ΙΩΑΝΝΑ
28-08-08, 19:12
δεν γινετε τιποτα αναστασια μου...αλλα καλα θα σε αφησω να ζησεις...πειραζει ομως να σε:whip::whip::whip:
λιγουλακι ;.....οχι τιποτε αλλο αλλα μου αρεσει αυτο το σμάιλ

anastasiaadam
29-08-08, 16:46
δεν γινετε τιποτα αναστασια μου...αλλα καλα θα σε αφησω να ζησεις...πειραζει ομως να σε:whip::whip::whip:
λιγουλακι ;.....οχι τιποτε αλλο αλλα μου αρεσει αυτο το σμάιλ

Kάν΄δουλειά σου δουλειά σου κοπελιά μου...ΞΑΣΟΥ...:kisses::kisses::grin:

ΙΩΑΝΝΑ
30-08-08, 21:38
Kάν΄δουλειά σου δουλειά σου κοπελιά μου...ΞΑΣΟΥ...:kisses::kisses::grin:

ευχαριστω εισαι τοσο καλη:kisses::kisses::kisses::kisses:

anastasiaadam
30-08-08, 21:40
ευχαριστω εισαι τοσο καλη:kisses::kisses::kisses::kisses:

Να μου το θυμάσαι όταν θάρθω στην Κρήτη θα ΠΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ κι όποια βγει πρώτη Εντάξει;:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

ΙΩΑΝΝΑ
30-08-08, 21:54
το κρασι με το νεροποτηρο ...ετσι;

anastasiaadam
31-08-08, 19:50
το κρασι με το νεροποτηρο ...ετσι;

:drink::drink::drink::drink::drink::drink::drink:: drink::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

elenasa
03-09-08, 08:55
Ιωάννα μου αν υποψιαζόσουν το πόσο μέσα στο "θεματάκι" αυτό έχω μπεί γνωρίζοντας το πόσο πονάει η αλήθεια και γιατί, (και ως αισθητικός και απ΄άλλες πλευρές...) θα μου έδεινες άφαιση αμαρτιών......και θα με άφινες να ζήσω.....:dash::dash::dash::dash::dash::dash:
Όσο για τα διουρητικά το λέει και το φάρμακο θα χάσει όποιος το πάρει μόνο υγρά......όχι λίπος.
Το θέμα είναι η ζυγαριά να δείξει λιγότερο βάρος απο σωστή απώλεια του σώματος...που να περιέχει υγεία!!!!!!!!!!!!!
Μέσα στην ανάγκη μας να αδυνατίσουμε περιμένουμε να μας δώσει κάποιος το φάρμακο απ΄εξω απο μας αλλά το φάρμακο είναι ένα και μέσα σε μας......:dash::dash::hair:

είτε με πυροβολήσεις είτε όχι Ιωαννάκι μου αυτό είναι έτσι.......:girl::girl::girl::grin::grin:
και είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις και συμφωνείς κατά βάθος.....:wink::wink::kiss::hello:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! Αν δεν έχουμε υγεία, δεν έχουμε τίποτα!! Και για κανένα λόγο δεν πρέπει να βασανίζουμε το σώμα και την ψυχική μας ισορροπία. Άλλωστε κανείς μας δεν είναι τέλειος.... πρέπει να μάθουμε ν'αγαπάμε τον εαυτό μας για να μπορέσουν να μας αγαπήσουν και οι άλλοι. :kissed::kissed::kissed:

elenasa
08-09-08, 10:19
Μετά το καλοκαίρι το πρόσωπο και το σώμα χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Αν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας αυτοσχέδιο scrub προσώπου χωρίς ιδιαίτερο κόπο και κόστος, με φυσικά υλικά από την κουζίνα σας.

Θρυμματίστε 2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα ωμά, ανακατέψτε τα με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και κάντε ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπό σας για 5 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και σκουπίστε με μια νωπή πετσέτα.
Αφού έχετε απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ήρθε η ώρα της ενυδάτωσης. Όταν μιλάμε για ενυδάτωση όμως, δεν αναφερόμαστε στη χρήση μιας απλής κρέμας ημέρας ή νύχτας αλλά για κάτι πιο δραστικό, όπως μια μάσκα. Μια μάσκας ενισχυμένης με ενυδατικά συστατικά τα οποία εισχωρούν σε βάθος και αναζωογονούν την επιδερμίδα.
Καλό θα ήταν να ξεκινήστε από το ντεκολτέ και ανεβείτε μέχρι το μέτωπο με ανοδικές κινήσεις, από μέσα προς τα έξω. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών, εκτός και αν το προϊόν ενδείκνυται γι’ αυτά. Όσο περισσότερη ώρα αφήσετε τη μάσκα να δράσει τόσο καλύτερα θα απορροφηθούν τα συστατικά της από την επιδερμίδα του προσώπου σας.

Με αγάπη από την ξαδέλφη μου!! :kissed::kissed::kissed::kissed:

manelaki
27-09-08, 19:35
Συμβουλές ομορφιάς από όλο τον κόσμο

Oι παραδοσιακές συνταγές ομορφιάς, οι συνταγές της μαμάς και της γιαγιάς, με φυσικά συστατικά, είναι αγαπητές στις γυναίκες όλου του κόσμου. Eίναι όμως αποδοτικές πράγματι; Mπορούν να ωφελήσουν; Eίναι πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα στο δέρμα; Συγκεντρώσαμε τις πιο διαδεδομένες και ζητήσαμε από τη δερματολόγο, Λία Παπαθανάκου, να μας τις σχολιάσει, εξηγώντας μας ποια δραστικά συστατικά περιέχουν και τι κάνουν. Aν δεν έχετε χρόνο να τις δοκιμάσετε, συγκρατήστε τουλάχιστον όσα αναφέρονται για τα συστατικά και τη δράση τους. Tην επόμενη φορά που θα επιλέξετε καλλυντικά μέσα στα οποία περιέχονται τέτοιες ουσίες, θα ξέρετε αν σας ωφελούν πράγματι και πόσο.

AIΓYΠTOΣ
Oι γυναίκες διατηρούν τα δόντια τους λευκά με ένα μείγμα από χονδρό αλάτι και μαγειρική σόδα (διαλύουν τα δύο συστατικά με λίγες σταγόνες ζεστό νερό). Tο απλώνουν με τα δάχτυλα και το αφήνουν να δράσει για λίγα λεπτά.
H δερματολόγος σχολιάζει: Tο χονδρό αλάτι σε συνδυασμό με το διττανθρακικό νάτριο (σόδα) δρουν σαν λευκαντικό των δοντιών. H σόδα, λόγω της αντιόξινης και αφρίζουσας ιδιότητάς της, χρησιμοποιείται γενικά σε στοματικά διαλύματα, σε σαμπουάν καθώς και σε αποσμητικά για την εξουδετέρωση της οσμής στις μασχάλες. Σπάνια μπορεί να προκαλέσει τοπικό ερεθισμό.

AYΣTPAΛIA
Για πέλματα χωρίς ψεγάδια, οι Αυστραλές τρίβουν τα πέλματα με φλούδες από αβοκάντο, για να εξαφανίσουν κάθε ψεγάδι.
H δερματολόγος σχολιάζει: Tο αβοκάντο περιέχει φυτοστερόλες, χοληστερόλη και τοκοφερόλη (βιταμίνη E), ουσίες που βοηθούν το ξηρό δέρμα, επειδή το τρέφουν, ενώ μειώνουν τη διαδερμική απώλεια του νερού. Tο αβοκάντο χρησιμοποιείται γι’ αυτό το σκοπό σε πολλές κρέμες, ενώ σε σαμπουάν και μαλακτικές κρέμες μαλλιών δίνει όγκο και λάμψη στα μαλλιά.

KENYA
Οι γυναίκες της Κένυας βάζουν γάλα στα μαλλιά και το αφήνουν για 20 λεπτά στο τριχωτό του κεφαλιού, για να βελτιώσουν τη θρέψη της τρίχας. Mετά το ξεπλένουν.
H δερματολόγος σχολιαζει: Δεν φαίνεται η επάλειψη με γάλα να έχει ιδιαίτερα θρεπτική αξία για το δέρμα ή τα μαλλιά, μολονότι είναι γνωστό ότι η Kλεοπάτρα έκανε μπάνιο σε γάλα! Ωστόσο, κάποια συστατικά του, απομονωμένα σε καλλυντικά, θα μπορούσαν να έχουν θρεπτική αξία. Για παράδειγμα, το μείγμα δύο πρωτεϊνών του (γαλακτολευκοματίνη και γαλακτοσφαιρίνη) σε καλλυντικά (δηλαδή έπειτα από ειδική επεξεργασία και ανάμειξη με άλλες ουσίες) υποστηρίζεται ότι έχει αντιγηραντική δράση.

BPAZIΛIA
Oι γυναίκες συνηθίζουν να τρίβουν το σώμα τους στην παραλία με άμμο, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Aποσκοπούν σε πιο ωραίο δέρμα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
H δερματολόγος σχολιάζει: Oι κόκκοι της άμμου κάνουν πράγματι ένα είδος απολέπισης στο δέρμα και το βοηθούν να λάμψει. Mάλιστα, αν έχετε απλώσει προηγουμένως ένα λάδι ή μια λιπαρή κρέμα στο δέρμα, τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα, αρκεί να μην τρίβετε πολύ δυνατά. Eπιπλέον, λόγω της μηχανικής τριβής, αυξάνεται και η αιμάτωση της περιοχής, βοηθώντας κάπως το πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

ΓAΛΛIA
Για απαλή και νεανική επιδερμίδα, οι Γαλίδες κάνουν μάσκα από πολτοποιημένα σταφύλια στο δέρμα τους για 15 λεπτά.
H δερματολόγος σχολιάζει: Tο πυροσταφυλικό οξύ, που περιέχεται στα σταφύλια, είναι ένα από τα πιο γνωστά φυτικά οξέα. Έχει αντιρυτιδική, απολεπιστική δράση και προσφέρει στην επιδερμίδα λάμψη και ανανέωση. Yπάρχουν αρκετά καλλυντικά που βασίζουν τη σύνθεσή τους σε αυτό, ειδικά διαλύματα που εφαρμόζονται από δερματολόγο στο ιατρείο για ανανέωση του δέρματος και για την αντιγήρανση, ενώ σε πολλά Spa ανά τον κόσμο εφαρμόζονται ανάλογες σταφυλοθεραπείες.

EΛΛAΔA
Eπιλέξαμε τη συνήθεια με το αμυγδαλέλαιο στα μαλλιά, που βάζουν πολλές γυναίκες 15-30 λεπτά πριν το λούσιμο.
H δερματολόγος σχολιάζει: Σε γυναίκες που έχουν ξηροδερμία ή ξηρή πιτυρίδα, η συνήθεια αυτή είναι πολύ βοηθητική αν γίνεται 2 φορές το μήνα. Tο αμυγδαλέλαιο δρα σαν απολεπιστικός και ενυδατικός παράγοντας και είναι πλούσιο σε βιταμίνες.

ITAΛIA
Tα κορίτσια απλώνουν κάθε βράδυ στις βλεφαρίδες τους καστορέλαιο για να δυναμώσουν, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό παλιό βουρτσάκι από μάσκαρα ή μια μπατονέτα.
H δερματολόγος σχολιάζει: Tο καστορέλαιο (Castor Oil), εξάγεται από τους σπόρους του τροπικού φυτού Ricinus com****s και περιέχει λινολεϊκό και στεατικό οξύ κυρίως. Xάρη σε αυτές τις ουσίες, βοηθά στη δημιουργία ενός προστατευτικού λιπαρού υμένα στις βλεφαρίδες. Xρησιμοποιείται επίσης για τον ίδιο λόγο σε λάδια μπάνιου, μάσκες προσώπου και μαλακτικά μαλλιών.

IΣΠANIA
Για τους μαύρους κύκλους, οι Iσπανίδες κόβουν λεπτές φέτες πατάτας και τις βάζουν πάνω στα μάτια για 10-15 λεπτά.
H δερματολόγος σχολιάζει: H πατάτα έχει φυσικό αποχρωματιστικό παράγοντα, επομένως μπορεί και να βελτιώνει κάπως την κατάσταση των μαύρων κύκλων.

KINA
Oι γυναίκες ρίχνουν μία κουταλιά αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου σε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι και το περνούν στα μαλλιά στο τελευταίο ξέβγαλμα, για περισσότερη λάμψη.
H δερματολόγος σχολιάζει: Tο πράσινο τσάι που περιέχει αλκαλοειδή της καφεΐνης, ταννικό και προπιονικό οξύ, έχει αρωματικές, στυπτικές και τονωτικές ιδιότητες και σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο του δενδρολίβανου προσφέρει τόνωση και λάμψη στα μαλλιά. Tο πράσινο τσάι χρησιμοποιείται και στη βιομηχανία καλλυντικών για την παρασκευή κυρίως λοσιόν και καταπραϋντικών κρεμών.

ΠOΛΩNIA
Xρησιμοποιούν το μέλι σαν καλλυντικό προϊόν. Oι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας το ζεσταίνουν και το βάζουν στο πρόσωπο σαν μάσκα ενυδάτωσης. Tα νεαρά κορίτσια το απλώνουν στα χείλη.
H δερματολόγος σχολιάζει: Tο μέλι είναι διαδεδομένο από παλιά σαν μαλακτική ουσία. Xρησιμοποιείται σαν μαλακτικός και αρωματικός παράγοντας σε καλλυντικές κρέμες, καθώς και σε σαμπουάν και κρέμες μαλλιών. Προσέξετε όμως! Mπορεί να προκαλέσει αλλεργία σε άτομα που έχουν τέτοια προδιάθεση. Προέρχεται από τη γύρη των λουλουδιών που είναι ισχυρότατο αλλεργιογόνο.

ΣKΩTIA
Tα κορίτσια αυτής της χώρας, που συνήθως έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα, βάζουν αμυγδαλέλαιο μετά τον καθαρισμό στο πρόσωπό τους.
H δερματολόγος σχολιάζει: Το αμυγδαλέλαιο, εκτός από αρωματική, είναι και μαλακτική ουσία και χρησιμοποιείται σε μαλακτικά, κρέμες για τα μάτια, κρέμες μαλλιών, αλλά και σαν λευκαντικό νυχιών.

INΔIA
Φτιάχνουν μια μάσκα ομορφιάς από γιαούρτι και την ψίχα από δέκα αμύγδάλα (πολτοποιώντας τα πρώτα) και την απλώνουν για 25 λεπτά στο πρόσωπο το βράδυ. Kατόπιν την αφαιρούν, πριν τον ύπνο, με νερό. Eπίσης, χρησιμοποιούν το λάδι από καρύδα. Tο ζεσταίνουν, κάνουν μασάζ στο κεφάλι, κοιμούνται και το ξεπλένουν το πρωί. Θεωρούν ότι δυναμώνει και τρέφει τα μαλλιά.
H δερματολόγος σχολιάζει: Tο αμυγδαλέλαιο που προκύπτει από τη συμπίεση των καρπών περιέχει πρωτεΐνες, ζάχαρη και αιθέρια έλαια. Oι ουσίες του είναι ενυδατικές και δρουν κατά της γήρανσης. Xρησιμοποιείται και σε πολλά μαλακτικά προϊόντα, καθώς και σε κρέμες γύρω από τα μάτια. Σε συνδυασμό με το γιαούρτι που περιέχει γαλακτικό οξύ, μπορεί ίσως να δράσει ως αντιγηραντική θεραπεία. H καρύδα, επειδή περιέχει πρωτεΐνες και ζάχαρη, δρα σαν μαλακτικό και ενυδατικό προϊόν για τα μαλλιά.

TAΪBAN
Στην Ταϊβάν, συνηθίζουν να τρίβουν τσάι στην περιοχή όπου κάηκαν από τον ήλιο.
H δερματολόγος σχολιάζει: Tο τσάι έχει αντισηπτικές ιδιότητες και ίσως μπορεί να βοηθήσει. H τριβή όμως μπορεί και να ερεθίσει το ήδη πάσχον δέρμα, οπότε καλύτερα να μην εφαρμοστεί.

TZAMAΪKA
Tρίβουν με μπανανόφλουδα το πρόσωπό τους, θεωρώντας ότι το μαλακώνει και το προστατεύει από τον ήλιο. Eπίσης τη βάζουν πάνω σε εγκαύματα που έχουν προκληθεί από τον ήλιο.
H δερματολόγος σχολιάζει: H μπανανόφλουδα περιέχει πρωτεΐνες και φυτικά οξέα που μπορούν πράγματι να ενυδατώσουν την επιδερμίδα.

Xρήσιμες πληροφορίες
•H επάλειψη φρούτων, λαδιών και άλλων φυσικών προϊόντων απευθείας πάνω στο δέρμα και στα μαλλιά μπορεί να μην είναι πάντα τόσο αποδοτική, παρά τα δραστικά συστατικά που περιέχουν. Όταν τα συστατικά τους απομονώνονται και χρησιμοποιούνται μέσα σε καλλυντικά, που με προηγμένες τεχνολογίες εξασφαλίζουν την απορρόφησή τους από την επιδερμίδα σε βάθος, είναι πιο αποτελεσματικά.
•Στα καλλυντικά χρησιμοποιείται μόνο η ουσία που έχει δράση, π.χ. κατά της γήρανσης, αλλά εξαιρείται ένα μεγάλο μέρος από άλλες πιθανόν αλλεργιογόνες ουσίες. Έτσι, μια γυναίκα μπορεί να απλώσει μέλι πάνω στο δέρμα της και, αν έχει τάση αλλεργίας, να εκδηλώσει δερματίτιδα, ενώ αν χρησιμοποιήσει μία κρέμα ημέρας με μέλι, μπορεί να μην έχει πρόβλημα (χωρίς και αυτό να είναι 100% σίγουρο).
•Tο μέγιστο δυνατό όφελος από παραδοσιακές συνταγές με φυσικά προϊόντα μπορείτε να το πετύχετε με προϊόντα που έχουν καλλιεργηθεί βιολογικά και όχι από αυτά που έχουν αναπτυχθεί με συνθήκες τεχνητές, πολύ περισσότερο υπό την επίδραση ορμονών.

Μου φανκηκε ιδιαιτερα ενδιαφερον...ελπιζω να σας αρεσει....:grin::kissed:

elenasa
28-09-08, 13:11
Μarekali σ'ευχαριστούμε!! :kissed::kissed: :bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:

zouzounaa
22-12-08, 15:19
Γειά σας κορίτσια! θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την περιποίηση των μαλλιών αν ξέρετε. Εχω πολύ λεπτή τρίχα και κάνει συνεχώς ψαλίδα. Τί μου προτείνετε να βάλω στις άκρες. Είναι πολύ ξηρές οι άκρες. Ξέρετε καμιά καλή μάσκα μαλλιών?

ΣΙΣΣΥ
22-12-08, 15:47
Γειά σας κορίτσια! θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την περιποίηση των μαλλιών αν ξέρετε. Εχω πολύ λεπτή τρίχα και κάνει συνεχώς ψαλίδα. Τί μου προτείνετε να βάλω στις άκρες. Είναι πολύ ξηρές οι άκρες. Ξέρετε καμιά καλή μάσκα μαλλιών?
Φυσική μάσκα μαλλιών

Αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα μπορείτε μόνες σας εύκολα και γρήγορα να φτιάξετε μια μάσκα μαλλιών πλούσια σε ενυδατικά συστατικά.
Ανακατέψτε πολύ καλά 3 αβοκάντο,1 κουταλιά της σούπας λάδι (κατά προτίμηση ελαιόλαδο),1/2 μπανάνα,1 κρόκο αβγού όλα τα υλικά ταυτόχρονα μέχρι να γίνουν ένας παχύρευστος πολτός.
Κάντε με το μείγμα απαλό μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σας και απλώστε το υπόλοιπο μείγμα σε όλα τα μαλλιά από τη ρίζα προς τις άκρες.Σκεπάστε τα με μία πετσέτα και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 1 ώρα περίπου.Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό και λουστείτε μ' ένα ενυδατικό σαμπουάν.Το αποτέλεσμα θα είναι όμορφα, απαλά και λαμπερά μαλλιά. Με συχνή χρήση (2-3) φορές την εβδομάδα τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν όλα εκείνα τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την υγεία τους.
Eλπίζω να σου κάνει. Το βρήκα στο ιντερνετ

deppy11
22-12-08, 15:58
Φυσική μάσκα μαλλιών

Αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα μπορείτε μόνες σας εύκολα και γρήγορα να φτιάξετε μια μάσκα μαλλιών πλούσια σε ενυδατικά συστατικά.
Ανακατέψτε πολύ καλά 3 αβοκάντο,1 κουταλιά της σούπας λάδι (κατά προτίμηση ελαιόλαδο),1/2 μπανάνα,1 κρόκο αβγού όλα τα υλικά ταυτόχρονα μέχρι να γίνουν ένας παχύρευστος πολτός.
Κάντε με το μείγμα απαλό μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σας και απλώστε το υπόλοιπο μείγμα σε όλα τα μαλλιά από τη ρίζα προς τις άκρες.Σκεπάστε τα με μία πετσέτα και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 1 ώρα περίπου.Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό και λουστείτε μ' ένα ενυδατικό σαμπουάν.Το αποτέλεσμα θα είναι όμορφα, απαλά και λαμπερά μαλλιά. Με συχνή χρήση (2-3) φορές την εβδομάδα τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν όλα εκείνα τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την υγεία τους.

:hooray::hooray::dances::dances:

des
22-12-08, 17:36
:welcome::welcome::welcome::welcome:

elenasa
23-12-08, 09:26

elenasa
23-12-08, 09:27
Φυσική μάσκα μαλλιών

:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:

ΕΛΕΝΗΝΙΚΟΣ
23-12-08, 15:28

zouzounaa
26-12-08, 22:02
Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας, θα το δοκιμάσω!

zouzounaa
26-12-08, 22:22
Θα σας δώσω και γω λοιπόν μια συνταγή από τα καλούδια που φτιάχνω για την περιποίηση του προσώπου.
ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΑΤΙΩΝ:΅
Υλικά: 1 φλυτζ.του καφέ ροδόνερο, 2 κουτ.σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο, 1 κουτ. γλυκού γλυκόριζα, 1 κουτ.γλυκού μάραθο(ή σπόρους μάραθου), 2 κουτ.σούπας άνθη δενδρολίβανου.
Εκτέλεση:
Βράζουμε το ροδόνερο, το αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα βότανα. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε 1-2 ώρες ώστε τα βότανα να απελευθερώσουν όλα τα συστατικά τους. Σουρώνουμε το υγρό για τις κομπρέσες και τις εφαρμόζουμε εμποτίζοντας το βαμβάκι. Το αφήνουμε στα μάτια για 15-20 λεπτά. Διατηρείται για μία εβδομάδα στο ψυγείο.
Ιδιότητες: ξεκουράζει, τονώνει αναζωογονεί, καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, δημιουργεί ελαφρά σύσφιξη.

Επίσης
Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε το δέρμα σας καθαρό και ενυδατωμένο χωρίς τρελό κόπο είναι ο εξής:΅
Μια φορά την εβδομάδα peeling με κόκκους ,αλλά να χρησιμοποιείται σε δέρματα χωρίς ακμή το συγκεκριμένο peeling, διότι άν έχεις ακμή μπορεί να μεταφέρει τη μόλυνση στο υπόλοιπο πρόσωπο.
Επιπλέον κάθε πρωί πλύσιμο με ένα σαπούνι που να πλησιάζει το ph της επιδερμίδας, αντιηλιακή για τις πολύ ανοιχτές επιδερμίδες, ή επιδερμίδες που έχουν την τάση να κάνουν πανάδες, ενυδατική.
Το βράδυ ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα, λοσιόν χωρίς οινόπνευμα για όσες είναι μακιγιαρισμένες, πλύσιμο, ενυδατική.
Μασκούλα ενυδατική 1-2 φορές το μήνα.
Τόσο απλό!

Θα ήθελα να πω και κάτι άλλο, το αλάτι όντως ερεθίζει το δέρμα και κυρίως στο πήλινγκ προσώπου, καλό θα είναι να το χρησιμοποιείτε στο σώμα. Μπορείτε για το σώμα για αγοράσετε και άλατα μπάνιου π.χ. epsom salts, να τα εμποτίσετε με λίγες σταγόνες αιθ. έλαιου που έχετε διαλύσει σε λίγο αμυγδαλέλαιο και να κάνετε κυκλική τριβή. Εχει καταπληκτικά αποτελέσματα.
Οσο αφορά το πρόσωπο καλύτερα αντί για αλάτι να τρίψετε καλά ξεφλουδισμένα φρέσκα αμύγδαλα, τα οποία προσφέρουν στο δέρμα με τη τριβή και τις βιταμίνες τους. Το αλάτι σε ένα πολύ λεπτό δέρμα και με έντονη τριβή υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσει μικροουλίτσα.

elenasa
27-12-08, 18:31
Θα σας δώσω και γω λοιπόν μια συνταγή από τα καλούδια που φτιάχνω για την περιποίηση του προσώπου.
ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΑΤΙΩΝ:΅
Υλικά: 1 φλυτζ.του καφέ ροδόνερο, 2 κουτ.σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο, 1 κουτ. γλυκού γλυκόριζα, 1 κουτ.γλυκού μάραθο(ή σπόρους μάραθου), 2 κουτ.σούπας άνθη δενδρολίβανου.
Εκτέλεση:
Βράζουμε το ροδόνερο, το αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα βότανα. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε 1-2 ώρες ώστε τα βότανα να απελευθερώσουν όλα τα συστατικά τους. Σουρώνουμε το υγρό για τις κομπρέσες και τις εφαρμόζουμε εμποτίζοντας το βαμβάκι. Το αφήνουμε στα μάτια για 15-20 λεπτά. Διατηρείται για μία εβδομάδα στο ψυγείο.
Ιδιότητες: ξεκουράζει, τονώνει αναζωογονεί, καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, δημιουργεί ελαφρά σύσφιξη.

Επίσης
Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε το δέρμα σας καθαρό και ενυδατωμένο χωρίς τρελό κόπο είναι ο εξής:΅
Μια φορά την εβδομάδα peeling με κόκκους ,αλλά να χρησιμοποιείται σε δέρματα χωρίς ακμή το συγκεκριμένο peeling, διότι άν έχεις ακμή μπορεί να μεταφέρει τη μόλυνση στο υπόλοιπο πρόσωπο.
Επιπλέον κάθε πρωί πλύσιμο με ένα σαπούνι που να πλησιάζει το ph της επιδερμίδας, αντιηλιακή για τις πολύ ανοιχτές επιδερμίδες, ή επιδερμίδες που έχουν την τάση να κάνουν πανάδες, ενυδατική.
Το βράδυ ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα, λοσιόν χωρίς οινόπνευμα για όσες είναι μακιγιαρισμένες, πλύσιμο, ενυδατική.
Μασκούλα ενυδατική 1-2 φορές το μήνα.
Τόσο απλό!

Θα ήθελα να πω και κάτι άλλο, το αλάτι όντως ερεθίζει το δέρμα και κυρίως στο πήλινγκ προσώπου, καλό θα είναι να το χρησιμοποιείτε στο σώμα. Μπορείτε για το σώμα για αγοράσετε και άλατα μπάνιου π.χ. epsom salts, να τα εμποτίσετε με λίγες σταγόνες αιθ. έλαιου που έχετε διαλύσει σε λίγο αμυγδαλέλαιο και να κάνετε κυκλική τριβή. Εχει καταπληκτικά αποτελέσματα.
Οσο αφορά το πρόσωπο καλύτερα αντί για αλάτι να τρίψετε καλά ξεφλουδισμένα φρέσκα αμύγδαλα, τα οποία προσφέρουν στο δέρμα με τη τριβή και τις βιταμίνες τους. Το αλάτι σε ένα πολύ λεπτό δέρμα και με έντονη τριβή υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσει μικροουλίτσα.

:afro::afro::afro::afro::afro: Σ'ευχαριστούμε πολύ!! :kissed::kissed::kissed:

xrysa
29-12-08, 21:55
Φυσική μάσκα μαλλιών

EYXARISTOYME GIA TH SYNTAGH ! ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ?

zouzounaa
07-01-09, 15:02
Γειά σας κορίτσια! Καλή χρονιά!
Επιστρέφω δριμύτερη με νέα συνταγή που μου έφτιαξε γνωστή μου αισθητικός.
Ζήτησα τη βοήθεια της διότι αντιμετώπιζα πρόβλημα θυλακίτιδας κάθε φορά μετά την αποτρίχωση στα πόδια μου. Μου πρότεινε λοιπόν να κάνω απολέπιση 1 φορά την εβδομάδα και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα!
Σας παραθέτω τη συνταγή για όσες έχουν ανάλογο πρόβλημα ή ακόμα και για όσες θέλουν απλά να κάνουν ένα ωραίο body peeling :wink:

Περιέχει:
μαύρη ζάχαρη εμποτισμένη σε αμυγδαλέλαιο, έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού ή λάδι μακαντέμια,βότανα:χαμομήλι, γεράνι,λεβάντα τριμμένα,εκχύλισμα βανίλιας και λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα πηχτό μείγμα και απλώνουμε σε καθαρό δέρμα με κινήσεις κυκλικές, ανοδικές. Κατόπιν ξεπλένουμε και βάζουμε ένα ενυδατικό γαλάκτωμα.
Το δέρμα γίνεται super κορίτσια!

elenasa
07-01-09, 17:35
Γειά σας κορίτσια! Καλή χρονιά!
Επιστρέφω δριμύτερη με νέα συνταγή που μου έφτιαξε γνωστή μου αισθητικός.
Ζήτησα τη βοήθεια της διότι αντιμετώπιζα πρόβλημα θυλακίτιδας κάθε φορά μετά την αποτρίχωση στα πόδια μου. Μου πρότεινε λοιπόν να κάνω απολέπιση 1 φορά την εβδομάδα και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα!
Σας παραθέτω τη συνταγή για όσες έχουν ανάλογο πρόβλημα ή ακόμα και για όσες θέλουν απλά να κάνουν ένα ωραίο body peeling :wink:

Περιέχει:
μαύρη ζάχαρη εμποτισμένη σε αμυγδαλέλαιο, έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού ή λάδι μακαντέμια,βότανα:χαμομήλι, γεράνι,λεβάντα τριμμένα,εκχύλισμα βανίλιας και λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα πηχτό μείγμα και απλώνουμε σε καθαρό δέρμα με κινήσεις κυκλικές, ανοδικές. Κατόπιν ξεπλένουμε και βάζουμε ένα ενυδατικό γαλάκτωμα.
Το δέρμα γίνεται super κορίτσια!

Καλή χρονιά και ότι επιθυμείς! Φοβερή η συνταγή!!:afro::afro::afro::afro::afro::afro: Θα την δοκιμάσω σύντομα!! :wave::kissed::kissed:

ΣΙΣΣΥ
07-01-09, 18:15
EYXARISTOYME GIA TH SYNTAGH ! ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ?
Γιατί όχι δεν έχει κάτι που θα χαλούσε το χρώμα:confused1:

Hobbista
07-01-09, 23:48
Κορίτσια, επειδή έχω μεγάλο πρόβλημα ξηροδερμίας στα πέλματα...θα ήθελα όποια ξέρει να μου δώσει μια συνταγούλα ή για πηλινγκ ή για μασκούλα ενυδάτωσης....ευχαριστώ και περιμένω τις σοφές (και αποτελεσματικές) συνταγές σας ......

princess
08-01-09, 18:10
κοριτσια σας βαζω και εγω μια φυσικη συνταγη που μου ειχε μαθει η γιαγια που ειχε παντα καθαρο προσωπο και λειο την συνταγη την εφαρμοζω και εγω γιατι καταρχας ειναι πολυ οικονομικη απλη, απολυτα αποτελεσματικη και φυσικη για να μην βαζουμε χημικα στο προσωπο μας.
τα υλικα:
ενα κεσεδακι γιαουρτι ανεξαρτητως λιπαρων
ενα κουταλακι του γλυκου μελι
τεσσερις σταγονες ελαιολαδο
αφου συγκεντρωσουμε τα υλικα τα ανακατευουμε σε ενα κεσεδακι πολυ καλα ωσπου να γινει μια ενιαια και απαλη κρεμα,αφου τελειωσουμε το ανακατεμα την παιρνουμε λιγο λιγο και την απλωνουμε πανω στο προσωπο μας ωσπου να το καληψει ολο την αφηνουμε για 10΄λεπτα,και μετα πλενουμε το προσωπο μας καλα,για να φυγουν ολα τα υπολληματα της κρεμας απο το προσωπο μας. γρηγορα θα νιωσεται μια φρεσκαδα στο προσωπο σας.
:afro::afro::afro::afro:

elenasa
08-01-09, 18:45
κοριτσια σας βαζω και εγω μια φυσικη συνταγη που μου ειχε μαθει η γιαγια που ειχε παντα καθαρο προσωπο και λειο την συνταγη την εφαρμοζω και εγω γιατι καταρχας ειναι πολυ οικονομικη απλη, απολυτα αποτελεσματικη και φυσικη για να μην βαζουμε χημικα στο προσωπο μας.
τα υλικα:
αφου συγκεντρωσουμε τα υλικα τα ανακατευουμε σε ενα κεσεδακι πολυ καλα ωσπου να γινει μια ενιαια και απαλη κρεμα,αφου τελειωσουμε το ανακατεμα την παιρνουμε λιγο λιγο και την απλωνουμε πανω στο προσωπο μας ωσπου να το καληψει ολο την αφηνουμε για 10΄λεπτα,και μετα πλενουμε το προσωπο μας καλα,για να φυγουν ολα τα υπολληματα της κρεμας απο το προσωπο μας. γρηγορα θα νιωσεται μια φρεσκαδα στο προσωπο σας.

Ωραία συνταγή και αυτή! :afro::afro::afro::afro: Και γω χρησιμοποιώ μόνο φυσικά προϊόντα!!! Σ'ευχαριστούμε! :kissed::kissed:

elenasa
08-01-09, 19:28
Κορίτσια, επειδή έχω μεγάλο πρόβλημα ξηροδερμίας στα πέλματα...θα ήθελα όποια ξέρει να μου δώσει μια συνταγούλα ή για πηλινγκ ή για μασκούλα ενυδάτωσης....ευχαριστώ και περιμένω τις σοφές (και αποτελεσματικές) συνταγές σας ......

Αχ δεν ξέρω κάποια συνταγή για την ξηροδερμία στα πέλματα! :girl::girl: Αν όμως είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα, μήπως θα'πρεπε να σου φτιάξουν μια ειδική κρέμα σε ένα φαρμακείο; Θα ρωτήσω όμως και την ξαδέλφη μου, που είναι αισθητικός, μήπως και ξέρει να μου πει κάποια συνταγή!! :kissed::kissed::kissed:

anastasiaadam
08-01-09, 20:26
τα υλικα:

Συγνώμη που θα επέμβω αλλά λόγω ειδικότητας θα διορθώσω μια μικρή λεπτομέρεια που την θεωρώ όμως σημαντική.....

Αυτές οι αναλογίες μελιού και ελαιόλαδου μπαίνουν σε μία γεμάτη κουταλιά σούπας γιαουρτιού άντε και λίγο ακόμη.....όχι όμως σ΄ενα ολόκληρο κεσέ......και καλό είναι να είναι παχύ το γιαούρτι έτσι όπως ήταν τα πρώτα γιαούρτια που βγήκαν στην αγορά.....άλλωστε η συνταγή αυτή είναι πρίν βγούν τα γιαούρτια.....επι Κλεοπάτρας και βάλε......:grin::grin:

des
08-01-09, 21:45
λενακι αν θυμαμαι καλα σε αυτο το θεμα καποιο κοριτσι ειχε γραψει για αφρολουτρο με λαδακι παιδικο
αν το κανεις αυτο στις φτερνες σου και μετα αλειψεις καλα με βαζελινη και βαλεις καλτσες ολο το βραδυ νομιζω θα μαλακωσουν
επισης νομιζω οτι πολυ καλο ειναι και το ελαιολαδο

δεν ξερω και πολλα με το μυαλο μου στα λεω:embarassed: ας με διορθωσουν οσοι ξερουν περισσοτερα

zouzounaa
08-01-09, 22:42

Πόσο σε καταλαβαίνω! Πέρασα έντονο πρόβλημα ξηροδερμίας πέρισι το καλοκαίρι. Ντρεπόμουν να βάλω πέδιλο. Εβαζα βαζελίνη, ελαιόλαδο, τίποτα. Πήρα μέχρι από το φαρμακείο μια κρέμα για τη ξηροδερμία πελμάτων αλλά δεν είχα κανένα σοβαρό αποτέλεσμα.
Ετσι αποφάσισα να απευθυνθώ ως τελευταία επιλογή, στη ξαδέλφη μου, η οποία είχε σπουδάσει και ποδολογία μήπως και με βοηθούσε. Μου πρότεινε να μου κάνει κάποιες θεραπείες με παραφινόλουτρο οι οποίες είχαν πολύ άμεσο αποτέλεσμα. Βέβαια και γω παράλληλα δεν το άφησα έτσι, συνέχισα να βάζω μια κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης επαγγελματική που αγόρασα.

elenasa
09-01-09, 19:48
Συγνώμη που θα επέμβω αλλά λόγω ειδικότητας θα διορθώσω μια μικρή λεπτομέρεια που την θεωρώ όμως σημαντική.....

Αυτές οι αναλογίες μελιού και ελαιόλαδου μπαίνουν σε μία γεμάτη κουταλιά σούπας γιαουρτιού άντε και λίγο ακόμη.....όχι όμως σ΄ενα ολόκληρο κεσέ......και καλό είναι να είναι παχύ το γιαούρτι έτσι όπως ήταν τα πρώτα γιαούρτια που βγήκαν στην αγορά.....άλλωστε η συνταγή αυτή είναι πρίν βγούν τα γιαούρτια.....επι Κλεοπάτρας και βάλε......:grin::grin:

Αχ μπράβο Αναστασούλα μου!! :kissed::kissed::kissed: Ευτυχώς με πρόλαβες και δεν έφτιαξα την συνταγή που έδωσε η princess!!!!!! Με φαντάζεσαι με ένα κεσεδάκι γιαούρτι στο πρόσωπο; :injured:

elenasa
09-01-09, 20:43

Χάζευα στο internet και βρήκα τα παρακάτω:

Το Σκασμένο Δέρμα Στα Πέλματα & Πώς Εμφανίζεται
Τα σκασίματα στο δέρμα των πελμάτων δεν αποτελούν απλώς ένα αισθητικό πρόβλημα, αλλά και μία πύλη εισόδου μικροοργανισμών που προσβάλλουν το δέρμα και ενδεχομένως στη συνέχεια τους ιστούς που βρίσκονται κάτω από αυτό. Το υγιές δέρμα είναι ελαστικό, απαλό, ανθεκτικό. Αν όμως η ελαστικότητα του δέρματος διαταραχθεί από την αφυδάτωση, την υπερίδρωση ή το οίδημα, εμφανίζονται σκασίματα στα σκληρά σημεία του ποδιού. Τα σκασίματα αυτά (που ονομάζονται και «ραγάδες»), παρουσιάζονται στα σημεία του δέρματος που υπόκεινται στη μεγαλύτερη πίεση, όπως το εμπρόσθιο τμήμα του πέλματος (κεφαλές μεταταρσίων), γύρω από το κότσι και στην πτέρνα. Υπάρχουν δύο τύποι ραγάδων: οι μαλακές και οι σκληρές – ξηρές.
Σκληρές – Ξηρές ραγάδες
Αποτελούν το πιο συχνό φαινόμενο που αντιμετωπίζουν οι ποδίατροι – ποδολόγοι. Το σκάσιμο του δέρματος οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως:

Έντονη ξηροδερμία, αφυδάτωση
Βιολογική λειτουργία γήρανσης
Μεταβολικές διαταραχές, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης
Διαταραχές της μικροκυκλοφορίας
Δερματικές ασθένειες, όπως έκζεμα, ιχθύαση ή ψωρίαση
Ερεθισμοί από χημικές ουσίες ή συχνές διακυμάνσεις θερμοκρασίας
Υπερβολική άσκηση πίεσης στο πόδι (σε αθλητές και παχύσαρκους)
«Μη φυσιολογική» στάση ποδιού, όπως ραιβοποδία, βλαισοποδία ή πλατυποδία
Δυσμορφίες, όπως βλαισός μέγας δάκτυλος, γαμψοδακτυλία, κ.λπ.
Μαλακές ραγάδες
Εμφανίζονται συνήθως ανάμεσα στα δάκτυλα ή στο πέλμα του ποδιού. Συναντώνται συχνά σε άτομα που υποφέρουν από ιδρωμένα πόδια (υπερίδρωση) λόγω του ότι υποχρεούνται κατά τη διάρκεια της εργασίας να φορούν παπούτσια που δεν αερίζονται επαρκώς (π.χ. λαστιχένιες μπότες), σε περιβάλλον με έντονη υγρασία ή σε άτομα που έχουν προσβληθεί από κάποια μυκητιασική λοίμωξη.
Κατάλληλη φροντίδα για την αντιμετώπιση των ραγάδων
Πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικούς ποδολόγους που γνωρίζουν πώς πρέπει να επέμβουν μηδενίζοντας τον κίνδυνο μόλυνσης. Ακόμα και όταν οι ραγάδες έχουν αφαιρεθεί από ειδικό ποδολόγο, μπορούν να επανεμφανιστούν, εφόσον το αίτιο που τις δημιουργεί εξακολουθεί να υφίσταται (π.χ. αυξημένη πίεση σε περιοχές του πέλματος από ακατάλληλο υπόδημα). Γι’ αυτό απαιτείται κατάλληλη περιποίηση του δέρματος των ποδιών, ώστε να διατηρείται απαλό και λείο:

Συχνά ποδόλουτρα με το GEHWOL Foot Bath διάρκειας 10 λεπτών με παράλληλο τρίψιμο των σκληρύνσεων του δέρματος με την οργανική ελαφρόπετρα της GEHWOL.
Καθημερινή περιποίηση με την αλοιφή για σκασίματα GEHWOL med Salve for cracked skin, πλούσια σε ευεργετικά συστατικά. Για καλύτερα αποτελέσματα, απλώστε στο δέρμα μια παχιά στρώση αλοιφής Salve, στη συνέχεια φορέστε βαμβακερές κάλτσες και αφήστε να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα φυσικά συστατικά της όπως η βισαβολόλη και η πανθενόλη προστατεύουν το δέρμα από φλεγμονές και το βοηθούν να ξαναβρεί τη φυσική του ελαστικότητα και ανθεκτικότητα.
Οι μαλακές ραγάδες μπορούν να αντιμετωπιστούν με πούδρα ποδιών GEHWOL med Foot powder. Για καλύτερο αποτέλεσμα, ανακουφίστε τα πόδια σας στα σημεία τριβής και πίεσης.
Ανάλογα με τη θέση του σκασίματος, ανακούφιση από την πίεση μπορεί να προσφέρει η ολοκληρωμένη σειρά ιατρικών βοηθημάτων πολυμερούς γέλης GEHWOL Polymer gel (προστατευτικά, διαχωριστές δακτύλων, κ.λπ.). Τα προϊόντα αυτά απορροφούν τους κραδασμούς και κρατούν τα δάκτυλα χωριστά όταν είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Παράλληλα, εκκρίνουν μικρές ποσότητες παραφινέλαιου στο δέρμα, διατηρώντας το απαλό και προστατεύοντάς το από τις σκληρύνσεις και κατ’ επέκταση από τα σκασίματα του δέρματος.
(επιμέλεια: Ελευθέριος Δ. Βογιατζόγλου, Ειδικός Ποδολόγος, University of Salford – Manchester

Ελπίζω να σε βοηθήσει!! :kissed::kissed::kissed:

Hobbista
09-01-09, 23:56
Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τις συνταγές, αλλά εγώ για να βρω γιατριά πρέπει κάθε βράδυ που κάθομαι και τσατάρω μαζί σας να έχω και μια λεκανίτσα με ζεστό νεράκι στα ποδαράκια μου και μετά να βάζω τις κρεμούλες και τα καλτσάκια που είπατε............

princess
10-01-09, 08:22

τι ζητας συγνωμη σε ευχαριστω για τηνεπισημανση σου,γιατι εγω αυτη την συνταγη μου την εμαθε η γιαγια μου,ετσι ειναι καλο που με διρθωσες αφου εισαι ειδικος και σαφως γνωριζεις περισσοτερα,σε ευχαριστω :kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::kissed::k issed::kissed:πολυ

φλωρα
10-01-09, 12:58
κοριτσια εγω εχω εντονω το προβλημα με τους κυκλους κατω απο τα ματια ενω στο παρελθον δεν ειχα αυτο το προβλημα τωρα με την μικρη να πω με το οτι μεγαλοσα και κουραζομαι πιο πολυ δεν ξερω τι μπορω να κανω?

anastasiaadam
10-01-09, 16:35
Αχ μπράβο Αναστασούλα μου!! :kissed::kissed::kissed: Ευτυχώς με πρόλαβες και δεν έφτιαξα την συνταγή που έδωσε η princess!!!!!! Με φαντάζεσαι με ένα κεσεδάκι γιαούρτι στο πρόσωπο; :injured:

ότι περισσέψει αν προσθέσεις λίγο μουστάρδα και λίγο αλατάκι είναι μια πολύ νόστιμη σαλτσούλα για σαλάτα πράσινη......χωρίς αστεία......:grin::grin::grin:

anastasiaadam
10-01-09, 16:46
κοριτσια εγω εχω εντονω το προβλημα με τους κυκλους κατω απο τα ματια ενω στο παρελθον δεν ειχα αυτο το προβλημα τωρα με την μικρη να πω με το οτι μεγαλοσα και κουραζομαι πιο πολυ δεν ξερω τι μπορω να κανω?

Φλωρίτσα αυτά που θα σου πω εγώ είναι δύο πράγματα:
Ότι παλιά έβαζαν το ζουμί απο πατάτα ωμή σε ένα λεπτό κομματάκι βαμβάκι και έκαναν κομπρέσες στα ματάκια τους ή και φέτες ωμές φέτες καθώς επίσης και πολτό απο μαϊντανό. Βεβαίως γιατί όχι ένα μείγμα και απο τα δύο.
Επίσης θα σου πω ότι η πείρα μου, μου έχει δείξει ότι οριστικά δεν γίνεται τίποτε μ΄αυτό το πρόβλημα και ιδίως με διάφορες κρέμες του εμπορίου έτσι λοιπόν θα σου πρότεινα ξεκούραση-ύπνο (το καταπληκτικότερο καλλυντικό για όλα πίστεψέ με.....:grin::grin:) και ένα αντισέρν (για τους κύκλους ματιών) όταν θέλεις να μακιγιαριστείς.......:wink::hello: